INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Burek trejderi kupili su po 8,30-8,50 i sad cimaju da im drugi kupe po 9 kn. Da se mene pita nitko vam ne bi ni taknuo naloge pa kad vam dosadi vratili biste ih nazad po bidu i izašli s nulom van….čisto da prestanete ovako zahebavati! [angry]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Ingra ne otvara ured u Istanbulu, neznam gdje ste to pročitali?

Ingra tek planira otvoriti ured u Istanbulu, a to je velika razlika.

To vam je kao da kažem:
Ja prašim Megan Fox
Ja planiram prašiti Megan Fox (

Velika razlika….

Nek se zbriše post, nisam mogao odoljeti.

… i kakvi su izgledi ingrini … a kakvi tvoji…

DAJ PET !!!

Što je ovo na 8,80??? Navlakuša ili će ostati?

neće uvijek biti ovako.

Burek trejderi kupili su po 8,30-8,50 i sad cimaju da im drugi kupe po 9 kn. Da se mene pita nitko vam ne bi ni taknuo naloge pa kad vam dosadi vratili biste ih nazad po bidu i izašli s nulom van….čisto da prestanete ovako zahebavati! [angry]

Što ste napali te burek tradere… Koda su oni neki bitan faktor! Ak ih veseli nek se igraju.

@ blueman kad već fantaziramo, ja ću fantazirat da je Megan pristupila INGR-i kao PR agent+ planiram dići poštenu lovu na ovoj dionici… ;-).

Stvarno lovac postao lovina.

peyo

Nema ovdje više nitko ulagačke hrabrosti, pa ni sam, totalno su nas isplašili sa ovim kontinuiranim rušenjem. Situacija je nadasve zanimljiva!

čemu malodušnost?? stisni zube, zatvori oči i..poskidaj prodaju sve do 9 kn [thumbsup]
[/quote]
jesi ga nahuskao [wink]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

hvala majstore, bureci su u džepu [thumbsup]

moji postovi su moje osobno mišljenje,nisu investicijski savjeti niti poziv na trgovanje dionicama!!!

VAUUUUU nije se šalio.

neće uvijek biti ovako.

Što je sada razlog pojačanoj trgovini(za petak) ovdje? Ekipa izlazi iz Belja ili?

ovaj je lupil skoro 20 iljada komada do devetke.
Ček sad dok lupi jedno 30 iljada do osmice.
Jao jao
[cry]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

pa pa….9 kn.
[cry]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Do 10 kn samo 21000kom. od 8,80 do 8,00 čak 46000kom.

neće uvijek biti ovako.

New Report

Close