INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mrdni muvo!

Turska se nebi pripremala da nema osnove. KOJE? Svakim danom se zna malo više. Ništa se nemože sakriti.

ne vidim koja je svrha otvaranja ureda kad sve natječaje danas imaš na internetu i možeš poslati ponudu bilo gdje, a ako dobiješ posao avionom svugdje dođeš za par sati [rolleyes]
[/quote]
Pa ako vi ne vidite to ne znači da ne treba. Pitanje za vas. Zašto bilo koja firma otvara predstavništva u drugim zemljama, a ima ih na tisuće…? Hvala na odgovoru.
[/quote]

svatko ima sovje razloge zašto otvara predstavništvo, npr. meni padaju na pamet mogućnosti:
1. da se uhljebe rođaci, prijatelji i podobni, da dobiju dnevnice, troškove odvojenog života itd., ili
2. da se smiri ulagače koji su nervozni zbog pada cijene dionice xy firme na burzi pa kao da se nešto ipak radi
itd. itd.itd.
[/quote]
A meni pada na pamet samo jedan razlog. Posao koji je na vidiku ali treba otvoriti predstavništvo da bi se po turskim zakonima moglo ostvariti partnerstvo. Ti sačekaj i ne kupuj dionice pa ću ti uskoro javiti zašto će se otvoriti predstavništvo. Pozdrav

Vidim netko krenuo u kupovinu a nije se dogovorio sa nama koji čekamo na bidu. Što da radimo, nema prosipanja po bidu?

neće uvijek biti ovako.

Pa daj lupite malo po bidu, dosadilo više ovo čekanje! [rolleyes]

Zašto ne po ask-u?

pa i meni je dosadilo na asku! zato poskidaj lijepo sve do 9 kn kao što si jučer prijetio i sve 5! [thumbsup]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je predmet diskusije !!!!!!!!!

Još im je zelenilo u glavi od jučer pa se prodomišljaju,sutra će nastaviti di su stali.Neka ih,nek prodaju, šta ih više sada proda brže ćemo rasti kada dođe prava vijest.

bit će bolje................

pa i meni je dosadilo na asku! zato poskidaj lijepo sve do 9 kn kao što si jučer prijetio i sve 5! [thumbsup]
[/quote]
Djed Mraz je u prosincu!

S Aska se skida od 8,51 kn, prvih 259 kom samo za probu. Idemo dalje s ili bez medalje. Bid se polako podebljava, a do 16 sati će se vjerovatno i pojačati. Sutra je novi dan, a i novi val.

Sokol ga nije volio ... Mrgud !!

A šta ste napravili od onako lijepe i likvidne dionice, majko moja mila! [smiley]

A šta ste napravili od onako lijepe i likvidne dionice, majko moja mila! [smiley]

tako i treba, trejderi će kroz koji dan popi…i i rasprodati po bidu, to čekamo [thumbsup]

moji postovi ne predstavljaju financijske savjete niti preporuke za kupnju ili prodaju dionica

Ako ste na asku zašto tako nisko, zašto do 9kn? I nije neka zarada, ako je uopće zarada?

Ako ste na asku zašto tako nisko, zašto do 9kn? I nije neka zarada, ako je uopće zarada?
[/quote]

ma burek trejderi, kupe po 8,50 pa prodaju po 8,8-9 kn [bye]
dobro kažu kolege, treba ih pustiti neka izlude od čekanja pa će sami otići odavde

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

New Report

Close