ja navlačin koži….u…….da me nebi krivo razumija….eto
a šta se tiče odbijanca može a i nemora….ali svi potrebni uvjeti da se desi su tu…
sad oće li bit danas ili sutra vidite vi…
Ovdje je taktika jasna. Svaki dan spuštaju prosječnu cijenu odmah na otvaranju za nekih 20 – 30 lipa, i onda tokom dana se trguje oko te prosječne. Do kada tako?
Mislim da odgovor za to nitko za sada ne zna i sve informacije kojim baratamo možemo "okačiti mačku o rep"!
Još malo pa cijena kao na PUNT-a.
Ima nešto što me tješi, ako cijena skoči na 100 kuna bit ću milijunaš. [thumbsup]
Malo je neobičan ovoliki pad u zadnje vrijeme… Iskreno bio sam oko 9,50 kn gledao da počnem kupovati ali sam odustao i pokazalo se dobro. Malčice sam sada zbunjen…pa dokle ovo još može dolje…na cca 6 – 6,5kn…
Nikako ne mogu odgonetnuti zašto taj broj 1. PBZ prodaje ispod 10 kuna, a napravio je swap po cijeni od 20 kuna. To znači svjestan gubitak od 50% u samo par mjeseci. Kakva to "spodoba" sjedi u upravi fonda i koliki mu je bonus na ostvarene gubitke? Možda ih sada nagrađuju za gubitke!
moje iskreno saučešće svim imaocima ove vrijednosnice
ovo ne bih nikome poželio, i ZAISTA se nadam pozitivnom raspletu.
no tržište me demantira iz sekunde u sekundu
na ovim razinama mi imamo ovakav promet !?!
i uz to i pad.. no vrlo se vješto izbjegava blokada, i to već vrlo dugo. gotovo indikativno
sconto na sconto ali gužvanje je na ask-u
a gdje je kupnja??
ono što me još i više interesira su oni koji prodaju na ovim razinama. i nemojte spominjati margine..
margini su – marginalizirani, i to odavno. puno je više lombarda na tržištu. no i taj segment nije dovoljno jak da ostvari ovakav učinak katastrofe na vrijednosnici. svakako, udruženo kriminalno djelovanje na tržištu je prisutno, ne moramo se uvjeravati u suprotno.
no s kojim ciljem, sada se već tako nešto moraju svi u ingri upitati (dioničari, zaposlenici, kooperanti).
i da se nije našao netko tko će djelovati kao market maker? pa nije to dobrovoljno-humanitarni rad. na tome se zarađuje. pogotovu nakon što su 3 mirovnica u prvih 10.
i šupćić samodol se tek sad javlja???? pa toga nema niti u zimbabwe-u. dapače, i oni imaju od nas puno za naučiti
Ja ne znam zašto plačete,stvarno ste od .urca.
Ja kupujem Vi plačite.Kupovat ćete kada skoči i onda ćete opet plakat(pa zašto nisam kupovao).
Pa šta i da padne na 5 kuna,ako vjerujete u rast kupite ako ne, otiđite dalje u dionicu u kojoj vidite zaradu.
Malo pogledajte cijene dionica 2004/2005 pa vidite kako se raste kada se neke stvari poklope.
Imate smiješne cijene o kojima ste mogli samo maštati a Vi plačete kao mala dica.
Naravno nije lako gledati minuse ali dajte budite bar malo realni.
Pozdrav,ovo nije nagovor na kupnju nego nagovor da realno sagledate situaciju.
INGRA je sad debelo preprodana, a da može još koju lipu jeftinije, naravno da može. S druge strane, kupnja je sve gušća kako cijena pada pa ćemo vidjeti dokle misle forsirati ovaj pad jer očito da za dodatnih 10-20 lipa dolje treba žrtvovati još bar 50.000 komada pa je pitanje da li im se isplati još rušiti ili im je vrijeme za kupnju i dizanje cijene? [rolleyes]
Da se nadoštikam na frnda ,a ask je za razliku od dosadašnjih potpuno šupalj……………nadam se pokretu,ja sam spreman.
Da se nadoštikam na frnda ,a ask je za razliku od dosadašnjih potpuno šupalj……………nadam se pokretu,ja sam spreman.
Juriš Peyo!!!
Jedino nisi napisao za što si spreman. Za prodati na 9,2-9,3?