The end o današnjem padu, a sada idemo polako skidati ove na Asku (H) !! [angry]
@Fortuna
Od 3 nema ništa. Od sada se zarađuje na INGRi.
Mrgude, što je sa onih tvojih 7 kn. Kada ćemo na te razine ili si ušao ful unutra pa ti sad ingra vrijedi puno više. daj reci odmah kada izlaziš 14 ili 18 kn.
The end o današnjem padu, a sada idemo polako skidati ove na Asku (H) !! [angry]
@Fortuna
Od 3 nema ništa. Od sada se zarađuje na INGRi.
ajde prestani laprdati, vrati "bracu", bar je bio manje dosadan [angry]
@superhik9
100% unutra, kad izađem van javim ti, hočeš javno ili na private
Bilo je na 7,50, "točnije" 7,70 kn. Korigira se graf pa tako i ja.
Eto vidiš ni TA nije kao što je bila, ali po knjizi kažu može do 3%.. (mislim 4 u 1). Upravo se dogodilo.
LP i nemoj biti ljut. Život je lijep ako ga znaš koristiti.
Nakniži mogući današnji target 8,55 kn, a onda idemo dalje. Jesam li kome pobrkao raćune !! [angry]
zadnja 8,50 kn, prva kupnja na 8,43 kn! pa nemaš blage veze čovječe!
Silovanje dionice po tko zna koji put.
I tako prođe dan, stvarno jadno.
Silovanje dionice po tko zna koji put.
I tako prođe dan, stvarno jadno.
pa ništa na raste na ZSE…sve što poraste ima kratki skok max. 1 dan i onda opet pad
Nakniži mogući današnji target 8,55 kn, a onda idemo dalje.
Jesam li kome pobrkao raćune !! [angry]
Izgleda jedino sebi…
@superhik9
Ne, priznam svoju grešku. Evo na što sam mislio, ali dakako krivo, dva identična grafa ali i različita, ?? linijki i svijeće.
Ispričavam se na svojoj pogrešci !!
@superhik9
Ne, priznam svoju grešku. Evo na što sam mislio, ali dakako krivo, dva identična grafa ali i različita, ?? linijki i svijeće.
Po ovom cijena može ići do 8,25..
Ali zar na Ingri igra teh analiza???
Tu je prisutan samo trejd domestika vulgaris…
@superhik9
I gledam ja te grafove i skužim da više gledaju oni mene nego ja njih…i uopće se ne razumijemo međusobno…bolje da odem preprodavati na zelenu tržnicu [cry]