INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

PBZ – drugi najveći vlasnik INGR zadati će vam takvu glavobolju koju nitko od vas niti ne očekuje.
Ovdje će teči tuga i suze, ali i krv, dok će na drugim građevinarcima teći samo krv i suze.

Pakao će biti samo prva stanica.

Crobex se neće oporaviti godinama.

Izgubio si i gaće u USA tako si i tamo pametovao pa te sada nema nigdi.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Baš me zanima sastav ovih skrivenih naloga na bidu. Mislim da je 99% toga vidljivo i 1% nevidljivo. No stavljeni su H nalozi kako bi kupnja bila jaka. Čista podrška špekulantima od strane zse

Ovdje upišite svoj komentar… [thumbsup]

A zašto mislite da će više biti takvih padova?????????????????.
Ako fondovi i krenu u prodaju,opet ću se natrpati,i povećati portfelj te smanjiti ulaz.Do kada tako……….pa dok Ingra ne krene sa debelim rastom.
Kad će to biti-nemam pojma šta se mene tiče može sutra a može i na proljeće,ako ne na ljeto, do sljedeće zime sigurno.Vijesti će dolaziti jedna za drugom,a kad se fondovi dovoljno natovare ići će gore.
SRETNO SVIMA!

Samo pizam….
1. Zašto vi mislite da padova neće biti
2. Odličan recept za propast (brokeri spremaju zahvalnice)
3. A ako ne bude do sljedeće zime??

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

Da li je itko pratio top 10 u zadnjih mjesec dva?
Da li je itko od prvih 3 prodavao?

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Molim kolege da pripaze kada me ocijenjuju…
Naime događa se da nemaju stpljenja ciljati točno jedinicu pa umjesto daju dvicu ili tricu…
Time ostale suduionike dovode u zabludu da tekst vrijedi više od jedinice.
To je sigurno kažnjivo po nekom članku pa ih stoga molim da ubuduće pripaze i ocijene post topom.
Hvala.

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

Molim kolege da pripaze kada me ocijenjuju…
Naime događa se da nemaju stpljenja ciljati točno jedinicu pa umjesto daju dvicu ili tricu…
Time ostale suduionike dovode u zabludu da tekst vrijedi više od jedinice.
To je sigurno kažnjivo po nekom članku pa ih stoga molim da ubuduće pripaze i ocijene post topom.
Hvala.

Ja sa time nemam problema.
Kada sam ja u pitanju onda se cilja jedinica.
Neka.

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Kada bi ovi na Asku znali što čine, plakali bi, ali bez obzira na njihove skrivene naloge 8,39…8,40,, ingra danas ima samo jedan smjer. Dok to Bidaši skuže, proći će baka s kolačići !! [angry]

Sokol ga nije volio ... Mrgud !!

Baš me zanima sastav ovih skrivenih naloga na bidu. Mislim da je 99% toga vidljivo i 1% nevidljivo. No stavljeni su H nalozi kako bi kupnja bila jaka. Čista podrška špekulantima od strane zse

minimalno je 10% da mora biti vidljivo a može biti i pola tj 80%
što dava sliku da je nalog malo veći a nije već suprotno da obmani da su veliki nalozi na prodaju

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Kada bi ovi na Asku znali što čine, plakali bi, ali bez obzira na njihove skrivene naloge 8,39…8,40,, ingra danas ima samo jedan smjer. Dok to Bidaši skuže, proći će baka s kolačići !! [angry]

što ti to znači?

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

do sada je ispod razine od 9kn prošlo oko 300 000 dionica

kanabis @ je proslo je, ono ja tebi ti meni 1000 kom i tako 300 puta ,,nekom burek nekom dokup (tj. nada)

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close