…bla, bla, bla, … ovdje se dešava ona poslovica TKO DUGOME JAMU KOPA SAM U NJU UPADA… drukalo se na dole na 18 da bi se kupilo po 15… neki drugi drukali na 15 na dole da kupe na 12… pa TAKO I na 10, pa na 8… i tako svi koji su pljuvali po dionici došli su u položaj da brane dionicu i čitaju tuđa drukanja…i što sad? nikad dosta, neki bi vidim i po 5… zar ne bi tada bilo onih koji bi po 3?? mislite li da nebi nitko drukao i za 2 ili 1 ili još manje??? ne brigajte, bilo bi i takvih "lčćkčonoonvfvhrg"…stoga prije nego li drukate i prodajete radi panike i spuštanja sjetite se da LOVAC ZA ČAS MOŽE POSTATI LOVINA…
14. listopad 2011.| Biserka Ranogajec
Izvoz je jedina šansa za građevinare
Evo zašto se otvara ured u Istambulu.
Prognoza-proporcionalan pad dugogodišnji,slijedi proporcionalan rast.
Dogovor o čekanju na bidu netko koristi da bi kupovao nisko na asku. Nije fer. Ne držim se više dogovora.
Dogovor o čekanju na bidu netko koristi da bi kupovao nisko na asku. Nije fer. Ne držim se više dogovora.
I što ćeš sad? Kupovati i ti po asku?
Nema ovdje više nitko ulagačke hrabrosti, pa ni sam, totalno su nas isplašili sa ovim kontinuiranim rušenjem. Situacija je nadasve zanimljiva!
Nema ovdje više nitko ulagačke hrabrosti, pa ni sam, totalno su nas isplašili sa ovim kontinuiranim rušenjem. Situacija je nadasve zanimljiva!
čemu malodušnost?? stisni zube, zatvori oči i..poskidaj prodaju sve do 9 kn [thumbsup]
čemu malodušnost?? stisni zube, zatvori oči i..poskidaj prodaju sve do 9 kn [thumbsup]
To jer razmišljanje nekog tko je prekjućer kupio po 8,30-8,50 a sad želi zaraditi za šiš čevape sa lukom. NHF, tako mi izgleda.
Tu je još potrebna strpljivost a ja ne vjerujem da će se trebati predugo čekati.
Ingra ne otvara ured u Istanbulu, neznam gdje ste to pročitali?
Ingra tek planira otvoriti ured u Istanbulu, a to je velika razlika.
To vam je kao da kažem:
Ja prašim Megan Fox
Ja planiram prašiti Megan Fox (
Velika razlika….
Nek se zbriše post, nisam mogao odoljeti.
sve ok… i dobro je to sa Megan Fox, samo tako.
opet, lijepo je čuti da se nešto namjerava otvoriti nego ne namjerava otvoriti .
Ako ne računamo ove jarane na cca 9,otpra nema do 12,89,i ako se krene -završetak je hebački.A to očekuje ovu dionicu sigurno,na prvi dobiveni posao,a mislim da će tada dolaziti jedan za drugim i vratiti dionicu tamo gdje je bila prije par godina.Uzmite si koliko su fondovi spušili,a podliježu zakonima naše države.Pa to im je najlogičnije rješenje,srušit dionicu na smiješnu cijenu oli ti po našem dokupiti,a onda rast i stopiranje.Sretno imaoci Ingr-e uskoro ćemo biti pokretači cijele ZSE.-
Ingra ne otvara ured u Istanbulu, neznam gdje ste to pročitali?
Ingra tek planira otvoriti ured u Istanbulu, a to je velika razlika.
To vam je kao da kažem:
Ja prašim Megan Fox
Ja planiram prašiti Megan Fox (
Velika razlika….
Nek se zbriše post, nisam mogao odoljeti.
Kad ostvariš svoj plan, ja planiram postati ti prijatelj [thumbsup] [thumbsup]