INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

U rasponu od 1kn 70 000 na kupnji. Ovo još nikada nisam vidio. Nema interesa za ovu dionicu , haa?

Dugo nisam vidio ovako jaku kupnju, kuha se kuha pred rast cijene [thumbsup]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Bid jača, već je 87k. Ask isti… Burekđije žele nazad? Treba zaradit za sutrašnji burek?

Mislim da je gotovo s burecima ispod 8,50 kn, danas – sutra trebali bismo preskočiti tu razinu

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Rast Crobexa najvjerovatnije ima veze sa skorim puštanjem Ine sa lanca.

Bid jača, već je 87k. Ask isti… Burekđije žele nazad? Treba zaradit za sutrašnji burek?

Mislim da je gotovo s burecima ispod 8,50 kn, danas – sutra trebali bismo preskočiti tu razinu
[/quote]
Znači li to da se i ti spremaš lupiti po asku a veliki si zagovarač čekanja na bidu???

neće uvijek biti ovako.

[/quote]
Moguće je i da su se trejderi postavili i na bid da bi potakli skidanje s aska, jer na asku nema više ni skrivenih naloga. Oprez, oni imaju još jednu količinu dionica koju su spremni "žrtvovati", a ako ostanu i bez nje ostalo će odmah povući sa aska.

Danas solidan promet uz umjeren rast ATGR i ERNT sugerira očekivanja u ne toliko loša FI (koliko su navedene dionice blizu ATL-u).
Hoće li to biti novi motor živahnijoj burzi?
Baš me zanima kako će izgledati novo FI INGR-e te kako će isto utjecati na daljnje kretanje ove dionice.

[/quote]
Znači li to da se i ti spremaš lupiti po asku a veliki si zagovarač čekanja na bidu???
[/quote]

Dokupio sam ja danas popriličnu količinu, a i dalje sam na bidu. Bitno je ne skidati odjednom prodaju jako u dubinu npr. po 0,30-0,50 kn nego skinuti prve kupnje kad je spread 5-10 lipa, a onda se vratiti opet nazad na bid i tako polako skidati i tjerati ask sve više gore.
Evo danas smo trejderima tako poskidali već 34.000 komada, bez šanse da se opet vrate niže u dionicu, rasturamo ih ko beba zvečku [cool]

[/quote]
Moguće je i da su se trejderi postavili i na bid da bi potakli skidanje s aska, jer na asku nema više ni skrivenih naloga. Oprez, oni imaju još jednu količinu dionica koju su spremni "žrtvovati", a ako ostanu i bez nje ostalo će odmah povući sa aska.
[/quote]
Znači i ti si sada u kešš. Dobro je, još jedna mušterija koja će lupati po asku. Tko prije njemu dvije…

neće uvijek biti ovako.

[/quote]
[/quote]
Znači i ti si sada u kešš. Dobro je, još jedna mušterija koja će lupati po asku. Tko prije njemu dvije…
[/quote]
Kota 8,15! [smiley]

Kota 8,15! [smiley]

nisi valjda stvarno prodao Ingru skoro na povijesnom dnu?! [lol]

moji postovi ne predstavljaju financijske savjete niti preporuke za kupnju ili prodaju dionica

U rasponu od 1kn 70 000 na kupnji. Ovo još nikada nisam vidio. Nema interesa za ovu dionicu , haa?

Dugo nisam vidio ovako jaku kupnju, kuha se kuha pred rast cijene [thumbsup]
[/quote]
u 16 lipa 38000kom. [sad] [wink]

neće uvijek biti ovako.

Ma neka sam i ovo vidio. Preko 100 000 na kupnji !!! Dobro izvješće nas čeka, ili…???

neće uvijek biti ovako.

New Report

Close