INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

veliki više ne prodaje, ali zato sada mali ruše sami sebi cijenu na najnižu razinu u povijesti ove dionice! Ingra je sada jeftinija od HGSP-ota koji ima preko 100 kuna minusa po dionici, tj. negativan BV a cijenu na burzi istu kao Ingra, tj. prva prodaja HGSP je na 9,10 kn, a Ingre na 9,04 !?!?
uz t, HGSP praktički nema imovine, a Ingra ima veliku imovinu, najznačajnijaje ARENA u ZG
pa ovo ne da je suludo, nego kandidira za idiotizam godine!

Ma ovo stvarno nema smisla,pa dajte još i po 0 prodajte.

peyo

neznaš dali bi se smijao ili plakao, ovo je stvarno glupo rušenje….
osobno imam nešto sitno i ne gubim previše, ali šteta što nemam za dokup, samo ko će ga znat gdje ovaj misli stat.

ma kakav cash-r-a, 100% in

Ovo je očigledno prisilna prodaja, jer netko najvjerojatnije mora zatvoriti kredit ili je dao dionice kao osiguranje nekog plaćanja. Stvarno mi nije jasno zašto to rade i zašto ruše cijenu bez veze.

Predlazem da svi kontaktiramo ingru i trazimo objasnjenje. Ako ih malo upilamo mozda cak i dobijemo nekakvog ocitovanje na trenutnu enigmaticnu situaciju!

http://www.ingra.hr/index.php?page=contact

Posaljite im makar mail, ja cu prvi.

Možda se danas dogodi i neka velika unaprijed dogovorena transakcija, a ovo spuštanje je bilo priprema.

Kupnja raste, miriše na kontra napad.

evo sad će odbijanac, samo što nije

Frende steel evo poslao ,čekam njihov odgovor.

peyo

Dobro kaže Pejo,dajte za 0kn.Ovo nije normalno.
Volio bih da se jedan oglasi na forumu koji prodaje
da kaže razlog.Valjda ima jedan koji piše na poslovnom.

Poslao sam danas dopis Hanfi jer ovo što se događa na Ingri već postaje lagano za sud.
Jednostavno nije moguće da cijena ovako pada i da se ovakve špekulacije događaju, totalno žalosno….

Evo ovaj odgovor češ dobiti, već je spreman ;

Poštovani,

zahvaljujemo na Vašoj poruci te Vas izvješćujemo kako Agencija u okviru svojih ovlasti kontinuirano i u realnom vremenu prati trgovanje na Zagrebačkoj burzi te primjenu odredbi Zakona o tržištu kapitala (NN 88/08, 146/08 i 74/09) kao i ponašanje i postupanje sudionika na tržištu kapitala te ukoliko utvrdi postojanje bilo kakvih nepravilnosti, poduzima odgovarajuće potrebne mjere iz svoje nadležnosti, u svrhu zaštite ulagatelja i osiguravanja redovitog i pravilnog trgovanja na tržištu.

Srdačan pozdrav.
——————————————————————————————————

a, ti mislio da si napravio veliku stvar, ali dobro to je Hrvatska !

Kada malo bolje pogledam, a obzirom da nisam prije Ingru pratio, vidim da u 9 mjesecu ste imali jako malo promete općenito i pretpostavljam da je nekom trejdru pukao film i napucao cijenu dolje da vas potakne na suradnju .

Zanimljivo je i da to radi s automatskim programom, obostrano po bidu i asku.

Kako se obraniti od toga ? Teško, jer svako spuštane cijene vama se učini kao prilika i popunite naivno bid. kada bi se doslovno povukli s bida i dotjerali cijenu na 1 Kunu onda bi možda i digla se medijska frka pa time i Hanfa, ali cijena bi se brzo, expresno vratila u neke normalne okvire, a koji su to nemam pojma samo vidim da ste svi jako nezadovoljni.

TO RADE NA SVIM DIONICAMA osim HT-a i ADRIS, pa niste ništa posebno

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Poštovani,
zahvaljujemo na poruci koju ste dostavili Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga (dalje u tekstu: Agencija) te Vas izvješćujemo kako Agencija kontinuirano prati i nadzire primjenu odredbi Zakona o tržištu kapitala (NN 88/08, 146/08 i 74/09) kao i ponašanje svih sudionika na tržištu kapitala te ukoliko utvrdi postojanje nepravilnosti, postupa u skladu sa svojim zakonskim ovlastima.

Srdačan pozdrav.

peyo

New Report

Close