PBZ zbog prevelike izloženosti Ingrom, mora kratiti poziciju. E sad što je na to baš sada primoran, to je druga priča, pitajte HANFU! Oni sve znaju!
Pa, ako vjerujete da Ingra vrijedi daleko više od trenutne cijene, uzmite ovo kao nešto pozitivno, a ne negativno. Jer, kako bi drugačije došli do veće količine dionica po trenutnim cijenama!?
[/quote]
Pa to i radimo cijelo vrijeme!
Ameri pred kraj trgovine "zavezali" u podeblje zeleno!
Ma i Grčki scenarij i sve veliko što se valja i ruši burze po svijetu, sve je to smišljeno napravljeno kao i kriza 1929, kao i mnogi ratovi, kao i rušenje blizanaca i td. Moćne dinastije svijeta(5-6)žele zavladati svijetom i kontrolirati svakog pojedinca. Osvajanje ekonomijom je najefikasnije i najlakše izvedivo. Ova kriza je jedna od faza u tom planu. INGRA je kolateralna žrtva. Nakon ove faze slijedi puhanje balona i opet ciklus od 10-ak godina napuhivanja, a tada će već nešto izmisliti za sljedeći pad i ekonomsko podčinjavanje. No kako kaže ona stara: Čovjek snuje a Bog određuje. Neće uspjeti u svojim namjerama jer su krajnji planovi ipak drugačiji od ljudskih. Jedino neznamo koliko je to blizu, ali tu je nazire se. Pozdrav i ugodan vam ostatak dana.
… ponekad neznaš što pišeš al ova ti valja…
Pa to i radimo cijelo vrijeme!
Ameri pred kraj trgovine zavezali u podeblje zeleno!
Big Ben im je opet dao malo nade u dodatno popuštanje, ako zatreba!
Više me brine ovaj broj 1. PBZ koji se i dalje iskrcava. Otkako je počeo prije neki dan do sada je ukupno prodao 73.478 komada. Da li namjerava stati, ili je samo uzeo kratak predah da se malo cijena digne?
Moguće je i to!
Nemam INGR-r-a, nije dobro kad nakon OMF koji su kratili poziciju, sada se povlači i 2.dioničar koji krati poziciju.
na dan 4.10.2011. promjene:
2. PBZ D.D. 770.439 5,69 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
….
Imali su na dan 23.9.2011. ovu poziciju 1. PBZ D.D. 909.974 6,72%….
….
Dakle, preko 130 000 komada su smanjili, nitko iz top 10 ne kupuje.
[/quote]
Evo baš me zainteresira taj PBZ pa sam pogledao malo druge dionice i vidi PBZ prodaje i BELJE i DLKV u povećim količinama.
Više me brine ovaj broj 1. PBZ koji se i dalje iskrcava. Otkako je počeo prije neki dan do sada je ukupno prodao 73.478 komada. Da li namjerava stati, ili je samo uzeo kratak predah da se malo cijena digne?
Moguće je i to!
Nemam INGR-r-a, nije dobro kad nakon OMF koji su kratili poziciju, sada se povlači i 2.dioničar koji krati poziciju.
na dan 4.10.2011. promjene:
2. PBZ D.D. 770.439 5,69 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
….
Imali su na dan 23.9.2011. ovu poziciju 1. PBZ D.D. 909.974 6,72%….
….
Dakle, preko 130 000 komada su smanjili, nitko iz top 10 ne kupuje.
[/quote]
Evo baš me zainteresira taj PBZ pa sam pogledao malo druge dionice i vidi PBZ prodaje i BELJE i DLKV u povećim količinama.
[/quote]
Bome, PBZ je 30.09 kupovao DLKV jer su valjda mislili zaraditi koju kunu na onom jadnom uzletu. A sa stanjem od 4.10 PBZ ima još 1000 dionica DLKV više.
Daklem, mogli bismo sada ići u detaljnije analize ali očito je da ruše cijenu INGR planski i namjerno.
Vani je zeleno, znači da danas ne bismo trebali padati. Za početak bismo mogli preko 9 kn, a onda ćemo vidjeti što dalje. Ako je panika oko eurozone zadnjih dana odradila svoj vrhunac, onda bi naredni dani trebali donijeti smirivanje i rast burzi, a posebice Ingre koja je potopljena bez nekog razloga s 12 na 8,50 kn. [rolleyes]
Ma i Grčki scenarij i sve veliko što se valja i ruši burze po svijetu, sve je to smišljeno napravljeno kao i kriza 1929, kao i mnogi ratovi, kao i rušenje blizanaca i td. Moćne dinastije svijeta(5-6)žele zavladati svijetom i kontrolirati svakog pojedinca. Osvajanje ekonomijom je najefikasnije i najlakše izvedivo. Ova kriza je jedna od faza u tom planu. INGRA je kolateralna žrtva. Nakon ove faze slijedi puhanje balona i opet ciklus od 10-ak godina napuhivanja, a tada će već nešto izmisliti za sljedeći pad i ekonomsko podčinjavanje. No kako kaže ona stara: Čovjek snuje a Bog određuje. Neće uspjeti u svojim namjerama jer su krajnji planovi ipak drugačiji od ljudskih. Jedino neznamo koliko je to blizu, ali tu je nazire se. Pozdrav i ugodan vam ostatak dana.
… ponekad neznaš što pišeš al ova ti valja…
[/quote]
[lol] [lol] [lol] multinik sam sebe hvali [lol] [lol] [lol]
Kako bjeze zecevi sa aska cim je netko stavio nalog od 5850 kom. na 9.06kn to je znak da bi se moglo ici u plus danas samo ako pojacamo bid udruzenim snagama… [rolleyes]