INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kad g. xy počne kupovati ingru onda će to biti pravi buy signal …. za sada skoro svi samo (špe)kuliramo ovdje

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

muhi i lusting, zar vama ne bi bilo drago da u ovim teškim vremenima jedna naša firma dobije svoj novac i osigura radnicima sigurnu i redovitu plaću??? Ne razumijem zašto ste protiv toga. Da li ćete vi ili netko drugi kupovati dionice to je naša stvar, ali ipak trebamo navijati za naše firme i njihove zaposlene. Zar nije tako?

naravno da želim uspjeh svim našim firmama, ali dobivanje ovog spronog novca nema veze s time nego se koristi u prizemne drukerske svrhe! ne bih ništa rekao niti da je to neka nova vijest, ali ona je postana na forum barem 20 x pa je jasno da se radi samo o drukanju! isto vrijedi i za onaj OPI-jev intervju koji se citirao bar 40x unazad 2 zadnje godine, a onda ga neki koji su se upravo ukrcali počnu "otkrivati" kao toplu vodu ne bi li navukli nekoga da digne cijenu kunu gore pa da mu se iskrcaju!!!! [bye]

Otvaranje ureda u Istambulu otvara brži ulazak na velika tržišta koja do sada nisu bila dostupna.Meni je to dobar signal.

Otvaranje ureda u Istambulu otvara brži ulazak na velika tržišta koja do sada nisu bila dostupna.Meni je to dobar signal.

nikakav ured NIJE otvoren!!! MOŽDA će biti otvoren!!!!

SVE DRUKERE I NAVLAKAČE TREBA BATINOM !!!!!

http://knowledgefarmer.com/2011/10/ingra-d-d-ingra-inc-plans-to-open-istanbul-branch-office/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ingra-d-d-ingra-inc-plans-to-open-istanbul-branch-office

Vijest je friška. Možda otvore do ponedjeljka u 10 sati.

http://knowledgefarmer.com/2011/10/ingra-d-d-ingra-inc-plans-to-open-istanbul-branch-office/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ingra-d-d-ingra-inc-plans-to-open-istanbul-branch-office

suglasnost je dana 12.10.2011 …. ste bila kad aganžirani sudionik – otvaranja nekog domaćeg…. a kamoli stranog predstavništva?

Do kraja godine će biti otvoren, to je najavljeno!
http://www.poslovni.hr/vijesti/ingra-otvara-ured-u-istanbulu-188358.aspx

znači 23. se polijeće: http://danas.net.hr/svijet/page/2011/10/17/0025006.html

smiješni ste više s tim uredom u turskoj…. kao da je neki problem otvoriti ured/predstavništvo u nekoj zemlji: unajmiš ured (500-1000 EUR mjesečno) i zaposliš čovjeka (još 1500-2000 EUR mjesečno), znači za max 3000 EUR mjesečno imaš ured sa zaposlenikom. takve urede možeš pootvarati po svim zemljama EU, ali to ništa ne znači jer taj možda ne izbori niti jedan posao pa ga zatvore….
mislim, to je OK što se Ingra pokušava boriti za poslove ali treba biti realan (sporazumi u rusiji=rezultat do sada je 0, sporazum s Bonattijem= rezultat do sada je 0), zato sada raditi od otvaranja ured ovakav spektakl je debelo pretjerano.
treba sačekati da se to otvori, da se daju prve ponude, da se možda dobije koji posao pa onda možemo pričati što znači otvaranje nekog ureda u nekoj zemlji jer ovako je to obično drukanje s ciljem da se malo skuplje prodaju dionice

smiješni ste više s tim uredom u turskoj…. kao da je neki problem otvoriti ured/predstavništvo u nekoj zemlji: unajmiš ured (500-1000 EUR mjesečno) i zaposliš čovjeka (još 1500-2000 EUR mjesečno), znači za max 3000 EUR mjesečno imaš ured sa zaposlenikom. takve urede možeš pootvarati po svim zemljama EU, ali to ništa ne znači jer taj možda ne izbori niti jedan posao pa ga zatvore….
mislim, to je OK što se Ingra pokušava boriti za poslove ali treba biti realan (sporazumi u rusiji=rezultat do sada je 0, sporazum s Bonattijem= rezultat do sada je 0), zato sada raditi od otvaranja ured ovakav spektakl je debelo pretjerano.
treba sačekati da se to otvori, da se daju prve ponude, da se možda dobije koji posao pa onda
možemo pričati što znači otvaranje nekog ureda u nekoj zemlji jer ovako je to obično drukanje s
ciljem da se malo skuplje prodaju dionice

Samo Vi čekajte!
[smiley]

Ušo i izašao. Igra sa 50 000 kn. 16 700 u 2 dana. Ja više nego zadovoljan. [cool]
I dalje mislim da je dionica (i firma) loša, samo je povremeno raj za trejdere.
Nisam neki trejder, ali ugrabim priliku kad ju vidim. [thumbsup]
Mislim da će još možda narasti do ispod 10 kn, a onda ide ubiranje profita. Ulazim ponovo na razinama ispod 8.
Do tada lijepi pozdrav priljateljima i Peyi [bye] [bye]

Nisam znao da je u dva dana Ingra narasla 33,4%, hehe.
Matematika ti nije jača strana, ali bitno da si ti zaradio 16700Kn…

Ušo i izašao. Igra sa 50 000 kn. 16 700 u 2 dana. Ja više nego zadovoljan. [cool]
I dalje mislim da je dionica (i firma) loša, samo je povremeno raj za trejdere.
Nisam neki trejder, ali ugrabim priliku kad ju vidim. [thumbsup]
Mislim da će još možda narasti do ispod 10 kn, a onda ide ubiranje profita. Ulazim ponovo na razinama ispod 8.
Do tada lijepi pozdrav priljateljima i Peyi [bye] [bye]

Nisam znao da je u dva dana Ingra narasla 33,4%, hehe.
Matematika ti nije jača strana, ali bitno da si ti zaradio 16700Kn…

[/quote]
ma kak ne kužiš-on je više puta kupio na dnu pa prodao na vrhu! Meni se čini da je mogao i više…

New Report

Close