1. ili si jučer panici prodao pa si sad očajan jer gledaš kako raste
2. ili se još nisi stigao dovoljno nakrcati pa iz tog razloga drukaš za pad cijene
uostalom, ako misliš da "pad ni izdaleka nije gotov", ne znam što čekaš i ne iskipaš svu Ingru po bidu? trenutno imaš na kupnji na 9,xx kn preko 14.000 komada pa navali! ono što ne prodaš iz prve ostavi na 9 kn pa ćemo to počistiti prije zatvaranja burze!
[/quote]
ni 1. ni 2. nego nemam dionicu odavno jer nisam lud. a kad dođe vrijem kupit ću je..
[/quote]
Onda se makni sa teme i nemoj tu drukat…
Premal je promet na svim dionicama danas. Treba biti oprezan, jer to je znak da veliki još nisu zainteresirani za kupnju!
Razočarani kolega a??? nije Vam prošao target od 7 kunića [lol]
Premal je promet na svim dionicama danas. Treba biti oprezan, jer to je znak da veliki još nisu zainteresirani za kupnju!
[/quote]
S nekim si me pobrkao! Kada sam ja govorio o tom targetu? Dodaj još jednu nulu!
1. ili si jučer panici prodao pa si sad očajan jer gledaš kako raste
2. ili se još nisi stigao dovoljno nakrcati pa iz tog razloga drukaš za pad cijene
uostalom, ako misliš da "pad ni izdaleka nije gotov", ne znam što čekaš i ne iskipaš svu Ingru po bidu? trenutno imaš na kupnji na 9,xx kn preko 14.000 komada pa navali! ono što ne prodaš iz prve ostavi na 9 kn pa ćemo to počistiti prije zatvaranja burze!
[/quote]
ni 1. ni 2. nego nemam dionicu odavno jer nisam lud. a kad dođe vrijem kupit ću je..
[/quote]
Onda se makni sa teme i nemoj tu drukat…
[/quote]
ide se po redu, dakle prvo se s teme miču oni koji loše procjenjuju situaciju – dakle takvi kao ti [cool]
Uskoro, 15.10. će biti godišnjica maximuma na INGRI 413,33. Bilo je to prije samo 4 godine. Vidite što se sve u 4 godine može učiniti.
A frende, ajmo, sad smo takli dno, e ajmo na makar pola tog plafona, pa za 4 godišnjicu????????????
Ja bi bio i sa sto zadovoljan.Pa i 50 ne bi odbio.Ali imamo vremena pa makar tog imamo.Vrijeme i Ingra su na našoj strani.
Wanna-be-trejdere je obeshrabio crveni pocetak americkih indeksa, a evo vec sad tik nakon zatvaranja grobexa su okrenuli u zeleno.
Uskoro, 15.10. će biti godišnjica maximuma na INGRI 413,33. Bilo je to prije samo 4 godine. Vidite što se sve u 4 godine može učiniti.
Meeni je bitno svaki dan gricnuti od Ingre koja je među najlikvidnijima . Cijena me uopće ne zanima.
A najbitnije izgubiti se prije promjene trenda. Koliko vidim na trend utjeću države u teškoćama ,razne izjave moćnika , rating agencije itd . To pratim i dobro mi ide .
[/quote]
S nekim si me pobrkao! Kada sam ja govorio o tom targetu? Dodaj još jednu nulu!
[/quote]
Pa nekako mi se čini da danima drukaš na dole, što mi uopće ne prilići na tebe pa sam se zabrinio!?