INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gledajte ovo-ako je sustavno uništavanje Ingre bilo namjerno ,mogao bi se dogoditi i sljedeće scenarij.Niko od nas ne zna ko je kupovao,ali kupljene su ogromne količine.Ako bi to bilo tako,onda udarcem po asku sa 2,5 milje kuna diže cijenu na 20 kuna i kupi 172213 komada uz prosjek od 15 kuna.Zajedno sa prosjekom sa tolikom količinom kupljenih dionica ispod 10 kuna dođe sa na cca 12 kuna prosjeka.Na taj način dobije Arenu budzašto,a i sve ostalo.Pbz je prodavao skrbnički i prodaje već duže vrijeme.A možda samo izvlače po nalogu svojih šefova iz Intenze sao paolo.

peyo

Izvoz radi uvoza. Netko prodavao radi kupovanja? Našim mirovinskim novcima će dizati vrijednost svojim bankama. Hmm? To je za veće institucije.

neće uvijek biti ovako.

Premal je promet na svim dionicama danas. Treba biti oprezan, jer to je znak da veliki još nisu zainteresirani za kupnju!

Odbijanac vam je na vidiku………

Jel ti to navlačiš na kupnju?
[/quote]

ja navlačin koži….u…….da me nebi krivo razumija….eto

a šta se tiče odbijanca može a i nemora….ali svi potrebni uvjeti da se desi su tu…
sad oće li bit danas ili sutra vidite vi…

Evo navrijeme sam ukazao na promjenu trenda….
Isto tako sad opet po meni postoje svi uvjeti za daljni smjer – natrag , tj promjenu trenda….
[wink]

;;;;;;;;;; IVANO7 ;;;;;;;;;;;;

Ne znam zašto neki ovdje stalno moraju nešto prognozirati? Ako su toliko uspješni neka zarade, ali neka to zadrže za sebe. Nama trebaju konkretne činjenice na temelju kojih možemo sami nešto zaključiti!

A neće ih biti do utorka,jer je u ponedjeljak sjednica nadzornog odbora,pa će u utorak dati službeno izviješće.Evo krenuo je i burek trejd,ali lagano.Dobro da je između bida i aska fest velika razlika.Da malo mućnete glavom zaradili bi puno više,ali hebiga,na volju vam.

peyo

Ali sve u svemu prvi dan da smo zeleni i da nema onih zelenaša šta istrpavaju po 20000 komada.Ako krene rast ,poslije sjednice bi mogao krenuti dugo očekivani oporavak.Šta se mene osobno tiče još par lipa i ja sam na nulerici,šta bi minimalno želio svima.A cilj mi je nominalna,minimalno.

peyo

izgleda da je jedan od pbz fondova ili oba, koji se skrivaju iza skrbničkog ipak stao i uspio skupit nešto love iskrcavanjem nekih dionica , međi njima i ingrom, tako da ne izgledaju više ko crkveni miševi. svi oni koji su znali da su im računi prazni s kešovinom mogli su znati da će morati ići rasprodaja, posebice najlikvidnijih dionica , pa je puklo po leđima i ove dionice. eto kako je TA pogodila. rasprodaja je gotova te ostaje za čekat kad će se veliki odlučit za ulaz jer velik broj dionica je završio u tradera koji će pritiskajući prodaju usporit rast, osim ako ne završi pomrčina ove uprave pa nas obasja nekom svjetlom viješću pa pokrene fotosintezu.

u jedan čas se povuklo 20000 sa aska? Čemu to?

neće uvijek biti ovako.

hoće li danas Ingra u +blokadu, tj. dražbu uravnoteženja? [cool]

nece u nikakvu +blokadu jer je kupnja za razliku od prodaje pametnija… [cool]

hoće li danas Ingra u +blokadu, tj. dražbu uravnoteženja? [cool]

Ingru podići 10 % ništa lakše.

New Report

Close