ne treba još kupovati dok se ne vidi kako će proći priča s Grčkom
kad se riješi priča s grčkom više nećeš ni stići kupiti jer će dionice odletjeti gore kao metak…. strah od grčke ruši danima svjetske burze!
Ma i Grčki scenarij i sve veliko što se valja i ruši burze po svijetu, sve je to smišljeno napravljeno kao i kriza 1929, kao i mnogi ratovi, kao i rušenje blizanaca i td. Moćne dinastije svijeta(5-6)žele zavladati svijetom i kontrolirati svakog pojedinca. Osvajanje ekonomijom je najefikasnije i najlakše izvedivo. Ova kriza je jedna od faza u tom planu. INGRA je kolateralna žrtva. Nakon ove faze slijedi puhanje balona i opet ciklus od 10-ak godina napuhivanja, a tada će već nešto izmisliti za sljedeći pad i ekonomsko podčinjavanje. No kako kaže ona stara: Čovjek snuje a Bog određuje. Neće uspjeti u svojim namjerama jer su krajnji planovi ipak drugačiji od ljudskih. Jedino neznamo koliko je to blizu, ali tu je nazire se. Pozdrav i ugodan vam ostatak dana.
"sutra" je stilska figura, može biti i sutra ili prekosutra. Kako bilo čijenica je da se danima vrtimo oko ovih razina i da će rušitelji ovih 8,50 kn jako teško probiti, da ne pričamo o 8 kn gdje je "armirano-betonski zid" [wink]
koliko je do sada armirano-betonskih zidova srušeno? a vas nekoliko ko papagaji drukate, jednom ćete biti u pravu
previše drukate,ne znam jel vidite šta se događa ovo ne izgleda dobro a vi i dalje navlačite ekipu…inače ja sam ok lp
Ako i na ovoj cijeni treba nekoga "navlačiti" na kupnju, onda neka sve ide k vragu, i dionice i pare i burza i Ameri "paraziti", kako reče drug Putin.
[/quote]
Otišlo je to sve kvragu,ovo nema veze sa zdravom pameću,što ne primjećuješ da ljudi biježe van,ako se i smiri situacija na par dana ,krenuti će ponovno prema dole.
[/quote]
Nadam se da ste uvažavali mišljenje sa početka kolovoza -od 09.08.2011.
za koji sam dobio jedinicu.
Vidim da vam je kolega
@inverter
dao —-tehnicki target ingr 7.50 -8.20 kn
Pa to sam htio reći,a i sadašnje stanje u Grčkoj,treba toliku lovu namaknuti,jer su u fazi promatranja za pomoć u oporavku.Ovako sruše cijene dionica svuda zarade pa poklone Grcima,i svi sretni i zadovoljni.Sreć u nesreći da smo mi pad odradili,mislim na Ingru.Jer ovo je stvarno već sprdačina.Ne sjećam se da sam i jednu dionicu toliko dokupljivao,a sa druge strane čekam tren za udar .
Zašto smatraš da je pad odrađen???
Bilo je ovdje dosta dokupljivanja i na visinama od 20-30-40 kn i iznosenja mišljenja .
Stoga oprez.
http://www.seebiz.eu/zagrebacka-burza-atlantska-potonula-ispod-400-kuna-prvi-put-od-15-prosinca-2004/ar-14904/
Zapazite onu rečenicu dole o Ingri. Kaže pisac da je danas Ingra prvi puta potonula ispod 9 kuna. Aj što ne zna što piše, ali zašto onda piše ono što nezna!
I dalje vrijedi ono pravilo o prosječnoj cijeni, i danas je pala!
1826 stranica 09.08 2011…malo citao postove…nakon ovog posta… popljuvali me i izvrijedjali totalka…ok meni je samo drago za one koji su malo stali na loptu i sacekali…sretno
Fali ti 30-70 lipa. A kako si ti to znao? Čudno je da si znao da će Grčka biti problem ili da će "ovi" morati prodavati po sistemu daj što daš i to bez blokade i izjašnjavanja uprave.? Možeš li nam pojasniti molim. Hvala.
[/quote]
samo TA koliko puta treba ponovit…sve pise…
Na Američkom tržištu je apsurdno to što se dolar sve više štampa, a vrijednost mu ne pada, nego raste.
U biti mislim da je novac (keš) u cijelom svijetu debelo precijenjen u odnosu na stvarno stanje. Pitam se zapravo gdje je pospremljen sav taj novac, ako znamo da se štampa u enormnim količinama, a na realnom tržištu vlada totalna nelikvidnost? Dakle, u sefovima vodećih banaka ili…..?
inverter dajte molim vas nek vam kažu ovi što ruše , po čijim informacijama crtate ingrin TA na koliko su se konačno odlučili ovo srušit. prvotno je bilo 8-9, pa sad 7,5-8,2. svaki dan kupujem misleći da je atl a njima je očito još skupo.
inverter dajte molim vas nek vam kažu ovi što ruše , po čijim informacijama crtate ingrin TA na koliko su se konačno odlučili ovo srušit. prvotno je bilo 8-9, pa sad 7,5-8,2. svaki dan kupujem misleći da je atl a njima je očito još skupo.
postavi kupovni nalog na 5 kn ,i čekaj ,ušparati ćeš ogromnu lovu na mirovanju za razliku od dokupa,a u tom trenutku ćeš za razliku od danas moći kupiti za 70% više dionica za iste novce .
Fascinantno mi je da tu na Ingri u tri godine pada komentari nisu postali ni mrvu pametniji. Naprotiv.
Jos uvijek nekakav imaginarni konzorcij brokera-masona-zidova gura cijenu nize u svojoj namjeri da se u konacnici samo oni obogate, a nesposobna Hanfa to dopusta i tako izbija novac iz ruku jadnih dionicara koji i stvari samo zeljeli biti spekulanti ali su ispali dugorocni investitori. Kriminal.
Ingra ima izdanih 13.545.200 komada dionica,puta 8,7 iznosi117843240 kuna,ili u prijevodu slovima petnaest miliona sedamsto dvanaest tisuća četristo trideset dva eura.
Znači cca 15 milja eura.A koliko vrijedi Arena ,a koliki je ugovor zadnji potpisan,a koliko treba doći iz Alžira ,a nadolazeći poslovi?????????????
Poštovani kolege i lacoste ,evo sad i frckavi ,evo Vas čim je crveno,malo se naslađivati.
Recite mi molim Vas svrhu vaših postova,bez ikakvog omalovažavanja i podsmjehivanja kao Vi sa nama koji smo unutra i kupujemo.Imam jednog frenda u rafineriji u Sisku koji veli da je njemu u rafineriji bilo stoputa teže nego nama na prvoj crti.Ako me i malo razumijete…………
Nađite mi logičan odgovor na onu gore navedenu slovima jednadžbu i davat ću Vam stotke do kraja života.A inače i na Đuri ste mi solili pamet i kritizirali,a ja sam opet debelo zaradio,a Vi ste mudro nestali sa foruma.Ako i pušim ili pušimo ,pušimo svoje ,a ne Vaše,pa onda ili se igrajte sa nama ili nas ostavite na miru.S dužnim poštovanjem.