INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dragi mimo baci oko na stranicu broj 3689 pa ćeš vidit što si pisao,pozdrav

Onda se nije znalo o novoj recesiji i raspadu sistema 🙂
[/quote]
… koja recesija kolega …koji raspad sistema …. sve je pod kontrolom a zse pogotovu
[/quote]

Ne kažem ja da nije. To nas tabloidi zastrašuju 🙂
[/quote]
Kontrolirano se naša lijepa pomalo vodi u bescijenje koje će kontrolirati moćnici. Ekonomski rat i ekonomsko zauzimanje ili uništavanje je najperfidniji način borbe. Naravno sve to dugo traje pa je teško primijetiti i povjerovati. Na ZSE se kontrolirano ruši. Sve je isplanirano. Teško je to vjerovati a neki ne žele vjerovati jer im odgovara. Na kraju će dobiti mrvice samo oni koji su strpljivi i koji imaju debele živce. Pozz svima.
[/quote]
ista priča još od kad je dionica bila na razinama 40kn. prestanite zavaravati i sebe i DRUGE!
[/quote]
Odakle si ti ispao, kojih 40??? Ma ne brini se biti će Ingre i po 4 kn, i za mene i za tebe. Samo čuvaj život da možeš u zdravlju trošiti. Inače što vrijedi novac ako si tužan ili te nema. Kreni od danas. Pozz svima.

neće uvijek biti ovako.

prodaja je sve jača i spušta se prema dolje, ne izgleda dobro [pray]

Zanimljivi su ovi "prodavači". Kada se skine sa aska 8,40 on odmah stavi nalog 8,39 i tako dalje. Hehehehe, koja taktika, ali uspijeva.
Kada je ono dan za objavu tromjesečnih rezultata?

neće uvijek biti ovako.

hvatajte pozicije, DAX je na +2,17

Joooj kandilce, nemoj više molim te….kakav crni DAX? Kakve to veze ima s nama, pogotovo s Ingrom? Bez novih poslova nema rasta, to trebamo prihvatiti i nadati se da će Ingra uspjeti ubosti uskoro neki dobar posao [pray]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Joooj kandilce, nemoj više molim te….kakav crni DAX? Kakve to veze ima s nama, pogotovo s Ingrom? Bez novih poslova nema rasta, to trebamo prihvatiti i nadati se da će Ingra uspjeti ubosti uskoro neki dobar posao [pray]

ma ne treba rast puno, meni za burek do 9 dosta

Opa povećao se broj burekđija ovdje…
A gdje su nestali branioci [shocked] [undecid] ???
Dugoročni vjerovnici….

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

ista priča još od kad je dionica bila na razinama 40kn. prestanite zavaravati i sebe i DRUGE!

Odakle si ti ispao, kojih 40??? Ma ne brini se biti će Ingre i po 4 kn, i za mene i za tebe. Samo čuvaj život da možeš u zdravlju trošiti. Inače što vrijedi novac ako si tužan ili te nema. Kreni od danas. Pozz svima.
[/quote]
pogledaj postove unazad godinu dvije…
ne kažem da si ti pisao bajke na 40kn ali uvijek je netko bio sa istim stilom pisanja, ovo je prenisko niže nemože, netko namjerno ruši, firma vrijedi više, di je hanfa, i jedna od meni najdražih "PRESTANITE PRODAVATI!" 🙂

Poštovane kolege:
Može Ingra ići i do 4 kn nije problem-dobra ekipa i to sredi. No pitanje je da li bi bilo tada onih koji bi pisali i željeli da dođe na 2kn? Molim odgovor ak vam nije ispod časti pisati. Istina je da svi trabunjamo svašta po ovom forumu, ja prvi i td. No žalosno je što ima tipova kojima nikada neće biti dovoljno nisko da uđu i tako će propustiti ulazak a kad krene znamo kako ide prema gore-euforija. Što će tada? Žaliti kao što sam i ja žalio na drugim dionicama koje su odrađivale i 80-100% u dva tri tjedna. Ja sam mislio da će se vratiti opet nazad ali nisam dočekao.
Tako će jednom biti i ovdje to svi znamo iako nam ne odgovara sada pisati. Naravno može i do 2,3 kao što napisah.
Zaključak: Što god učiniš učini odlučno i bez žaljenja ako se poslije dogodi drugačije nego li si planirao. To je moj stav. Tako sam miran kao da nisam u minusu, a vremena imam i čekati ću i dokupljivati svakih 3 kn dole. Al kad krene gore, neka dokupljuju drugi, činiti će to na istim razinama kao i ja samo u obrnutom pravcu.
Pozdrav svima i ugodan vam dan.
PS: Peyo, samo čuvaj živce i zdravlje, ostalo dođe i prođe i opet dođe i ….

neće uvijek biti ovako.

Ne rušite više Ingru stvarno ste pretjerali.

i ti kandilce čekaš 9 kn?? evo i ja već 2 dana i nikako da skoči gore, a treba mi lova večeras za izlazak! ajde bananarama, pa lijepo smo se dogovorili da ja kupim po 8,40 pa prodam tebi na 9kn [thumbsup]

moji postovi su moje osobno mišljenje,nisu investicijski savjeti niti poziv na trgovanje dionicama!!!

dragi mimo baci oko na stranicu broj 3689 pa ćeš vidit što si pisao,pozdrav

Onda se nije znalo o novoj recesiji i raspadu sistema 🙂
[/quote]
… koja recesija kolega …koji raspad sistema …. sve je pod kontrolom a zse pogotovu
[/quote]

Ne kažem ja da nije. To nas tabloidi zastrašuju 🙂
[/quote]
Kontrolirano se naša lijepa pomalo vodi u bescijenje koje će kontrolirati moćnici. Ekonomski rat i ekonomsko zauzimanje ili uništavanje je najperfidniji način borbe. Naravno sve to dugo traje pa je teško primijetiti i povjerovati. Na ZSE se kontrolirano ruši. Sve je isplanirano. Teško je to vjerovati a neki ne žele vjerovati jer im odgovara. Na kraju će dobiti mrvice samo oni koji su strpljivi i koji imaju debele živce. Pozz svima.
[/quote]
Za one kojima nije jasno što s vremena na vrijeme naglašavam. Mislite li da su kod nas neaktivne?
http://www.seebiz.eu/banke-su-gospodari-sveta/ar-16073/

neće uvijek biti ovako.

New Report

Close