Samodol mora još samo da "uhiti" neku "povezanu skupinu" sa povlaštenim informacijama i onda će mo moći reći kako se polako dovodi red na tržište i da smo spremni za EU. Osobno ću mu poslije toga "skinuti kapu" u znak dobro obavljenog posla. Mogli bi uskoro i taj film pogledati! Scena je spremna!
Malo zamišljam kako će svijeća danas na kraju dana izgledati. Jaki minus i povratak u dobar plus na velikom prometu…moglo bi biti zgodno [wink]
uffff, opet se netko žestoko iskipao po bidu…ovo ima samo na ingri [embarass]
Malo zamišljam kako će svijeća danas na kraju dana izgledati. Jaki minus i povratak u dobar plus na velikom prometu…moglo bi biti zgodno [wink]
ili ipak ne……. [shocked]
Čitam malo postove ljudi ovdje.. "nemojte prodavati.. sutra će ići gore"…"ova dionica će uskoro na 20kn"… i tako..
fakat ne kužim..
ko da neki žive na drugom planetu !.. prošla su vremena kupovanja na veliko i trgovanja i zarada…
strane banke vuku novac van iz RH da zatvore svoje rupe.. zato njihovi "igrači" se više nemaju s čime igrati i nema kupnje i prodaje.. a i dionice više nisu izvor super i sigurnih prihoda pa se novac izvlaći i stavlja u sigurne vode (zlato, hranu)…
tako da mislim da je sa trgovanjem kao nekad fajrnut..a pogotovo sa Ingrom.. nažalost..
Ingra više nikada neće biti velika građevinska / inženjering / developer kompanija..
pa makar je i netko kupio, mada sumnjam da će se to dogoditi..
jedino kaj vrijedi je zgrada u Humboltovoj.. ali i ona nije uknjižena.. pa…
FF
Čitam malo postove ljudi ovdje.. "nemojte prodavati.. sutra će ići gore"…"ova dionica će uskoro na 20kn"… i tako..
fakat ne kužim..
ko da neki žive na drugom planetu !.. prošla su vremena kupovanja na veliko i trgovanja i zarada…
strane banke vuku novac van iz RH da zatvore svoje rupe.. zato njihovi "igrači" se više nemaju s čime igrati i nema kupnje i prodaje.. a i dionice više nisu izvor super i sigurnih prihoda pa se novac izvlaći i stavlja u sigurne vode (zlato, hranu)…
tako da mislim da je sa trgovanjem kao nekad fajrnut..a pogotovo sa Ingrom.. nažalost..
Ingra više nikada neće biti velika građevinska / inženjering / developer kompanija..
FF
VEĆU glupost od ovoga što si napisao nisam odavno pročitao. A da pitamo Igora da ti pokloni INGRU, ionako ne vrijedi ništa. Molim te ohladi malo, ipak si pretjerao. Hvala.
Ha,ha,zbilja značajna vijest ovo o predstavništvu,čekaju se toliko željeni poslovi a oni objave ovako nešto…to dovoljno govori u kakvom je stanju INGRA kad ne mogu ništa bolje od ovoga.
U kakvom je to stanju INGR-a?
Da, ta vijest sama po sebi ne znači puno, ali u širem kontekstu govori da se INGR-a ŠIRI. I to znači puno u ova vremena-bar meni.
[/quote]
Vidi,kao prvo zbilja nemam ništa protiv INGRE,ali tvrtka i dionica stoje gore nego ikad,samo da bi zaradili za kamate na kredite trebaju puno profitabilnih poslova.Međutim ne objavljuje se ništa novo,dioničari čekaju vijesti kao sunce poslije kiše,pogotovo vjerovnici,zato je uprava i objavila ovu vijest.Da pokuša umiriti javnost i podići cijenu dionice.
Ne kažem da neće biti poslova u Turskoj,njihov BDP snažno raste,ali ovo o otvaranju ne mora značiti baš nista,samo se pozicioniraju u jednoj perspektivnoj državi gdje će MOŽDA dobiti neki posao.
To je moje mišljenje,kako ja tumačim ovu vijest,da je stvarno neki posao blizu mogli su sačekat i objavit vijest.
Koliko je apsurdno niska i nerealna cijena INGRE pokazuje samo jedna činjenica. 13 MIL dionica po ovoj cijeni je oko 120 MIL kuna. SAMO ARENA vrijedi minimalno 80 MIL EURA što je u kunama oko 7,5 puta više cca 600 MIL kn. A gdje je ostalo. Naravno odmah se spominju dugovi. Bez obzira na njih kada se sve sračuna reala bi bila cca 40 kn. No Burza je špekulacija. Stoga ove brojke ipak nešto govore. Pa tko zna zna. Pozdrav investitorima u INGRU.
A ova tvoja izjava je kao nešto pametno.. ko da je bitno koliko "vrijedi" Arena.. ajde prodaj ju ako možeš za toliko koliko vrijedi ???!!! Je.. prijetili su da će ju prodati ako Grad ne plati.. pa su imali i natječaje.. pa je bilo interesenata.. ono..koliko ‘? 0 (nula)…
fakat velika vrijednost.. jedino knjigovodstvena.. mada i to.. uskoro neće biti važno..
fakat znalac !
fakat ne kužim..
FF
[/quote
Imam samo jedno pitanje: što onda radiš na ovom forumu?
Pustite malo ask neka još "nabubri", ne dirati za sada. Možda si krajem dana dam malo oduška i napravim ono oko čeka me već duže "svrbe prsti"! Nalog stoji ispunjen, čeka se samo potvrda "pinom"! [cool]
Gornji limit je 9!
samo navalite kolega, dobro mi došlo malo keša, totalka sam u dionicama [thumbsup]
p.s. držim vas za riječ [thumbsup]
[/quote]
kao što sam i pretpostavljao, prijetio si praznom puškom…isto kao i onaj kolega jučer na večer [bye]
Svaka čast na iskrenosti