INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

8,50 [thumbsup]

Mean people suck and nice people swallow!

Vatreni sjedi 1 ,nikad nećeš ništa naučiti,a kamoli zaraditi.

PA čovječe upravo si popušio dobar NOVI auto u 10 dana. A ja da sjednem??? Ma sjest ću ja, al tebi bi bilo bolje da legneš i malo razmisliš….

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

Zadnji put sam bio ovdje kada sam izišao na cca 35-37 kuna, ne sjećam se najbolje, uz gubitak od dobrih 40%. A od tada se nije promijenilo ništa. Jedni viču ja sam se natovario, ovo je najpodcjenjenija dionica, obogatit ću se na njoj, namjerno je ruše itd. Drugima je pak, ingra pred bankrotom ide to do kune i sl. Jednako se čeka objava izgradnja vojne bolnice u alžiru, ona je aktualna još od 140 kuna. Kao i tada uprava samo čeka najpovoljniji trenutak. Ukratko " Leteći cirkus Montyja Pythona" [lol]

A cijena osan i po kuna, 2.048% od maksimalca [cry]

Još nije bankrotirala (nadajmo se da ni neće)+ u podebljanom možeš naći potencijal (ne kažem da će ići do makimalca).
Inače se u potpunosti slažem sa tvojim postom, eto 100-ke.

Vidim ti si bio najjači matematičar u školi. [lol]

8,54 [thumbsup]

Što želiš ovime reći?
[/quote]
možda misli skinut sa aska paket od 16.495 kom… + ostale ispred…
[/quote]
Ne kolega…to je zabranjeno [wink]

Mean people suck and nice people swallow!

Zadnji put sam bio ovdje kada sam izišao na cca 35-37 kuna, ne sjećam se najbolje, uz gubitak od dobrih 40%. A od tada se nije promijenilo ništa. Jedni viču ja sam se natovario, ovo je najpodcjenjenija dionica, obogatit ću se na njoj, namjerno je ruše itd. Drugima je pak, ingra pred bankrotom ide to do kune i sl. Jednako se čeka objava izgradnja vojne bolnice u alžiru, ona je aktualna još od 140 kuna. Kao i tada uprava samo čeka najpovoljniji trenutak. Ukratko " Leteći cirkus Montyja Pythona" [lol]

Treba narasti 4800% do maximalca.

bit će bolje................

Vidim ti si bio najjači matematičar u školi. [lol]
[/quote]
sigurno mu se omaklo(jer dvojka je odmah ispod petice na tastaturi) [wink]

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/JJHuYbpTnS7RWMy2nSDiDQ==.pdf

vise nemam para za ingru….nedaju….margin ispunjen.
mozda jos ledo ili koji brodar…
a onda ak krepa INGRA nek krepa….bilo je uzbudljivo
[lol]

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

8 kn je vrlo blizu…možda da se stavimo svi na tu cijenu pa valjda neće probiti? jer ako ode ispod toga pa opet pokrene margin callove bit će "veselo" [embarass]

kako je krenulo ,moći ćemo kupiti dionicu ne više za burek
nego pola bureka

E danas sam fino dokupio…
Sad nek pada ako mora, a kad grane sunce odoh ja ne more…[wink]

New Report

Close