INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

[

A cijena osan i po kuna, 2.048% od maksimalca [cry]

Vidim ti si bio najjači matematičar u školi. [lol]
[/quote]
sigurno mu se omaklo(jer dvojka je odmah ispod petice na tastaturi) [wink]
[/quote]

Vas ste dva očito vrsni matematičari, vas je sam Pitagora podučavao.
8.5/415 je koliko u postotcima. Za to služi kalkulator je li. Ali ako ga nemate a pošto se od vas ne može očekivati da ručno zbrojite dva broja a kamoli pomnožite i podijelite, to ću ja napraviti za vas. ( 8.5/415 ) * 100 = 2,048%.

S obtirom da Vam je znanje iz matematike na razini Ivana Šukera, sljedeći puta promislite i konzultirajte kalkulator kada se buudete htjeli nekome izrugati.

[embarass]

kako je krenulo ,moći ćemo kupiti dionicu ne više za burek
nego pola bureka

Odavno se ne može dobar burek kupiti za dionicu Ingre.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

[

A cijena osan i po kuna, 2.048% od maksimalca [cry]

Vidim ti si bio najjači matematičar u školi. [lol]
[/quote]
sigurno mu se omaklo(jer dvojka je odmah ispod petice na tastaturi) [wink]
[/quote]

Vas ste dva očito vrsni matematičari, vas je sam Pitagora podučavao.
8.5/415 je koliko u postotcima. Za to služi kalkulator je li. Ali ako ga nemate a pošto se od vas ne može očekivati da ručno zbrojite dva broja a kamoli pomnožite i podijelite, to ću ja napraviti za vas. ( 8.5/415 ) * 100 = 2,048%.

S obtirom da Vam je znanje iz matematike na razini Ivana Šukera, sljedeći puta promislite i konzultirajte kalkulator kada se buudete htjeli nekome izrugati.

[embarass]
[/quote]
dobro,nismo se razumjeli-meni je ličilo na 2.048 % rasta do maximuma,a ne 2,048 % od max
a za to si sam kriv jer si stavio točku umjesto zareza(neznanjem ili slučajno, ti znaš)

Dobro je to šta je svaki dan sve manje transakcija,manje udara po bidu,a fest po asku.Jedino onaj sa 10-17000 kao plašljivac koji se stalno šeta,još stjera male na prodaju.A i on se jako brzo miče i nestaje sa vremena na vrijeme jer se boji da će ga neko pokupiti.Vrijeme za UP,definitivno.Ja čekam.

peyo

Meni sutra stiže novac i ako se onaj sa 17000 komada pojavi na 8,50 neće ga dugo biti. Ovo je sitaucija kada se igra na jednu kartu a to je za mene ingra. Ne mislim lupati po asku bez veze ali ovaj me je danas toliko naživcirao da ću ga sa zadovoljstvom skinuti pa i ako se pojavi tri puta. Četvrti put će već razmisliti. ili pobjednik ili pokojnik. šta bog da.

kako je krenulo ,moći ćemo kupiti dionicu ne više za burek
nego pola bureka

Odavno se ne može dobar burek kupiti za dionicu Ingre.
[/quote]
[thumbsup]

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Oko čega se vi prepirete.
Vidi se da nema novih vijesti pa vam je dosadno

Meni sutra stiže novac i ako se onaj sa 17000 komada pojavi na 8,50 neće ga dugo biti. Ovo je sitaucija kada se igra na jednu kartu a to je za mene ingra. Ne mislim lupati po asku bez veze ali ovaj me je danas toliko naživcirao da ću ga sa zadovoljstvom skinuti pa i ako se pojavi tri puta. Četvrti put će već razmisliti. ili pobjednik ili pokojnik. šta bog da.

A zakaj bi skidal z 8.50 ak moreš fino kupiti na 8.00?!
[undecid]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Bog je rekao da ljudi moraju biti skrušeni,stpljivi ,ti daješ novce a ne bog,stoga ako već želiš kupovati ,što niže od trenutnih cijena ,minimalno 10-20%.

Bog je rekao da ljudi moraju biti skrušeni,stpljivi ,ti daješ novce a ne bog,stoga ako već želiš kupovati ,što niže od trenutnih cijena ,minimalno 10-20%.
[/quote]
Najjači su mi ovi postovi, u stilu -kako svi čekaju da kupe na dnu. Nitko nema pojma kada će biti dno, a jako malo će uopće biti onih koji će uspjeti kupiti u tom momentu.
Već danima je vidljiv onaj nalog na asku od nekih 10000 komada, koji se cijelo vrijeme premješta i šeta.Mislim stvarno ne vidim smisao toga, ako mu se prodaje neka opali do 8 i riješi se tih dionica. Kako se vlasniku uopće da stalno povlačiti i ispunjavati nove naloge i po nekoliko puta na sat, a vidljivo je da mu nije namjera da proda jer čim krene po asku odmah se povuče na višu cijenu.

A zakaj bi skidal z 8.50 ak moreš fino kupiti na 8.00?!
[undecid]
[/quote]
a zašto bi je fino kupovao na 8 kad će je još malo bit ko magme. da bar odštampaju svaku dionicu na list papira pa da mogu gujcu brisat. niti statusna reklama malbora nije stvorila toliko pušača koliko ova dionica, u financijskom smislu. ode se zadnjih godinu dana raznim manipulacijama intezivno pokralo masu malih dioničara, prvenstvano lažima vodstva tvrtke.. alžir su uspjeli dobit na tešku muku i to na kraju kao podizvođači bonattiu, zato i sinergija. zašto ne kažu javno. ode se kupuje vrime za iskrcaj a govori o nekom budućem velikom rastu su snovi, sad je i bvp čista utopija. [angry]

Mislim da je prilican problem sto je cijena iscurila ispod 10 kn. Posto je to minimalni iznos za nominalnu vrijednost dionice, Ingra ce tesko moci provesti eventualne dodatne dokapitalizacije. Jedino ako investitori na sljedecoj dokapitalizaciji pristanu da dokapitaliziraju po cijeni koja je veca od trzisne, ali ne znam koliko je to realno. Naravno, prije svega toga bi moralo ici jos jedno smanjenje temeljnog kapitala…

New Report

Close