INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da se nadoštikam na frnda ,a ask je za razliku od dosadašnjih potpuno šupalj……………nadam se pokretu,ja sam spreman.

Juriš Peyo!!!

Jedino nisi napisao za što si spreman. Za prodati na 9,2-9,3?
[/quote]

koliko sam do sada skužio peyu, nije takav lik koji će drukati da bi prodao sa zaradom od pola kune (iako ima osebujan stil pisanja koji mnoge nervira) pa prema tome čemu ovakav post? tim više što se sjećam tvojih postova prije desetak dana kad su kolege pisale da će biti pad ispod 10 kn pa si sasuo drvlje i kamenje na njih kao drukere, a bili su u pravu, ti u krivu.
zato zaista mislim da nemaš "pravo" nikoga na ovaj način omalovažavati

moji postovi su moje osobno mišljenje,nisu investicijski savjeti niti poziv na trgovanje dionicama!!!

@ING jedno pola milje kuna…. [lol]

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

Ja frende ing ja ,samo kolika ću muda imati,i da li će biti još rušenja,ali pričekajmo još malo………

peyo

Ja frende ing ja ,samo kolika ću muda imati,i da li će biti još rušenja,ali pričekajmo još malo………

Na INGRI je sve moguće!

[thumbsup]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Da se nadoštikam na frnda ,a ask je za razliku od dosadašnjih potpuno šupalj……………nadam se pokretu,ja sam spreman.

Juriš Peyo!!!

Jedino nisi napisao za što si spreman. Za prodati na 9,2-9,3?
[/quote]

koliko sam do sada skužio peyu, nije takav lik koji će drukati da bi prodao sa zaradom od pola kune (iako ima osebujan stil pisanja koji mnoge nervira) pa prema tome čemu ovakav post? tim više što se sjećam tvojih postova prije desetak dana kad su kolege pisale da će biti pad ispod 10 kn pa si sasuo drvlje i kamenje na njih kao drukere, a bili su u pravu, ti u krivu.
zato zaista mislim da nemaš "pravo" nikoga na ovaj način omalovažavati
[/quote]

Pa za tvoju informaciju i ja imam ingre i jasno je da nisam u plusu kao ni Peyo. Post je trebao biti zaj..cija, a kako se Peyo nije javljao vjerujem da je to tako i shvatio. Što se tiče drvlja i kamenja, to uglavnom ne trošim jer se grijem na struju. Doduše, kamen mi dobro izgleda u dvorištu. Ja samo kritiziram postove koji bez ikakve argumentacije govore kako to ide na x,y ili xy kuna. Ako se pokaže da je cijena došla tamo, to ne znači da su oni točno prognozirali već da im se potrefilo i to bez ikakvih argumenata.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Ma ne ljutim se skužio sam odmah zahebanciju,ali gle šta je napisao frend BSOD pla milje kuna,da ali do 12 kuna…………pitam se kad će biti vrijeme za udar,i da li su se ovi macani samo ušutili ili su prestali.Svrbe me prsti ,a opet me fufa ………….a i ovako pušim……………

peyo

pokupovani su prodajni nalozi ispod 9 kn, usprkos padu crobexa od -1,65%, na kupnji se nakupilo preko 60.000 komada…jel to sve znak da je vrijeme za odbijanac?

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Problem je što je prosječna i dalje 8,80! Ako prosječna probije 9 kuna, to bi trebao biti znak da su je napokon odlučili pustiti na miru! U suprotnom sumnjam!

Primjer,

sad pokupim sve do 10,50 kn, pa dižem do 14,00 da bi se iskrcao do 11,50 sa nekom zaradom, to bi bilo vrlo nepredvidivo koliko bi trebalo milja da zadržiš cijenu iznad 11,00, obzirom na sentiment koji vlada vani..

[cool]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Ne nisam mislio tako nego ,sa pola milje kupim sve do 12,15,točnije 45801 komad,po prosjeku 10,01……………ali da li je vrijeme ?????????????????To je moj plan i realizirat ću ga samo da se malo kockice poslože.

peyo

Ne nisam mislio tako nego ,sa pola milje kupim sve do 12,15,točnije 45801 komad,po prosjeku 10,01……………ali da li je vrijeme ?????????????????To je moj plan i realizirat ću ga samo da se malo kockice poslože.

Peyo, tek kada prosječna dnevna cijena dionice poraste u odnosu na onu od prošlog dana, bit će vrijeme za nešto slično. Do tada ……….. [yawn]
Naravno ako usput strani indexi malo bolje pozelene!

Tako je sve ovisi o zelenilu vani,pa vidiš da mi stalno vozimo po njima.

peyo

New Report

Close