nisi valjda stvarno prodao Ingru skoro na povijesnom dnu?! [lol]
[/quote]
Dokupio po 8,15! Nekako mi se čini da na toj koti ulazi i XY! Mudrac, zna kada treba! Iako stvarno ne kužim ove koji prodaju po toj cijeni. Imam osjećaj kao da netko prodaje tuđe dionice i to s namjerom da mu napakosti, odnosno da ih proda što jeftinije. Očito se radi opet o nekoj prevari koperanata!
neki likovi koji su blatili dionicu su se povukli, možda je to znak da se pripreme vrše temeljito.
pozdravi ovima što praše po prodaji, btw. i ja sam si piknuo 5 tisučica, nek se nađe…
aaaaaaajmooooo….već je 9 keka na 8,10, a ni onih 12,5 na 8 nije zanemarivo. kad bu pukla "barikada" od 18 na 8,31 – sutra, preksutra il u petak???
[bye] [undecid]
O kakvom se uzbuđenju ovdje radi????
aaaaaaajmooooo….već je 9 keka na 8,10, a ni onih 12,5 na 8 nije zanemarivo. kad bu pukla "barikada" od 18 na 8,31 – sutra, preksutra il u petak???
Da netko potegne i počne ga grickati, ostali bi krenuli za njim…ali nema žurbe, doći će i on na red [smiley]
Nema me 2 sata a ovdje .. Bože me saćuvaj, spominju se rakete, NLO i što ja znam treće. Nema od toga još ništa. Kada na bidu bude bilo prvih, karkiram 5 -6 prvih kupovina cca 10t kom, onda NLO radi. Čeka se.., dotad se smirite, ne letite pred rudo. (jutros Vas je mučio, koliko se sjećam ovaj na 8,39 H)
[angry]
Dokupio po 8,15! Nekako mi se čini da na toj koti ulazi i XY! Mudrac, zna kada treba!
pa vrlo moguće da već ovo polako postaje interesantno i onima koji se baš i ne vole kladiti…
ili možda blažim rječnikom rečeno…kockati…[wink]
ajd baš me zanima hoće li sada i stado krenuti istim putem…[lol]
Ma neka sam i ovo vidio. Preko 100 000 na kupnji !!! Dobro izvješće nas čeka, ili…???
ma da, super je to…a i moguće dobro izvješće…već u ponedjeljak…bumo vidli… [smiley]
Očekuje nas zanimljiv tjedan trgovine na Ingri.Jučer zaustavljen pad,danas potklocan bid i udarci po asku,ljudi se bude iz sna.Da li će fondovi odigrat igru koju svi ozbiljniji investitori očekuju i na koju vijest,………….’???????????????????a budeme videli.
Ne znam kako ostali prate količine na asku, ali one su iz dana u dan sve manje. Pred desetak dana bilo je oko 270.000 komada nakon završetka trgovanja …pa 240.000….pa 210.000…pa 190.000 pa 180.000 komada…da bi danas ostalo na asku svega 167.000 komada. To je siguran znak da dionice iz ruku trejdera prelaze u ulagačke portfelje gdje će čekati neke više razine da bi bile izložene prodaji.
Možda na prvu zvuči smiješno, ali nemojte se začuditi ako uskoro nastane nestašica dionica Ingre na asku ispod 10 kn…..
Za one koji maštaju o cijeni ispod 8 kn – za to probiti treba vam barem 100.000 komada. Vidljive kupnje iznad 8 kn danas je bilo oko 40.000 komada, a još 2x puta toliko došlo bi da cijena padne na 8 kn…Dakle, imate li bar 100.000 komada za rušenje?
Zato ponavljam, nemojte se začuditi ako uskoro nastane nestašica dionica Ingre na asku ispod 10 kn…..