Koliko je apsurdno niska i nerealna cijena INGRE pokazuje samo jedna činjenica. 13 MIL dionica po ovoj cijeni je oko 120 MIL kuna. SAMO ARENA vrijedi minimalno 80 MIL EURA što je u kunama oko 7,5 puta više cca 600 MIL kn. A gdje je ostalo. Naravno odmah se spominju dugovi. Bez obzira na njih kada se sve sračuna reala bi bila cca 40 kn. No Burza je špekulacija. Stoga ove brojke ipak nešto govore. Pa tko zna zna. Pozdrav investitorima u INGRU.
Pustite malo ask neka još "nabubri", ne dirati za sada. Možda si krajem dana dam malo oduška i napravim ono oko čeka me već duže "svrbe prsti"! Nalog stoji ispunjen, čeka se samo potvrda "pinom"! [cool]
Gornji limit je 9!
Pustite malo ask neka još "nabubri", ne dirati za sada. Možda si krajem dana dam malo oduška i napravim ono oko čeka me već duže "svrbe prsti"! Nalog stoji ispunjen, čeka se samo potvrda "pinom"! [cool]
Gornji limit je 9!
Neka vam je u slast…
Gornji limit je 9!
…baš sam mislio na kavu a sad ne mogu treba to vidit…
Kada se ovdje uskoro otpusti "napeti luk", u jednom skoku je preko 10 zasluženih kunića (barem za danas)!
Ha,ha,zbilja značajna vijest ovo o predstavništvu,čekaju se toliko željeni poslovi a oni objave ovako nešto…to dovoljno govori u kakvom je stanju INGRA kad ne mogu ništa bolje od ovoga.
U kakvom je to stanju INGR-a?
Da, ta vijest sama po sebi ne znači puno, ali u širem kontekstu govori da se INGR-a ŠIRI. I to znači puno u ova vremena-bar meni.
Poslovi tek dolaze,a sa njima i prave cijene .
Koji poslovi??? I IGH je otvorio predstavništva i hrpe ureda i tvrtki u Rusiji i Ukrajini pa od sveg posla nita. Nula. Zip.
A koje to ingra ima međunarodne kvalifikacije???? Kupovinu Mavrova???
Ma dajte ljudi, žao mi je vas koji ste zaglavili i uludo upucali pare, ali budite realni…
Gornji limit je 9!
samo navalite kolega, dobro mi došlo malo keša, totalka sam u dionicama [thumbsup]
p.s. držim vas za riječ [thumbsup]
Ha,ha,zbilja značajna vijest ovo o predstavništvu,čekaju se toliko željeni poslovi a oni objave ovako nešto…to dovoljno govori u kakvom je stanju INGRA kad ne mogu ništa bolje od ovoga.
Ma gledam i ne vjerujem…planira otvoriti predstavništvo je slično kao i dobila veliki posao ili izabrana na natječaju…
Ali znaš kako vele UTOPLJNIK SE I ZA SLAMKU HVATA
Samo nemojte poslije kukati ovdje i dozivato Samodola i Uskok [thumbsup]
Vatreni nemoj biti nervozan, još uvijek možeš kupiti po 9 kn, nije kasno, sutra možda više nebude po toj cijeni. što se tiče samodola i uskoka nebrini, ovi su već davno pozvani i kako čujem istraga je u tijeku. možda budemo čekali neko vrijeme ali i todorić je mislio da može raditi što mu je volja pa ipak ima probleme. nadam se da nisi u ekipi koja je sve ovo napravila jer ti ne bi bio u koži. pravda je spora ali dostižna!
zanimljivo kako niste kometirali kada je bez veze cijena rušena na 8 kn. kako vam onda nije bilo čudno. Čudite se više nego Alisa u zemlji čudesa kako reče jedan saborski zastupnik. Iako je Hrvatska zemlja čudesa, a zse čudo od burze ne bi vam trebalo biti čudno što ingra konačno raste nakon brutalnog pada.