a di nam je kolega megidoj fale mi njegovi komentari
khm je dao interesantnu Ta na ingri
moram se složiti s njm da je u pravu
pacco@
Nije još vrijeme za Djeda Mraza! Vidiš i sam da se još uvijek može skupljati lijepa količina na bidu.
Kome se žuri van, neka lijepo tuče po bidu i svi zadovoljni.
Kada dođe vrijeme bit će i po asku. Uvijek se nađe neki "nestrpljivko" kome se ne da više zezati sa ovom dionicom pa opali po dva-tri kata nisko.
Zasad su kupci strpljivi i čekaju. Nije neka navala na prodaji, nema više PBZ-a. E sad do kada da čekamo? Vrhnje pobiru prvi. Pozdrav investitorima i svima ostalima.
ja mislim da je ovdje samo strah ulagača, ispravite me ako griješim. Zato sam i stavio tri grafa pa sami prosudite.
… a valjda se okuplja sindikat za "up" … ovo nije nagovor za kupnju ili prodaju dionica …
hahaha… pametan covjek je odavno skuzio da je ova dionica pala zbog politike i da ce zbog politike ici gore… [smiley]
jel se itko zapitao zasto su kod nekih tvrtki cijene dionica takve kakve jesu (u svakom slucaju preko 500 kn), a ingra zgurana prema 0.
S promjenom vlasti dolaze druga vremena za Ingru..
ako kompanija čeka promjenu vlasti da bi napredovala, gadno će se načekati i sa novom vlasti.
Nije neka navala na prodaji, nema više PBZ-a. E sad do kada da čekamo? Vrhnje pobiru prvi. Pozdrav investitorima i svima ostalima.
sjećam se tvojih identičnih postova na oko 15 kn….tko te slijedio i gaće je izgubio!!!
Turska se nebi pripremala da nema osnove. KOJE? Svakim danom se zna malo više. Ništa se nemože sakriti.
Turska se nebi pripremala da nema osnove. KOJE? Svakim danom se zna malo više. Ništa se nemože sakriti.
ne vidim koja je svrha otvaranja ureda kad sve natječaje danas imaš na internetu i možeš poslati ponudu bilo gdje, a ako dobiješ posao avionom svugdje dođeš za par sati [rolleyes]
ne vidim koja je svrha otvaranja ureda kad sve natječaje danas imaš na internetu i možeš poslati ponudu bilo gdje, a ako dobiješ posao avionom svugdje dođeš za par sati [rolleyes]
[/quote]
Pa ako vi ne vidite to ne znači da ne treba. Pitanje za vas. Zašto bilo koja firma otvara predstavništva u drugim zemljama, a ima ih na tisuće…? Hvala na odgovoru.
[/quote]
Pa ako vi ne vidite to ne znači da ne treba. Pitanje za vas. Zašto bilo koja firma otvara predstavništva u drugim zemljama, a ima ih na tisuće…? Hvala na odgovoru.
[/quote]
svatko ima sovje razloge zašto otvara predstavništvo, npr. meni padaju na pamet mogućnosti:
1. da se uhljebe rođaci, prijatelji i podobni, da dobiju dnevnice, troškove odvojenog života itd., ili
2. da se smiri ulagače koji su nervozni zbog pada cijene dionice xy firme na burzi pa kao da se nešto ipak radi
itd. itd.itd.