Pitam se kako se osjećaju oni koji su išli glavom kroz zid i kupovali na oko 10 kn pa u roku od 3 dana izgubili 10 000 kn. Onak ko od šale. Jel barem gorak okus???? [huh] [huh]
zašto bi izgubili? već sutra cijena može otići preko 10 kn ako je ovaj gotov s rasprodajom [thumbsup]
[/quote]
tako je, gotov je sa rasprodajom
1. imate situaciju gdje je aktivirana mjenica u velikom iznosu
2. i situaciju gdje je HBOR odobrio bank garanciju za jedan job
Da li će išta biti objavljeno to nitko nezna.
lp
u svkaom slučaju onaj tko nezna kaj je bilo s HBOR-om bilo bi mu pametno da kupi ingru…
p.s. nisam kupio, nemam je..niti bum imao lp
Nemam INGRu niti je mislim kupovati.
Razlog zašto je pratim na forumu je čista radoznalost.
Pošto se dosta piše i nagađa, neobično mi je da baš nitko ne prati što se dešava
ispod top 10. Ili ne iznosi to na forumu.
Događa se ono što sam napisao prije nekoliko tjedana, dok je cijena još bila 15 i više kuna.
Događa se da prodaju kooperanti koji su dobili dionice, na to sam upozoravao, sjećam se prepiska sa kolegom Megido1 koji me uvjeravao da tome nije tako i da su oni odavno prodali dionice.
Eto sada, nažalost pad od ca. 40 %.
K tome još jučer 1. dioničar počeo prodavati, tj. skrbnički račun PBZ-a ( moguće da je tu više pravnih / fizičkih osoba )
lp i sretno
[/quote]
PBZ-prodavao popucale margine. Nisu svi kooperanti prodali nego su već počeli prodavati tada.
[/quote]
Počeli su prodavati od 15 kada smo imali prepisku i kada ste me ismijavali sa onime što sam pisao.
Sada, nakn pada od ca. 40 %, mogli biste barem biti toliko fer pa napisati da ste pogriješili ( ne morate napisati da sam bio u pravu, jer znam da jesanm ).
lp i sretno
Događa se ono što sam napisao prije nekoliko tjedana, dok je cijena još bila 15 i više kuna.
Događa se da prodaju kooperanti koji su dobili dionice, na to sam upozoravao, sjećam se prepiska sa kolegom Megido1 koji me uvjeravao da tome nije tako i da su oni odavno prodali dionice.
Eto sada, nažalost pad od ca. 40 %.
K tome još jučer 1. dioničar počeo prodavati, tj. skrbnički račun PBZ-a ( moguće da je tu više pravnih / fizičkih osoba )
lp i sretno
[/quote]
PBZ-prodavao popucale margine. Nisu svi kooperanti prodali nego su već počeli prodavati tada.
[/quote]
Počeli su prodavati od 15 kada smo imali prepisku i kada ste me ismijavali sa onime što sam pisao.
Sada, nakn pada od ca. 40 %, mogli biste barem biti toliko fer pa napisati da ste pogriješili ( ne morate napisati da sam bio u pravu, jer znam da jesanm ).
lp i sretno
[/quote]
nije mi problem reći vam da ste bili u pravu, no prvo mi recite kako znate da nisu počeli prodavati prije?
uff ,ocete li uspjeti svi izac na teh. odbijanju? (ako ga bude uskoro )
Poštovani,
zahvaljujemo na poruci koju ste dostavili Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga (dalje u tekstu: Agencija) te Vas izvješćujemo kako Agencija kontinuirano prati i nadzire primjenu odredbi Zakona o tržištu kapitala (NN 88/08, 146/08 i 74/09) kao i ponašanje svih sudionika na tržištu kapitala te ukoliko utvrdi postojanje nepravilnosti, postupa u skladu sa svojim zakonskim ovlastima.
Srdačan pozdrav.
Danijela Šarić Lukačić
Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga/Croatian Financial Services Supervisory Agency
Sektor za suradnju i unapređenje poslovanja/Sector for Cooperation and Business Improvement
Miramarska 24 b, 10000 Zagreb
Evo dokaz može proć po 9.40 ,ali ne nego ruša po bidu?????????????????????????HANFA?????????????????
PROZAC??????????????????
uff ,ocete li uspjeti svi izac na teh. odbijanju? (ako ga bude uskoro )
Zašto tebe to muči?
Poštovani,
zahvaljujemo na poruci koju ste dostavili Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga (dalje u tekstu: Agencija) te Vas izvješćujemo kako Agencija kontinuirano prati i nadzire primjenu odredbi Zakona o tržištu kapitala (NN 88/08, 146/08 i 74/09) kao i ponašanje svih sudionika na tržištu kapitala te ukoliko utvrdi postojanje nepravilnosti, postupa u skladu sa svojim zakonskim ovlastima.
Srdačan pozdrav.
Danijela Šarić Lukačić
Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga/Croatian Financial Services Supervisory Agency
Sektor za suradnju i unapređenje poslovanja/Sector for Cooperation and Business Improvement
Miramarska 24 b, 10000 Zagreb
Pridružujem se pozivima Hanfi da konačno prekine ovaj udruženi zločin nad vjernim dioničarima i otvori put ka zasluženom rastu Ingrine dionice!!