Da li netko zna postoji li razlog za ovakav pad s 11kn na 8.89kn? mislim ovo je totalno nepravedno, nakrcali smo se misleći da to ide na 20kn i više i da ćemo brutalno zaraditi za nekoliko dana a sad se dogodi obrnuto. kome je to u interesu?!?
jasno mi je da HT padne 40%, ali oni daju dividendu pa im je blagajna non stop prazna. a ingra ne daje dividendu i svejedno padne…:(
što vi mislite?
kolega,
dionice ne rastu kad bi ti htio , nego kad glavni lovatori o tome odluče i onda ih masa (krdo)samo prati
veliki više ne prodaje, ali zato sada mali ruše sami sebi cijenu na najnižu razinu u povijesti ove dionice! Ingra je sada jeftinija od HGSP-ota koji ima preko 100 kuna minusa po dionici, tj. negativan BV a cijenu na burzi istu kao Ingra, tj. prva prodaja HGSP je na 9,10 kn, a Ingre na 9,04 !?!?
uz t, HGSP praktički nema imovine, a Ingra ima veliku imovinu, najznačajnijaje ARENA u ZG
pa ovo ne da je suludo, nego kandidira za idiotizam godine!
Osnove računovodstva vam ne bi škodile.
Dugovi Ingre premašuju imovinu.
Kad ode u stečaj ,ostaje vam 0.
[/quote]
Hvala na informaciji.Molio bih detaljnu analizu gore napisanoga,tj.
argumente.Unaprijed zahvaljujem.Pozdrav.
Dugovi Ingre premašuju imovinu.
svaka čast kolega, vrlo eksplicitan stav, iza kojeg sigurno stojite imenom i prezimenom?
dajte nam onda podastrite kratku računicu koja to dokazuje, znači vrijednost imovine Ingre+ ugovoreni poslovi minus dugovi! to vam sigurno nije problem kuz ovakvu odgovornu tvrdnju?
Ajde majstori što rušite, imate od 8,5 -8,88 na kupnji oko 50.000 komada, pa lupite po bidu ako ste face! Još tolika kupnja će doći u narednih 5 minuta pa da vidimo koliko toga imate…..
Stari,ne znam više odakle vam novaca za dokup.
Ovakve poruke pišete iz mjeseca u mjesec.
Ja svakih mjesec dana škicnem šta ima na ovoj temi,a ono isti likovi,samo sve veći gubitak.Koliko je sada već,70% ?
Prodajte na vrijeme i počnite se obrazovati i ulagati u nešto što će vam donijeti novac.
Hint: Firme koje ZARAĐUJU…
[/quote]
Ja je svaki dan škicnem jer je ona tvornica para,računovodstvo me ne zanima ali znam operacije zbrajanja i oduzimanja i kad zbrojim i oduzmem dobijem cijenu koja premašuje ovu današnju za par puta.Vi ste običan .ukac koji govori neistine i pritom ne zna jednostavne matematičke operacije.
A miša mu, čekam na 3 razine i bio pad tik do mojeg 1 naloga, i ošlo…. ajde možete vi to još stisnuti. Onaj ujutro s 2x 000 komada što se pokazao, pa daj već jednom baci to po bidu. Ajde čekam danas na toj i toj cijeni, sutra dajem pola kune manje [lol]
DANAS APSOLUTNO DNO, malo ispod 9 kn!!! I TO BI BILO TO!
da li je to zanimljiv broj 8,8kn???
odbijanac na vidiku??? [thumbsup]
ja se nebi veselio da sam na vašem mjestu jer…….
vidit ćete….. [cool]
Osnove računovodstva su jasne ,onda je Hrvatska i cijeli svijet u stečaju i još gore.Tako da kud posprdljivo napadaš kolegu i ovako mu je a i svima nama šta smo unutra pun kufer.A ono ulaganje u prave firme……………alo novac koji je dobiven iz tzv pravih firmi je uložen u Ingru.A gle još jedno -ima se portfelji su dobri i može se ,ali ne znam do kada.Gubitak nije tako velik jer se svaki dan dokupljuje tako da je moj ulaz trnutno oko 9,5.A očekujem izlaz na mimimalno 15.Zašto se svi okomite na ljude koji pristojno pitaju,kao velike face i pametnjakovići.Tebe ovdje još nisam ni vidio ni čuo.Čemu pišeš ako nemaš ni jednu dionicu.Svima ostalima sorry,živci rade.
fajrunt
odbiće se ka ispuhana lopta od poda. ode funkcionira pravilo inercijskih sila što veći odbijanac poslije veći nabijanac.
ja se nebi veselio da sam na vašem mjestu jer…….
vidit ćete….. [cool]
a što ćemo to vidjeti? brrrr, baš smo se uplašili [yawn]
pa što misliš da nekoga ovdje još uzbuđuje pola kune gore-dolje nakon pada pd -30% u 15 dana? ma hajde molim te….