INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.poslovni.hr/vijesti/kaznena-prijava-aldottu-i-hernadiju-uskoro-deblokada-trgovanja-inom-189195.aspx

tu smo negdje..da se prisjetimo .mrgudov graf sa mojim dodacima…7.50 cca…tako kaze graf…

Dobar graf kolega Inverter! Po njemu sutra svi trebaju prodati po 8, da bi onda kupovali po 7,5.
Nemam ništa protiv, preživjeli smo pad sa 400 kuna na 8, dakle pad za punih 392 kune (tri stotine i devedeset dvije kune) pa će mo preživjeti i tih pišljivih pola kune.
Eto, sutra ću se postaviti na kupnju po 8 kuna sa ovo još malo crkavice od keša što mi je ostalo, a Vi poslije kupujte po 7,50. Uopće se neću naljutiti zato što će te Vi poslije kupiti jeftinije. [cool]
[/quote]

Prvo da tebi odgovorim frende kako veli peyo… Neče se stići kupiti, proda li se po 8 kn +- provizija i onda kupnja po NESTVARNIH 7,70, hajdemo reći i 7,50 kn … AKO. Igrat če se "brži prst".

@peyo

Kada bi se ovdje iznosila istina, vele ljudi slika govori 1000 rijeći. Danas koliko vidim smo kupovali samo ja i ti ovdje, po vremenu objave ti si kupio 25000 dionica, ja uvjek mogu copy/paste i dokazati da sam kupio preko 44 t komada sada s prosjekom 8,32 kn. Ako i ode na 7,50, uopće me ne sekira, jer to bi bilo dno, a poslije dna ide što,, impuls. Ako Bog da i sutra ću pokušati kako veliš dokupiti, možda me i pokupe, tamo negdje, i još malo spustiti prosjek. Velim AKO, ako ne, ja opet zadovoljan.
@inverter
graf je slika i prilika.. svaka čast !!
LP [angry]

Sokol ga nije volio ... Mrgud !!

… kod ingre ima dvi stvari koje treba imati u vidu…. irački dug cc. 90-100 mil. kuna i upravna zgrada oko 80 mil kuna ( nije u bilanci zbog sudovanja oko zemljišta na kom je izgrađena)… a samo to je cca. 15 kuna po ddionici

U pravu ste, irački dug će biti čista dobit, to sam već nekoliko puta naglašavao. Dakle u najgorem slučaju tj. da Ingra naplati samo 13 milijuna dolara, a ne 19 koliko joj pripada, i u tom slučaju pošto ima 13 milijuna dionica, na svaku otpada po dolar, odnosno 5,50 kuna po dionici.
Za upravnu zgradu ne znam da li se vodi u bilanci, ali za dug znam da je čista dobit!

http://www.poslovni.hr/vijesti/kaznena-prijava-aldottu-i-hernadiju-uskoro-deblokada-trgovanja-inom-189195.aspx

jeli vi s ovim linkom želite potaknuti ekipu da kupuju ingru ili šta?

… kod ingre ima dvi stvari koje treba imati u vidu…. irački dug cc. 90-100 mil. kuna i upravna zgrada oko 80 mil kuna ( nije u bilanci zbog sudovanja oko zemljišta na kom je izgrađena)… a samo to je cca. 15 kuna po ddionici

Za upravnu zgradu ne znam da li se vodi u bilanci, ali za dug znam da je čista dobit!
[/quote]
…to sam pročitao u bilješkama uz FI ( za 2009 ) navodno je nisu mogli knjižiti zbog sudskog spora … …iako se i ja moram ograditi jer te bilješk sad ne mogu pronaći …

DAJ PET !!!

NEZNAM JESTE LI UOČILI
Po meni jako poućno i važno za sve.

Budite kreativni. Ekonomska i politička kretanja često se odvijaju suprotno stručnim, a pogotovo laičkim predviđanjima. Neočekivani zaokreti upropaštavaju i najbolje razrađene planove. Kad se to dogodi, potrebna je prilagodba, a ona zahtijeva kreativnost. Ona uključuje smišljanje originalnih ideja za zaradu i štednju, vješto baratanje s novcem da bi se izbjeglo zaduživanje, pronalaženje jeftinijih mogućnosti u okvirima skučenog budžeta.

Oslanjajte se na sebe. Vjerujete li da drugi znaju više od vas o financijama, možda ste u pravu. Ali, ako se oslanjate samo na njihove savjete i upute, teško da ćete profitirati. Većina ljudi želi osigurati profit za sebe pa su i njihovi savjeti usmjereni na njihovu korist. Primite na znanje što vam kažu, ali odluke u konačnici donosite sami.

Ignorirajte okolinu, bavite se svojim financijama i uvećavajte svoje potencijale.

[angry]

Sokol ga nije volio ... Mrgud !!

pustite posao…. tehnicki targeti su tu….

ovo ste pisali jučer u 17 sati (dakle o 8.20 koliko je završila !) pa u 19 sati o 7.50 a nedavno o teh. targetima i cca 7.70 – 8.20 !
ako se ne varam bez obzira na vašeosciliranje, složit ćemo se o tome da smo tu negdje i da je vrijeme za kupovinu ! [proud]

Ina je pokazala svoju snagu prije cca godinu dana i Croby je završio neočekivano na 2000………..i opet će,a to povlači za sobom skok svih dionica pa i Ingre.Ako uz put izleti neka dobra vijest,ingra kreće u oporavak.A dobrih vijesti ima fest samo se čeka potvrda i objava.A osobno za mene ona vijest da je zgradu dobio Tromont isto kao da ju je dobila Ingra.Zašto -vidjet ćete sami.

peyo

@bananarama
pa zar vi niste bankrot ?
po vama je ingra trebala na 22 kn
e blago nama s vama

Ovdje i sami otkrivate da ste dio "ekipe"! Inače loše pratite moje postove, popušta Vam koncentracija, ili ste me pospremili u pogrešan pretinac! Po meni je Ingra trebala na 30, a ne na 22!
[smiley]
[/quote]
kolega, nisam dio nikakve ekipe, ovu igru igram sam i sa svojom lovom čistom i neopterećenom, a vi tu danima pišete svakojake nebuloze. kad je ingra bila na 17 kn vi ste ju dizali na 22, 30 kako hoćete, pa zar niste postali kupnju na 17 kn, isto kao i kolega Mrgud, na DDJH, kada je trebalo izlaziti, on kupuje, ma dajte više prestanite. ili ne znate ili namjerno ne znate, najgore vas boli kada vam se napiše istina. ova dionica ne vrijedi pišljiva boba. jeftina je i s njome određeni manipuliraju, špekuliraju i zarađuju, većina gubi, mislim da ste i vi u ovom većinskom dijelu.

to je sve odavno poznato i ukalkuirano u cijenu. problem je taj što s time ima problema, tj. nije čista situacija. npr. irački dug ne pripada cijeli Ingri nego dio pa se oko toga još spore, a za zgradu si sam napisao o čem se radi

Atlantska plovidba d.d. – Potpisan Ugovor o gradnji nove poslovne zgrade
Tromont d.o.o. Split glavni izvođač
eto dobre vjesti za ingru

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Atlantska plovidba d.d. – Potpisan Ugovor o gradnji nove poslovne zgrade
Tromont d.o.o. Split glavni izvođač
eto dobre vjesti za ingru

ajde molim te ne trkeljaj! po čemu je to dobra vijest za Ingru, gdje se tu uopće spominje Ingra?!?
daj se okani takvog jadnog drukanja i kićenja tuđim perjem! [angry]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je predmet diskusije !!!!!!!!!

New Report

Close