INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Burekđije su jučer ostale bez povećeg broja dionica pa se sad guraju na 8,40-8,50 s ostatkom. Pa što vam znači tih par bureka, sačekajte normalne cijene pa si kupite pošten obrok, hebali vas bureci [rolleyes]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

lojtrra se diže..nema više za džabe..

Do 9 je cca 23000 komada,i mislim da je pad završen.E sad se čeka ko će prvi,ili vijest,pa andiamo up.SRETNO.

peyo

..ima li kakav info..nešto se dogadja..

A zašto Vam je juče bilo skupo po 8,15? To ću vam pitanje postaviti i sutra, ali na višoj razini.
Primjećujem i da je kolega splićo počeo postati očajničke postove, ne bi li zaustavio rast! To je dobar znak da stoji na bidu, a da će uskoro tući i po asku! [smiley]

pa što se dogodilo u podne da je počeo ovakav shopping…

Počeli su ulaziti i "strateški partneri sa skrivenim od po 10 tisuća komada, znači mogućih 100 tisuća da se krije iza"! [thumbsup]

10.000H
ovo volim vidit na kupnji [thumbsup]

Počeli su ulaziti i "strateški partneri sa skrivenim od po 10 tisuća komada, znači mogućih 100 tisuća da se krije iza"! [thumbsup]

Nemojte biti navini i nasjedati na ovo. Sad su se natovarili na 8, 20 i navlače vas da vam ponovo utovare na 9 + kn ( 10 % ). pustite ih da se sami igraju i čekajte dalje na 8 kn, morati će i oni prodavati nazad kad ih stisne. ovdje treba jako puno strpljenja.

Hoće biti snage za uravnoteženje ? [smiley]

risk / reward ?

Nemojte biti navini i nasjedati na ovo. Sad su se natovarili na 8, 20 i navlače vas da vam ponovo utovare na 9 + kn ( 10 % ). pustite ih da se sami igraju i čekajte dalje na 8 kn, morati će i oni prodavati nazad kad ih stisne. ovdje treba jako puno strpljenja.
[/quote]
Prošla su ta vremena kada sam srljao na ask. Neka sada to drugi rade. Pošto sam unutra na 8,15 odgovara mi i da završi na trenutnoj prosječnoj od 8,70. Ukoliko bude pozitivno izvješće ili novi ugovor ask će i tak biti popapan u sekundi!

koja ovdje sreća vlada, zavidim vam

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

New Report

Close