INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ingru ruše sa 228 kuna, još jenu kunu doli i imate cijelu Ingru za 13 mil.€.

Vauuu koja prodaja! 18 kom pa 7 kom pa napokon i 1 kom!!! Biće da broker telefonski obavještava klijenta kuda ide smjer a onda veće iskipavanje. I danas čekamo kao i svako jutro no hoće li biti iskipavanja ili ćemo ponovo puniti bid i lupiti koji put po asku? Biti će na početku kao i ovih dana a onda opet ni sim ni tam.

neće uvijek biti ovako.

…evo malo štiva za bolje raspoloženje… http://limun.hr/main.aspx?ID=723467&pojam=ingra … nekako je igor bilže zemlji nego oblacima … mislim kako je zna bit ( građevinsko-lovačke priče)…

"S druge strane, restrukturiranje nije završeno do kraja. U tijeku je projekt financijskog restrukturiranja, odnosno usklađenja ročnosti dospijeća naših obveza s realnim novčanim tijekom. Riječ je o složenom projektu koji će biti završen tijekom trećeg kvartala. Dobavljače smo dobrim dijelom namirili, ostalo je još desetak posto duga koji rješavamo u skladu s našim mogućnostima, a definitivno će biti podmiren završetkom projekta financijskog restrukturiranja."

Pretpostavljam da će o ovome biti riječ sada na sjednici NO. Dali su sve riješili i na koji način, te dali će to biti odbijanac gore ili dolje… S obzirom da se PBZ rješava možda su oni "upućeniji" u to…

Prognoziram mali pad nakon sjednice NO da bi kasnije krenuli gore.

Imam dionice INGR-e i ovo nije nagovor na kupnju ili prodaju ;-).

ovi sta udaraju po bid-u sa tih par komada stvarno misle da mogu tako rusit cijenu zbog jeftinijeg dokupa…hahahahah smijesno danas cemo gledat malo drugaciji film od ovih dosadasnjih vidjet cete…
lp svim dionicarima ingr-r-a
[bye]

Ingra je nenormalno srušena u kratko vrijeme s 12 na 8,60 kn (skoro -30%) tako da daljnje rušenje ide sve teže i teže (fali dionica koje su spremni žrtvovati), a osim toga, kao što kažu kolege, pri ovim nebulozno niskim cijenama cijela Ingra vrijedi oko 13 milja EUR što je smiješno. Plaćamo danak padu EU indeksa s kojima inače nemamo skoro ništa, ali kad ruše sve im je dobro pokriće zašto pada… [rolleyes]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Zar ovaj koji je upravo sasuo 5,5k do 8,59 kn. ne zna da je iskrcavanje završilo?

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Bolj ukrcaj na bijeg iz straha.Panika nekom rat nekom brat-meni brat.

peyo

Zar ovaj koji je upravo sasuo 5,5k do 8,59 kn. ne zna da je iskrcavanje završilo?

Panika radi svoje…vidio je crobex na -1,35% i onda zaključio da nastupa kraj svijeta i da sve treba prodati pa sa zalihama hrane bjež u pećine. Sutra kad svane sunce i zazeleni trava lupat će glavom u zid [rolleyes]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Panika radi svoje…vidio je crobex na -1,35% i onda zaključio da nastupa kraj svijeta i da sve treba prodati pa sa zalihama hrane bjež u pećine. Sutra kad svane sunce i zazeleni trava lupat će glavom u zid [rolleyes]
[/quote]
Kada bi znali tko prodaje i sa njime popričali onda bi vam sve bilo jasno kako to da prodaje ispod svake razumne cijene.

neće uvijek biti ovako.

KAko li se osjećaju lovci na padujuće noževe i ostali fakiri nakon ovog skliznuća ispod 9 kunića??? [lol] [thumbsup]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

[/quote]
zar vec sutra ??? kugla ili grah ?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

"sutra" je stilska figura, može biti i sutra ili prekosutra. Kako bilo čijenica je da se danima vrtimo oko ovih razina i da će rušitelji ovih 8,50 kn jako teško probiti, da ne pričamo o 8 kn gdje je "armirano-betonski zid" [wink]

A gledajte još nešta-sve dionice na našoj burzi rokaju dolje sve u 16.Npr.ATPL se najniže sjećam na 465 kuna u doba velikog potopa ,a gle danas,Jdpl 90 kuna proljetos sam tržio po180 i kusur,bauštelci ajde recimo razumljivo,ali do kuda- ovo je sprdačina,i konkretno uništavanje svega ,sad da li zbog toga da se pokupi sve šta jeftinije,ili da se uništi.Fondovi ajoj idu mi na onu stvar.A opet ovaj PBZ je skrbnički i ne znam razlog rasprodaje koja je stala na svu sreću.A to mogu usporediti sa autima koji su oduzeti zbog neplaćanja pa se banka mora namiriti.E sad gdje da se mi nađemo u svemu tome.Ja osobno u Ingri,mada joj nisam uspio pogoditi samo dno.Jer sad znam da je tu kraj padas, i čekam skok zbog svega navedenog do sada.A i Ingra je imala najveći i najkonstantniji pad i najveće istrpavanje i malih i velikih.Samo šta svi zaboravljaju jednu činjenicu———–NEKO JE IPAK KUPIO SVU TU KOLIČINU DIONICA I NIJE MU BILO SKUPO———————–

peyo

New Report

Close