…NEKO JE IPAK KUPIO SVU TU KOLIČINU DIONICA I NIJE MU BILO SKUPO———————–
sada nije skupa ni INgra, ni još puo drugih dionica na ZSE. problem je što su ulagači preplašeni pa oni s lovom kupuju malo i oprezno, a ustrašeni prodavači tuku po bidu jer kad cijene padaju mjesecima mnogi to ne mogu psihički izdržati pa prodaju (na dnu)… kad krene gore onda će opet biti zazivanja HANFE itd.
odluka da prodaju sad na povijesnom dnu je njihova, a ne HANFINA!
"sutra" je stilska figura, može biti i sutra ili prekosutra. Kako bilo čijenica je da se danima vrtimo oko ovih razina i da će rušitelji ovih 8,50 kn jako teško probiti, da ne pričamo o 8 kn gdje je "armirano-betonski zid" [wink]
10kn je trebala biti armirano betonska konstrukcija….debela psihološka granica ali ispalo je što je ispalo..
OPREZ!!!
"sutra" je stilska figura, može biti i sutra ili prekosutra. Kako bilo čijenica je da se danima vrtimo oko ovih razina i da će rušitelji ovih 8,50 kn jako teško probiti, da ne pričamo o 8 kn gdje je "armirano-betonski zid" [wink]
Gizmo, to je bar 10. neprobojni zid koji bi mogao pasti. Nadam se da neće. Izgleda da su ti zidovi od lošeg betona.
1826 stranica 09.08 2011…malo citao postove…nakon ovog posta… popljuvali me i izvrijedjali totalka…ok meni je samo drago za one koji su malo stali na loptu i sacekali…sretno
Gizmo, to je bar 10. neprobojni zid koji bi mogao pasti. Nadam se da neće. Izgleda da su ti zidovi od lošeg betona.
[/quote]
Da samo Ingra pada bio bi bed, ali ovo je masovno rokanje cijele burze….no kako pada tako će i rasti. Jest da je Ingra imala najveći pad, ali takav će biti i rast. Svi još imamo keša i čim vani počne zeleniti bit će udri po prodaji kao da je džabe, to je psihlogija burze (krda).
A gledajte još nešta-sve dionice na našoj burzi rokaju dolje sve u 16.Npr.ATPL se najniže sjećam na 465 kuna u doba velikog potopa ,a gle danas,Jdpl 90 kuna proljetos sam tržio po180 i kusur,bauštelci ajde recimo razumljivo,ali do kuda- ovo je sprdačina,i konkretno uništavanje svega ,sad da li zbog toga da se pokupi sve šta jeftinije,ili da se uništi.Fondovi ajoj idu mi na onu stvar.A opet ovaj PBZ je skrbnički i ne znam razlog rasprodaje koja je stala na svu sreću.A to mogu usporediti sa autima koji su oduzeti zbog neplaćanja pa se banka mora namiriti.E sad gdje da se mi nađemo u svemu tome.Ja osobno u Ingri,mada joj nisam uspio pogoditi samo dno.Jer sad znam da je tu kraj padas, i čekam skok zbog svega navedenog do sada.A i Ingra je imala najveći i najkonstantniji pad i najveće istrpavanje i malih i velikih.Samo šta svi zaboravljaju jednu činjenicu———–NEKO JE IPAK KUPIO SVU TU KOLIČINU DIONICA I NIJE MU BILO SKUPO———————–
stvar je vrlo jednostavna : RH ulazi u EU , doći će do skoka dionica (vjerojatno pozamašnog ) i tu se dere velika lova .
1826 stranica 09.08 2011…malo citao postove…nakon ovog posta… popljuvali me i izvrijedjali totalka…ok meni je samo drago za one koji su malo stali na loptu i sacekali…sretno
Fali ti 30-70 lipa. A kako si ti to znao? Čudno je da si znao da će Grčka biti problem ili da će "ovi" morati prodavati po sistemu daj što daš i to bez blokade i izjašnjavanja uprave.? Možeš li nam pojasniti molim. Hvala.
Pa to sam htio reći,a i sadašnje stanje u Grčkoj,treba toliku lovu namaknuti,jer su u fazi promatranja za pomoć u oporavku.Ovako sruše cijene dionica svuda zarade pa poklone Grcima,i svi sretni i zadovoljni.Sreć u nesreći da smo mi pad odradili,mislim na Ingru.Jer ovo je stvarno već sprdačina.Ne sjećam se da sam i jednu dionicu toliko dokupljivao,a sa druge strane čekam tren za udar .
Kolega peyo,
potpuno te razumijem, al neznam koliko je inteligentno u ovom trenutku toliko bit izložen u dionici-e!
ps naravno svi se mi razlikujemo u investiranju
[thumbsup]
po meni, već preniska cijena , bez obzira na sve jade i nevolje u firmi, ovom sektoru i na našem i svj.tržištu .
ja sam kao i peyo optimist , pa eto, što bude. ko ne riskira, neće ni profitirat.