INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Fi pozitiva??

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Bez promjena u top 10!

Fi pozitiva??

Vidit ćete da zbog nedostatka prihoda i zatvaranja ove zadnje tranše, slijedi FI kao i ovi koji su prethodili. A i bez toga neko uredno cica lovu iz Ingre. Prošli put sam mislio da će nas iznenadit sa zelenilom od prodaje 50% Lapada, a di je lova nestala ??? Kažem vam, a vidit ćete i u ponediljak, da je ovo banditska firma, a u dionici se isplati bit na dnevnoj razini.

http://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=yahoo%20finance&source=web&cd=1&sqi=2&ved=0CCMQFjAA&url=http%3A%2F%2Ffinance.yahoo.com%2F&ei=eTGnTrmSB4abOoOJmB8&usg=AFQjCNFRTfSW8xxp_Y9h52tnA7AsVaCgIg&sig2=_Bb-ywgdgGwYFdh82yjdCg@sutra spektakl ovdje ili? Lp

Kolega splićo, jel hvataš zalet ili još uvijek čekaš na 5?LP!
http://finance.yahoo.com/ [bye]

…u otvorenom se priča da naše banke imaju para i ne znaju koga bi kreditirale kao najradije posuđuju državi …pa ingra ima potraživanja do 2016 na ime arene od cca. 800 mili kuna za koje jamči država i grad zg…. i u čem je problem ….. željko riješavaj to… nema igor …

DAJ PET !!!

Evo malo "goriva" i za Evropske burze ujutro!
http://www.poslovni.hr/vijesti/europski-celnici-dogovorili-dokapitalizaciju-banaka-189373.aspx

Pustit da krenu po bidu kao šta su sami krenuli pa tuć po asku,tako im se stvara velika rupa i puše.Pričekajmo zatvaranje da se spuste šta niže,ili odma po asku pa ih razoružati,a municije toliko da s minusom ponovno sa nama na bid.

Ne pušta me moderator, a samo bi htio da (oni koji još nisu) ovo dobro pročitaju [thumbsup] [thumbsup]
[/quote]
mislim da mi je jasno zašto te moderator nije puštao – JA TE NIŠTA NE RAZUMIJEM – vjerovatno nije ni moderator ! [undecid]

Ono šta veli frend gismund ,ask ,cijeli ask je sve manji,i skoro pa će bit bid jači od aska.Tu dolazi do te kritične mase i s obzirom na likvidnost naše Ingre rast dionice je siguran.Vidjet ćemo u kojoj mjeri,jer ako krenu fondovi i malo jači igrači,oni moji scenariji sa debelim udarcima po asku su jako izgledni.Realno to je bio i moj plan,sakupiti šta veči broj dionica pa zavrtiti na dobru dobru cijenu.A sad sunce se nazire i čeka se da zasija.SRETNO.

peyo

@Peyo,

ma nije valjda da i vi gledate ukupnu količinu na asku kao neki vrlo važan podatak? Pa da samo stavite svoju količinu na prodaju na 40 kn, ask bi se dobro pojačao. I što bi to onda značilo?
Isto je i s kupnjom.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

@skovacin
količina na asku ili bidu naravno da nije nikakav egzaktan pokazatelj, no kad imammo redovito, iz dana u dan, smanjivanje količine koja ostaje na prodaji, to jasno pokazuje da se svaki dan počisti 15.000-20.000 komada trejderskih dionica i da se one ne vraćaju na burzu po ovim niskim cijenama nego akumuliraju. Netko će ih prodavati na 10…netko na 12…netko na 15 kn…a netko vjerojatno tek za par godina kad će ove cijene biti x5 ili x10. Svakome na izbor [wink]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

@gismund

nije valjda da vjeruješ u to. vratiti će se one sve na ask već na 9,20-10 kn, zato i jest napuhan bid da malo pogura cijenu a onda istresanje

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Pustit da krenu po bidu kao šta su sami krenuli pa tuć po asku,tako im se stvara velika rupa i puše.Pričekajmo zatvaranje da se spuste šta niže,ili odma po asku pa ih razoružati,a municije toliko da s minusom ponovno sa nama na bid.

Ne pušta me moderator, a samo bi htio da (oni koji još nisu) ovo dobro pročitaju [thumbsup] [thumbsup]
[/quote]
mislim da mi je jasno zašto te moderator nije puštao – JA TE NIŠTA NE RAZUMIJEM – vjerovatno nije ni moderator ! [undecid]
[/quote]
Zvone, jooooj Zvone, mislio sam da u tebi ima potencijala…
Ako bolje pogledaš vidio bi da sam citarao jednog forumaša kojei je pisao kaotični i nerazumljivi post, pa sam želio da mi netko kaže što je pisac htio reci..
A ti…tako…đonom

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

New Report

Close