ma sve 5 ..kad krene "sindikat" u branje ,eto mene u vlakić ..davno sam prestao trazit dno …na cca 40-37 kn…
Naš Crobex će se probuditi u pravom smislu te riječi, tek kada DAX preskoči 6000 bodova. Kada? Možda polako, za koji dan stiže i taj trenutak, a možda još ne? [huh]
Fino se "kipaju" van ovi na 9,20 kn… Čim se skine odmah nova količina ide na ask….
@inverter ne nasjedajte na provokacije a da tu vlada drukerski sindikat gore navedenih to je 100% istina bit ce ovoga po 5kn Lp STFACA
Naš Crobex će se probuditi u pravom smislu te riječi, tek kada DAX preskoči 6000 bodova. Kada? Možda polako, za koji dan stiže i taj trenutak, a možda još ne? [huh]
[bye] [bye] [bye]
STFACA @ sve pise post iznad … [wink]
STFACA@
Evo i gos. stfaca počeo prozivati neki "podizački sindikat". Što će to biti? Dosada se žestoko protivio ideji da ovdje uopće postoji neki "sindikat", a odjednom posta glavni pobornik. Samo što mu sada smjer u kojem ide dionica, ne odgovara! LP! [huh]
@inverter ne nasjedajte na provokacije a da tu vlada drukerski sindikat gore navedenih to je 100% istina bit ce ovoga po 5kn Lp STFACA
znači kad ljudi pišu da očekuju rast sa 9-10 kn nakon pada od skoro -30% oni su drukeri, a kad ti napišeš da očekuješ Ingru na 5 kn (znači pad od dodatnih skoro -50%), što si onda ti? [bye]
Frende kad ide po 5, da znam pripremit lovu??????????????????I koliko ako nije problem u odgovoru.,Gle nije skupo ni 9 ,ni 10 ,ni 11,ni 20,ali ako mogu po 5 kuna,pa da se svi maknemo onda???????????
STFACA@
Evo i gos. stfaca počeo prozivati neki "podizački sindikat". Što će to biti? Dosada se žestoko protivio ideji da ovdje uopće postoji neki "sindikat", a odjednom posta glavni pobornik. Samo što mu sada smjer u kojem ide dionica, ne odgovara! LP! [huh]
STFACA@
Ugodno čekanje! Lp! [rolleyes]