Kada zbroji prvih 6 naloga na asku ( sa skrivenim ) ispada da prvih 6 naloga ukupno broji 235.000 dionica ??????
ZAR SVI PRODAJETE ?????
mind the gap
HAHAHAHAHAHAAAA, Smijurija od burze. Toliko rušenja, toliko navlačenja na prodaju…. Netko će reći FI su loši. Pogledajte ATGR i opet ga ruše. Nije ni čudo za INGRU kad su svi pesimisti i očekuju da padne na 2-3 kn. Izvješće može biti i 20 milja kuna u pozitivi, to ne mijenja stvar, prodavači imaju svoj cilj i idu za njim. Pa SRETNO im bilo. Pozdrav svima.
Kada zbroji prvih 6 naloga na asku ( sa skrivenim ) ispada da prvih 6 naloga ukupno broji 235.000 dionica ??????
ZAR SVI PRODAJETE ?????
evo još malo:)
Još jedan HAHAHAHAHA!!! Molim vas recite mi kako bi ja mogao postaviti 15000kom na 50 lipa. SVAŠTA sam vidio ali ovo je čisto LUDILO: Hahaahahaaa…..
Ovaj sa 34000 se sigurno nada da će prodati sve do 16,00. Joooj prozirne li taktike. Ali ima mušterija, svaka čast.
Mrgud28 @ retest razine 8.xx
@superhik9
100% unutra, kad izađem van javim ti, hočeš javno ili na private
Bilo je na 7,50, "točnije" 7,70 kn. Korigira se graf pa tako i ja.
Eto vidiš ni TA nije kao što je bila, ali po knjizi kažu može do 3%.. (mislim 4 u 1). Upravo se dogodilo.
LP i nemoj biti ljut. Život je lijep ako ga znaš koristiti.
Samo kontra mrguda,target mu bio 7.70 pa nije kupio,pa naraslo na 9 pa on kupio a ja mu prodao.Sada očekujemo 7.60 kada će on kratiti svoje gubitke a mi kupovati.
Neka, ljude si plašio sa svojim targetima.Tko drugom jamu kopa sam u nju upada.
@superhik9
100% unutra, kad izađem van javim ti, hočeš javno ili na private
Bilo je na 7,50, "točnije" 7,70 kn. Korigira se graf pa tako i ja.
Eto vidiš ni TA nije kao što je bila, ali po knjizi kažu može do 3%.. (mislim 4 u 1). Upravo se dogodilo.
LP i nemoj biti ljut. Život je lijep ako ga znaš koristiti.
Samo kontra mrguda,target mu bio 7.70 pa nije kupio,pa naraslo na 9 pa on kupio a ja mu prodao.Sada očekujemo 7.60 kada će on kratiti svoje gubitke a mi kupovati.
Neka, ljude si plašio sa svojim targetima.Tko drugom jamu kopa sam u nju upada.
[/quote]
Griješiš…. ja je sada mogu srušiti kada bih htio na cca 8 kn jer sam pun kao brod ATPL, i vjerujem da ću zaraditi na ingri. Isto tako još bi je mogao podići, ali podići će se sama vjeruj mi. Jesi li ti frende u plusu ili DEBELOM minusu. Pusti ti mrguda i jame. Rekao sam neki dan.. lako je dokupiti, ali veću količinu na dnu nekoga nn targeta teško, zato uvijek prije ulaz i izlaz jer je teško igrati se s burecima s ovom količinom. Da i više nije ta količina…a i broj dionica se povećava.
LP
kako se odjednom svima žuri van?!? šta je izašlo (loše) izvješće ili što? [sad]
evo peyo i odgovora koji je to "fond" uz tebe kupovao zadnjih dana Ingru, to se Mrgud nakrcao s 55.000 komada [rolleyes]