INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Danas smo iznad 9! [cool]

super za trejdere, fino će iskrcati jučerašnjih 40.000 komada kupljenih po prosječno 8,61 kn
[/quote]

U koliko sati ?
Moram na plac .
[/quote]
Slobodno idi na plac, uspiješ se vratiti do 15 sati i 59 minuta! [cool]

Moj prijedlog ovima do 9,50 na asku je da prodaju po bidu sve do 8, pa nek poslije kupuju ispod 8!
Naravno ako se mogne! To je jedino "pravo" rješenje u trenutnoj situaciji! [cool]
U svakom slučaju treba čekati do poslije podne, jer tada će biti još jedan pokušaj proboja. Trenutno motre strane indexe i mole Boga da zacrvene, a onda u akciju. Mi će mo i dalje stajati na “braniku domovine”!

zašto su smanjili ask – jesu li naćuli rušitelji da ih se promatra ? [proud]

zašto su smanjili ask – jesu li naćuli rušitelji da ih se promatra ? [proud]

Pojačat će ga, ne sekiraj se. Trenutno održavaju "okrugli stol", a glavna tema je "šta dalje činiti"!

8,30———11000 evo ne da mi se čekati po kunu

Kako se volimo kititi tuđim perjem…

Ja ih ne volim …………..i volio bih da se ukinu.Bit će izgleda miran dan.

peyo

Mislim da je neko trejderima pobrkao planove,jer bid je pun,a aska nema……………svijet zeleni….

peyo

Nema prometa, na cijelom ZSE-u do sada niti 2 milijuna kuna ukupnog prometa. Jača su Makedonska i Crnogorska burza od ove "močvare"! [yawn]

Nema prometa, na cijelom ZSE-u do sada niti 2 milijuna kuna ukupnog prometa. Jača su Makedonska i Crnogorska burza od ove "močvare"! [yawn]

kao da se ekipa prebacuje na IGH? jučer je IGh imao veći promet od Ingre, a i danas je veći nego na Ingri [rolleyes]

moje pisanje nije poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

kao da se ekipa prebacuje na IGH? jučer je IGh imao veći promet od Ingre, a i danas je veći nego na Ingri [rolleyes]
[/quote]

badava vam promet kad je cijena neće up….

tihigost

ja je čekam na 8.50 kn,ne kažem da bi volija da padne na te razine,ali više od toga neću plaćati

a ja imam želju da padne na 1 kn i tako mjesec dana da se dobro nakupujem,
(kad su već na tapeti želje i snovi). rolleyes gospoda zvone 101 i megido su mi se smijali kada sam pisao u bikovskom trendu da mi se čini da će pasti na ove razine,samo želim reći da nikoga ne želim navući,a nisam ni najpametniji na svijetu,i usput pogledajte post na igh ,jedva sam ga našao,pisao sam ga 20.11.2010. over me malo crnija i zeza ali ok,svi mi falivami,ja prvi puno sreće u ulaganju svima 🙂

ovo je dotični mimo pisao,nadam se da nije mislio da sam druker,samo sam pisao što mislim…

New Report

Close