8 lipa je razlika i dobro je šta bid ide lagano gore jer se smanjuje mogućnost trejda,a u međuvremenu nema rušenja jer se sve kupi sa aska.Odlično.
u jedan čas se povuklo 20000 sa aska? Čemu to?
Pitanje s kojih razina se povuklo. Nisam pratio, ali ako se povuklo s 15 kn onda ti ama baš ništa ne znači.
Pitanje s kojih razina se povuklo. Nisam pratio, ali ako se povuklo s 15 kn onda ti ama baš ništa ne znači.
[/quote]
Ne naklapaj napamet škovacin, da je ovo onda je ono, i obratno, gledaj i uživaj u rastu ako si kupio, a ako nisi, naša iskrena sućut.
Zeleni se vani sve jače i dražba uravnoteženja je sve bliže !!! [bye]
kaj ste ludi?? pad ni izdaleka još nije gotov [shocked]
1. ili si jučer panici prodao pa si sad očajan jer gledaš kako raste
2. ili se još nisi stigao dovoljno nakrcati pa iz tog razloga drukaš za pad cijene
uostalom, ako misliš da "pad ni izdaleka nije gotov", ne znam što čekaš i ne iskipaš svu Ingru po bidu? trenutno imaš na kupnji na 9,xx kn preko 14.000 komada pa navali! ono što ne prodaš iz prve ostavi na 9 kn pa ćemo to počistiti prije zatvaranja burze!
2. ili se još nisi stigao dovoljno nakrcati pa iz tog razloga drukaš za pad cijene
uostalom, ako misliš da "pad ni izdaleka nije gotov", ne znam što čekaš i ne iskipaš svu Ingru po bidu? trenutno imaš na kupnji na 9,xx kn preko 14.000 komada pa navali! ono što ne prodaš iz prve ostavi na 9 kn pa ćemo to počistiti prije zatvaranja burze!
[/quote]
3. Ili jednostavno nema pojma o burzi i nacinu na koji ona funkcionira.
[/quote]
ni 1. ni 2. nego nemam dionicu odavno jer nisam lud. a kad dođe vrijem kupit ću je..
kaj ste ludi?? pad ni izdaleka još nije gotov [shocked]
Mody je snizio rating Italiji .