INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo ne da je padajući nož…ovo je padajuća mačeta ….
Maknite se ljudi sa kupnje….

;;;;;;;;;; IVANO7 ;;;;;;;;;;;;

Ljudi o čemu mi ovdje raspravljamo, pa pogledajte DIOKI blokirani računi, radnici ne primaju plaću, u banani totalnoj, a s njom se trguje po 5o i kusur kuna, I rest my case…

Lp

@fatboy
Slažemo se s tobom, ali džaba nam to netko prodaje kao što šeće slon u staklarni… treba sačekati da tukac iskipa ovo što je naumio, pa onda UP [rolleyes]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Da li stvarno postoji nekakav razlog zašto se cijena u mjesec dana strmoglavila sa 13Kn na 9kn što je pad od preko 30% ?
I da uopće ne napominjem da joj je u 6. mjesecu vrijednost bila 17kn, što bi značilo da joj se cijena u malo više od 3 mjeseca prepolovila.

veliki više ne prodaje, ali zato sada mali ruše sami sebi cijenu na najnižu razinu u povijesti ove dionice! Ingra je sada jeftinija od HGSP-ota koji ima preko 100 kuna minusa po dionici, tj. negativan BV a cijenu na burzi istu kao Ingra, tj. prva prodaja HGSP je na 9,10 kn, a Ingre na 9,04 !?!?
uz t, HGSP praktički nema imovine, a Ingra ima veliku imovinu, najznačajnijaje ARENA u ZG
pa ovo ne da je suludo, nego kandidira za idiotizam godine!

Pa zašto se buniš,nestalo keša?
Pa ovo je prilika,sve si napisao i sada plačeš.
Ovde večina misli kad oni kupu da dionica mora početi rast,i šta je najluđe oni bi da im fondovi podupiru cijenu.Naravno da ovde ima igara ali proće to.Udaljite se 2 do 3 metra i malo šire sagledajte situaciju

bit će bolje................

Da li netko zna postoji li razlog za ovakav pad s 11kn na 8.89kn? mislim ovo je totalno nepravedno, nakrcali smo se misleći da to ide na 20kn i više i da ćemo brutalno zaraditi za nekoliko dana a sad se dogodi obrnuto. kome je to u interesu?!?
jasno mi je da HT padne 40%, ali oni daju dividendu pa im je blagajna non stop prazna. a ingra ne daje dividendu i svejedno padne…:(
što vi mislite?

ode više ne vridi ni osnovno pravilo burze ,da bi netko zaradio netko treba izgubit , jer ode danima svi gube.

Lude li burze, sve naopako, europa u crvenom mi u zelenom…

Da li stvarno postoji nekakav razlog zašto se cijena u mjesec dana strmoglavila sa 13Kn na 9kn što je pad od preko 30% ?
I da uopće ne napominjem da joj je u 6. mjesecu vrijednost bila 17kn, što bi značilo da joj se cijena u malo više od 3 mjeseca prepolovila.

a prije koju godinu smo je svi ovdje kupovali po 300 i vise kuna, sta bi to znacilo i koji je to pad

Ajde majstori što rušite, imate od 8,5 -8,88 na kupnji oko 50.000 komada, pa lupite po bidu ako ste face! Još tolika kupnja će doći u narednih 5 minuta pa da vidimo koliko toga imate…..

Stari,ne znam više odakle vam novaca za dokup.
Ovakve poruke pišete iz mjeseca u mjesec.
Ja svakih mjesec dana škicnem šta ima na ovoj temi,a ono isti likovi,samo sve veći gubitak.Koliko je sada već,70% ?
Prodajte na vrijeme i počnite se obrazovati i ulagati u nešto što će vam donijeti novac.
Hint: Firme koje ZARAĐUJU…

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

veliki više ne prodaje, ali zato sada mali ruše sami sebi cijenu na najnižu razinu u povijesti ove dionice! Ingra je sada jeftinija od HGSP-ota koji ima preko 100 kuna minusa po dionici, tj. negativan BV a cijenu na burzi istu kao Ingra, tj. prva prodaja HGSP je na 9,10 kn, a Ingre na 9,04 !?!?
uz t, HGSP praktički nema imovine, a Ingra ima veliku imovinu, najznačajnijaje ARENA u ZG
pa ovo ne da je suludo, nego kandidira za idiotizam godine!

Osnove računovodstva vam ne bi škodile.
Dugovi Ingre premašuju imovinu.
Kad ode u stečaj ,ostaje vam 0.

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

Evo prvi puta sam na forumu. Jedna stvar me kopka. Vidim mnogima nije jasno kako se nekome isplati stalno rušiti cijenu i prodavati sve niže. Pitamo se gdje je tu dobit. Mogao je malo podići cijenu pa sve prodati za 10kn. Nema logike.
Naravno osim u jednom slučaju. Što ako prodavač prodaje samom sebi (ili svome pajdi). Provizija koju će izgubiti biti će manja od dobiti koju će imati zbog dionica koje će kasnije moći kupiti po niskoj cijeni. Recimo kupi 20000 dionica i nakon kune gore provizija nadoknađena.
Da li je to moguće i da li to itko kontrolira. Što tada?

New Report

Close