Danas su samo trejderi prodavali, jer da je nekome bilo za prodati imao je do 9 kuna dosta.
Cijelo sam ga vrijeme mamio na 9, i pred kraj trgovanja sa 5 tisuća, ali čini se da bi po toj cijeni ostao bez 10 lipa po dionici, tj. bez par bureka, pa se nije odvažio na prodaju!
Možda je i bolje ovako, igrat će mo se i sutra "bureka", ali možda na višoj cijeni, jer napokon je prosječna dnevna cijena preskočila jučerašnju i to za lijepih 38 lipica! [huh]
ne treba još kupovati dok se ne vidi kako će proći priča s Grčkom
Zemlja čuda: Grci odjednom pronašli milijardu eura i odgodili bankrot
http://www.poslovni-savjetnik.com/financije/zemlja-cuda-grci-odjednom-pronasli-milijardu-eura-i-odgodili-bankrot
Grci pronašli skrivenu milijardu eura
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15436588,00.html
Danas su samo trejderi prodavali, jer da je nekome bilo za prodati imao je do 9 kuna dosta.
Cijelo sam ga vrijeme mamio na 9, i pred kraj trgovanja sa 5 tisuća, ali čini se da bi po toj cijeni ostao bez 10 lipa po dionici, tj. bez par bureka, pa se nije odvažio na prodaju!
Možda je i bolje ovako, igrat će mo se i sutra "bureka", ali možda na višoj cijeni, jer napokon je prosječna dnevna cijena preskočila jučerašnju i to za lijepih 38 lipica! [huh]
jeli vi to citirate samog sebe ili?
stfaca@
A baš nam je bilo lijepo zadnjih par dana bez vaše "ironije". Jel vi znate uopće napisati bilo kakav ljudski komentar, ili pišete samo replike?
Sutra će Vas gos. Peyo malko "potšprajcati"! LP! [smiley]
stfaca@
A baš nam je bilo lijepo zadnjih par dana bez vaše "ironije". Jel vi znate uopće napisati bilo kakav ljudski komentar, ili pišete samo replike?
pa ja samo vama tučen penale na vaše laži obmane neistine sak normalan vidi u kom smijeru ide ingra al mi zato imamo vas koji je ekspert deukanju navlačenju. Zar ne? Lp
stfaca@
Ono ti reče cca30 -40 kn padne li kunu ja ću ovo, ono……?
Retorika se mijenja….
Najgluplji moj potez na ZSE kupovina ingre 5500 x 54 kn, a najbolji izlazak iste količine na 50-51..
Još se čeka Alžir ili možda sada LIBIJA:O)
vulkan1@
Ako Vam je samo to bio "najgluplji potez" onda stotka za komentar!
Sad se čeka Vaš ponovni ulazak, jer opet postajete nervozni gledajući povratak iznad 10 kuna!
[smiley]
A koliko onda Vama vrijedi INGRA 1 kunu,ajde dajte recite cijenu poštovani kolege,evo spreman sam otkupiti veće količine.Frende vulkan to je bilo prije 2-3 godine zar ne,oscilacije su bile velike a i pad je bio velik .Uto vrijeme je PBZ kupovao sve u 16.A sad mi recite u ono vrijeme ste za 5500 komada dali 297000 kuna,šta je i danas fest love.A po sadašnjih recimo 9 kupite 33000 komada,šta je 6,8 puta više komada od tada.Pa sada da li mislite da je to skupo,a ništa se značajno nije dogodilo,to je bilo poslije velikog potopa.Ingra je sklopila nove poslove,pušila ali šta je najvažnije prošla je restruktuiranje,šta tek čeka sve bauštelca,ima banke iza sebe i u ovoj teškoj situaciji za bauštelve je u najpovoljnijem položaju.E sad mi odgovorite ponovno da li je puno za INGRU dati 89 kuna po komadu??????????????????S POŠTOVANJEM.
Hrvatska dobila lovu 1,7 milijardi eura od turizma,Hrvatska prešišala europu i postala turistički div.Zašto ovo pišem -projekt Brijuni,mislim da će Ingra isto uzeti dio kolača,a i mislim da će krenuti i ostala izgradnja velikih kompleksa u Šibeniku ,Splitu i Hebiga zaboravio sam još gdje.Čak bi se mogao okladiti,da do kraja godine onaj moj gaf gore bi mogao biti i istina,nadajmo se.
još jedna utopija ombla
http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Hrvatska/Krunski-investicijski-projekt-Vlade-HE-Ombla-neisplativ?homesrclink=carousel
Bio je u vecernjem opsirniji i tocniji clanak o tome prije tjedana dana.
http://www.vecernji.hr/biznis/strucnjaci-eu-ombla-je-visokorizican-projekt-clanak-331274