Ja Vas pojedince uopće ne kontam !!
[cool]
Ni ne moraš,gap popunjen.Bitno je samo da se upali iskra,ali neka pojedinci slušaju tebe šta ih se više nagura sad na kupnji manje će smetati poslje.
Evo samo mala "sitnica" da se ne zaboravi kako ugovor još uvijek postoji,a valjda će doći i taj dan..
http://www.poslovni.hr/vijesti/potpisan-ugovor-za-projekt-posedarje-rivijera-6016.aspx
INGRAČI samo hrabro!
Prošle smo godine riješili potraživanja dobavljača u vrijednosti od 300 milijuna kuna, između ostalog, i s dionicama, a to ipak nije dovelo do znatnog poremećaja u cijeni dionice Ingre. Dobavljači mogu maksimalno upisati 50 milijuna kuna, a to ne može bitno utjecati na to hoće li cijena dionice padati ili rasti. Oni koji mogu utjecati na cijenu su institucionalni investitori. Najveći među njima su među prvih 10 dioničara, a njihovi su se udjeli proteklih godina minimalno mijenjali. Ti isti investitori u većem dijelu bi trebali ostati u vlasništvu i nakon pretvaranja potraživanja u temeljni kapital. Ne vidim razloga zašto bi sada prodavali dionice koje godinama nisu. A i dobavljači koji bi mogli biti potencijalni prodavači vodit će računa da svoja potraživanja prodajom dionica po nižoj cijeni od one po kojoj su ih kupili u konačnici ne bi pretvorili u gubitak. I posljednji put kad smo radili konverziju imali smo takav dogovor s dobavljačima, a sada se razgovara s njima da se mjesečno realizira do 1/6 ukupnog paketa. No mi ne možemo utjecati na to hoće li mali dioničari prodati svoje dionice. I sâm sam prije nekoliko dana kupio 10.000 dionica na burzi kako bih pokazao da vjerujem u kompaniju, a od 10,3 posto paketa koliko imam kao najveći pojedinačni mali dioničar nisam do sada prodao nijednu dionicu.
desilo se potpuno suprotno. institucionalni i dobavljači prodaju i ruše a modni mačak ne kupuje. vrime je da se netko iz ingre očituje ili su prešli u agnostike, pa majku mu staru, se….ru već mjesec dana po dionici, koliko će tribat potrošit gu….z papirića da se ovo pobriše.
opi jaaavi seee –
Evo samo mala "sitnica" da se ne zaboravi kako ugovor još uvijek postoji,a valjda će doći i taj dan..
http://www.poslovni.hr/vijesti/potpisan-ugovor-za-projekt-posedarje-rivijera-6016.aspx
INGRAČI samo hrabro!
Ono što se špekuliralo tamo 2009 da INGRA nije financijski stabilna za ovaj projek i da će odustati ovo potvrđuje suprotno
http://www.poslovni-savjetnik.com/hrvatska/ingra-igh-stangal-consul-i-danko-koncar-zele-projekt-brijuni-rivijera
@upitnik9
Nikada ga nisam kupovao po toj cijeni. Mrgud uvijek copy / paste, vidi … i opet čekam ĐĐ, ovdje Vam samo ukazujem na mogući dobitak na lotu, ali jok.. strah od propasti je veći !!
LP
Dobro u pravu si 950 komada po 69,70????????
Gle topova ko salate,znači da smo na pravome putu,i da im se bliži kraj.A gle zašto pizdim na fondove osobito na pbz.Radnik sam INE, i svaki mjesec izdvajam cca 1800 kuna u mirovinski stup,šta obavezni,šta u drugi.U INI nas ima cca 10000, pa si to pomnožite sa 1800,svaki mjesec 18000000 kuna u ovako promoćurna i odlična ulaganja.Da su prodavali po 20 i kusur,ne bi A rekao,ali i ja bi u mirovinu,a ovako Talijani idu ,a mi ………kud mi??????Ato je samo INA,gdje su ostali??????????????
odatak na ovaj post gore:
227 naknada klijentima, 3,2 milijarde bankama
7.10.2011 10:49:00 | Autor/Izvor Marijana Šešo/Slobodna Dalmacija/PressCut
Banke u Hrvatskoj su u 2010. godini od bankarskih naknada i provizija uprihodile rekordne 3,2 milijarde kuna, a s nekamatnim prihodima 4,8 milijarde kuna. Prijašnjih godina, prije krize, ova vrsta bankarskog prihoda nije prelazila milijardu kuna.
Nema dugo po nama, morali bi pomalo po asku, ili da još čekamo, što mislite kolege askaši?
… ingra na ima arene potražuje 800-njak mil kuna do 2016 … dugove koji ima treba uskladiti s primanjima tj.treba finacijsku konsolidaciju ili da grad odmah preuzme arenu za 600 mil … još samo da ubodu irački dug
Nema dugo po nama, morali bi pomalo po asku, ili da još čekamo, što mislite kolege askaši?
tj.BID-aši
Malo se pomakoh ali ništa. Uživajte u kiši-konačno. [angry]
Dobro je igra je razotkrivena i sad ………..čekanje- status,oće nam dat još po bidu,ili se miču na novu poziciju?
Halo, jel radi ova burza! Već cijelih 10 minuta redovni promet stoji na mjestu, na svim dionicama, uopće nema trgovanja? Osim Belja, naravno!