INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A koliko vrijedi Arena ,a koliki je ugovor zadnji potpisan,a koliko treba doći iz Alžira ,a nadolazeći poslovi?????????????

A koliki su dugovi ?
Evo u skdd, prvi više nije prvi nego drugi

Eto, mi smo u dionicama danima govorili kakve veze ima Ingra sa Grčkom, a sada će ovi u kešu, kad ujutro poleti na 11 kuna, pitati kakve veze ima Ingra sa iPhone 4S. Inače, cijela Srbija je na nogama zbog novog iPhone 4C, posvećenog toj odabranoj zemlji.
Gadno, gadno za međede ujutro [bye].

Eto, mi smo u dionicama danima govorili kakve veze ima Ingra sa Grčkom, a sada će ovi u kešu, kad ujutro poleti na 11 kuna, pitati kakve veze ima Ingra sa iPhone 4S. Inače, cijela Srbija je na nogama zbog novog iPhone 4C, posvećenog toj odabranoj zemlji.
Gadno, gadno za međede ujutro [bye].

nemoj škrtariti, stavi na 15

A koliko vrijedi Arena?

Ne želim ovdje ulaziti u preveliku raspravu, ali znaš li koliko su im nudili za Arenu kad su je pokušali prodati 2009.g.? Manje nego im treba da pokriju kredit koji su uložili u gradnju. Što znači, da od Arene nebi dobili ništa, već bi trebali doplatiti da pokriju zatvaranje kredita. Zato je nisu ni prodali! Mislim, dobra im je fora bila, kao prikupljaju ponude da vide koliko vrijedi? Eto, dobili su odgovor, a nadam se i ti!?

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Potencijalni kupci Arene su prije dvije godine nanjušili krv Ingre u problemima, sada priše nema, Ingra je iskontrolirala krizu, na štetu dioničara (srednjeročno) i na korist društva (dugoročno).

A koliko vrijedi Arena?

Ne želim ovdje ulaziti u preveliku raspravu, ali znaš li koliko su im nudili za Arenu kad su je pokušali prodati 2009.g.? Manje nego im treba da pokriju kredit koji su uložili u gradnju. Što znači, da od Arene nebi dobili ništa, već bi trebali doplatiti da pokriju zatvaranje kredita. Zato je nisu ni prodali! Mislim, dobra im je fora bila, kao prikupljaju ponude da vide koliko vrijedi? Eto, dobili su odgovor, a nadam se i ti!?
[/quote]

Ne bulaznite…
Nikada nije objavljena visina bilo koje ponude, a niti bilo kakav zaključak tipa vašeg…
Pa samo zadnji posao u Alžiru nosi peterostruku vrijednost dionice…
Ovdje je dotaknuto dno for all time, sada vidim samo jedan smjer… [thumbsup]

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

A koliko vrijedi Arena?

[/quote]
Arenu još ne treba prodavati ona donosi lijep godišnji prihod. Ugovor o zakupu je dobro napisan i nema cile-mile, mora se ispoštovati. Jedino mi je "žao" purgera i ove naše RH što će ih do kraja stajati blizu 300 milijuna eura. Ne bi ga ni ja bolje sastavio.

Arenu još ne treba prodavati ona donosi lijep godišnji prihod. Ugovor o zakupu je dobro napisan i nema cile-mile, mora se ispoštovati. Jedino mi je žao purgera i ove naše RH što će ih do kraja stajati blizu 300 milijuna eura. Ne bi ga ni ja bolje sastavio.

Donekle si u pravu!? Istina, Ingra ima dobar ugovor, a ukupno bi u 28 godina trebala uprihodovati oko 210 mil. eura, što znači da bi trebala zaraditi oko 130 milijuna eura.
Međutim, 28 godina je jako dug period za nekoga tko grca u dugovima i tko se svakodnevno bori sa nelikvidnošću. Još nije prošlo ni 3 godine!?

Više me brine ovaj broj 1. PBZ koji se i dalje iskrcava. Otkako je počeo prije neki dan do sada je ukupno prodao 73.478 komada. Da li namjerava stati, ili je samo uzeo kratak predah da se malo cijena digne?
Moguće je i to!

Nemam INGR-r-a, nije dobro kad nakon OMF koji su kratili poziciju, sada se povlači i 2.dioničar koji krati poziciju.
na dan 4.10.2011. promjene:
2. PBZ D.D. 770.439 5,69 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
….

Imali su na dan 23.9.2011. ovu poziciju 1. PBZ D.D. 909.974 6,72%….

….

Dakle, preko 130 000 komada su smanjili, nitko iz top 10 ne kupuje.

Štednja je mudrost trošenja.

Na ovom zadnjem dole linku se vidi da je Ingra u prvih 5 po postotku pada. Ostale četiri tvrtke koje se nalaze u prvih 5 su redom u stečaju, a dvije od tih što su u stečaju manje su pale od Ingre. Đakovština, HG spot, Validus, Magma

Više me brine ovaj broj 1. PBZ koji se i dalje iskrcava. Otkako je počeo prije neki dan do sada je ukupno prodao 73.478 komada. Da li namjerava stati, ili je samo uzeo kratak predah da se malo cijena digne?
Moguće je i to!

Nemam INGR-r-a, nije dobro kad nakon OMF koji su kratili poziciju, sada se povlači i 2.dioničar koji krati poziciju.
2. PBZ D.D. 770.439 5,69 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA

Imali su na dan 23.9.2011. ovu poziciju 1. PBZ D.D. 909.974 6,72%….

Dakle, preko 130 000 komada su smanjili, nitko iz top 10 ne kupuje.
[/quote]
PBZ zbog prevelike izloženosti Ingrom, mora kratiti poziciju. E sad što je na to baš sada primoran, to je druga priča, pitajte HANFU! Oni sve znaju!

PBZ zbog prevelike izloženosti Ingrom, mora kratiti poziciju. E sad što je na to baš sada primoran, to je druga priča, pitajte HANFU! Oni sve znaju!

Pa, ako vjerujete da Ingra vrijedi daleko više od trenutne cijene, uzmite ovo kao nešto pozitivno, a ne negativno. Jer, kako bi drugačije došli do veće količine dionica po trenutnim cijenama!?

New Report

Close