Meni sutra stiže novac i ako se onaj sa 17000 komada pojavi na 8,50 neće ga dugo biti. Ovo je sitaucija kada se igra na jednu kartu a to je za mene ingra. Ne mislim lupati po asku bez veze ali ovaj me je danas toliko naživcirao da ću ga sa zadovoljstvom skinuti pa i ako se pojavi tri puta. Četvrti put će već razmisliti. ili pobjednik ili pokojnik. šta bog da.
E superhik nemoj plašiti ovog s 17000 da ćeš ga "pojesti",
sutra će zato umjesto toga naloga staviti neki od 170 000
ti koji igraju ovdje igru imaju na milione dionica ,
i vjerojatno se negdje smiju ovakvim postovima,kao svima nama koji tu trabunjamo bez veze
te je ovo dno dna te je ono,
njima nije potrebno trošiti energiju na tipkanje kad imaju u rukama ubojito oružje
i mogu ga upotrijebiti kad god hoće
i da vidiš onda kuknjave i plača po forumu ,zazivanja Hanfe i sl.
shvatite već jedno ovo je burza tu se čerupaju ljudi bez milosti
a zašto bi je fino kupovao na 8 kad će je još malo bit ko magme. da bar odštampaju svaku dionicu na list papira pa da mogu gujcu brisat. niti statusna reklama malbora nije stvorila toliko pušača koliko ova dionica, u financijskom smislu. ode se zadnjih godinu dana raznim manipulacijama intezivno pokralo masu malih dioničara, prvenstvano lažima vodstva tvrtke.. alžir su uspjeli dobit na tešku muku i to na kraju kao podizvođači bonattiu, zato i sinergija. zašto ne kažu javno. ode se kupuje vrime za iskrcaj a govori o nekom budućem velikom rastu su snovi, sad je i bvp čista utopija. [angry]
[/quote]
Baš si negativan, sigurno si ti taj koji je ovdje "popušio" pa ovdje lječiš komplekse.
Ingra polako stabilizira poslovanje i u tišini se oporavlja.
Još će se godinu do dvije polagano oporavljati, a poslje kada se cijeli sektor i gospodarstvo pokrene, pokrenut će se i ona, a onda ćete kupovati Ingru preko 100 kn i biti sretni kako ste jeftino kupili.
Meni sutra stiže novac i ako se onaj sa 17000 komada pojavi na 8,50 neće ga dugo biti. Ovo je sitaucija kada se igra na jednu kartu a to je za mene ingra. Ne mislim lupati po asku bez veze ali ovaj me je danas toliko naživcirao da ću ga sa zadovoljstvom skinuti pa i ako se pojavi tri puta. Četvrti put će već razmisliti. ili pobjednik ili pokojnik. šta bog da.
E superhik nemoj plašiti ovog s 17000 da ćeš ga "pojesti",
sutra će zato umjesto toga naloga staviti neki od 170 000
ti koji igraju ovdje igru imaju na milione dionica ,
i vjerojatno se negdje smiju ovakvim postovima,kao svima nama koji tu trabunjamo bez veze
te je ovo dno dna te je ono,
njima nije potrebno trošiti energiju na tipkanje kad imaju u rukama ubojito oružje
i mogu ga upotrijebiti kad god hoće
i da vidiš onda kuknjave i plača po forumu ,zazivanja Hanfe i sl.
shvatite već jedno ovo je burza tu se čerupaju ljudi bez milosti
[/quote]
Vidimo se sutra, a ja spremno čekam da se brokerčići igraju sad me vidiš sad me nevidiš igrice, ako stvarno žele van neka udare po bidu pa svi idemo zajedno u p………m…… Ako se budu igrali skrivača treba im pokazati da je dosta i da više nema straha, jer su nam svima postale jasne njihove namjere. Strah je najveći protivnik racionalnog razmišljanja, a bogam su svima utjerali strah u kosti i više nego što su se nadali jer su prvotno planirali držati cijenu oko 10 kn ali kad je već i to probilo njima još bolje, a sada bi gurali na 1 eur.
Oko čega se vi prepirete.
Vidi se da nema novih vijesti pa vam je dosadno
ma je, ludo nam je zabavno gledati kako nam se portfelji tope…a što je najgore, teško da je neki pozitivan zaokret na vidiku [cry]
Kada su svi u panici treba kupovati, ako se ima s čime 🙂
Meni je Ingra 46,20% u minusu pa ne plačem. Da sada imam para bi samo kupovao.
Kada dođe pozitivan zaokret, neće više biti tako jeftine kupnje.
Stisni zube ili zatvori oči i nemoj prodavati sa minusom.
Cijela burza nema snage ni keša za rast. Sad kad se pumpalo Belje zadnja 2 dana, prodavale su se sve druge dionice. Najgore je što ne pratimo rast vani, nego kad oni rastu mi samo zastanemo s padom, a kad oni počnu opet padati, mi ih sljedimo. Ingra dijeli sudbinu ZSE , pa kad sve bude raslo, rast ćemo i mi, a do tada treba pustiti ove što iz dana u dan prodaju neka lupaju što niže pa im jeftino otkupiti dionice.
sačekajte kolega bit će toga po 5kn-pbz izlazi,a izaći ce i peyo i bananarma,oni u kupovli po 10 i 14kn a vama će prodat po 5kn Lp [cool]
Cijela burza nema snage ni keša za rast. Sad kad se pumpalo Belje zadnja 2 dana, prodavale su se sve druge dionice. Najgore je što ne pratimo rast vani, nego kad oni rastu mi samo zastanemo s padom, a kad oni počnu opet padati, mi ih sljedimo. Ingra dijeli sudbinu ZSE , pa kad sve bude raslo, rast ćemo i mi, a do tada treba pustiti ove što iz dana u dan prodaju neka lupaju što niže pa im jeftino otkupiti dionice.
Bez žurbe! Čekati nisko na bidu i polako prikupljati, iako mi ponekad i samom dođe da "pometem" ask, ali to bi bilo samo kratkog vijeka. Ovako se prikupi daleko veći broj dionica po nižoj cijeni.
Inače taj na asku ne posjeduje veći broj od 200 tisuća dionica, a svejedno si može dopustiti ovakve igrarije jer je tržište nelikvidno i normalno u strahu od daljnih padova. Većina prometa na Ingri dolazi iz samo dva brokeraja, ostala količina je mizerna.
A što se tiče kolege Stface, on je još dok je Ingra bila na 100 kuna "spušio" silnu lovu, pa je malko jalan na sve one koji kupuju po 10 puta nižoj cijeni od njega.
Kada bi napokon uspio napisati barem jedan smislen komentar prvi bih mu dodijelio stotku, ovako nije vrijedno čitanja. LIjep pozdrav Splići, uz želju da se uspije izliječiti od mazohizma! Lp!
PBZ već tjedan dana nije prodao ni dionice, valjda je i njima ova cijena preniska, možda iznad 10 opet budu prodavali, a možda i ne, vrag bi ih znao!
Kada dođe pozitivan zaokret, neće više biti tako jeftine kupnje.
Stisni zube ili zatvori oči i nemoj prodavati sa minusom.
Kada je kjučna riječ ovdje…
super ti je taktika…tako si i došao na -46,20%
…. bit će toga po 5kn-pbz izlazi,a izaći ce i peyo i bananarma,oni u kupovli po 10 i 14kn a vama će prodat po 5kn Lp [cool]
a otkud ti znaš kad će tko prodavati?….no činjenica je da što više dionica prođe ispod 10 kn da je situacija gora jer portfelji se pune, a rasta nema…pa će u jednom trenutku nekom s većom količinom puknit film pa će cijenu zatuć ispod 8 kn [rolleyes]