Ovo je moje razmišljanje i nije nagovor na kupnju.Kreće rast jer će ovi indikatori explodirati,ošišalo se i više nego što se htjelo(RSI,DMS).Narast ćemo 20-ak% i onda dolazi vijest da je dobiven posao.Sve je ovo jedna prljava igra kao i u ostalom sve stvari oko kojih se vrti lova.
Oni koji su se prestrašili pada ispod 10kn,polako se prazne dionicama.
To je i bio cilj,pametni sad skupljaju,dok ne krene strijela kao i x puta na bilo kakvu vijest.
Onda će ponovo kupovati kad dođe na 15,20 ,kad mi budemo prodavali.
Slažem se da je ova dionica već zavrijedila jedan jači rast pa dosta je bilo rasprodaje.
Pitam se kako se osjećaju oni koji su išli glavom kroz zid i kupovali na oko 10 kn pa u roku od 3 dana izgubili 10 000 kn. Onak ko od šale. Jel barem gorak okus???? [huh] [huh]
ingra je već odavno trebala u stečaj, ali kad nema pravne države onda može raditi tko što i kako hoće
Takvih firmi kao što je Ingra je 80% u Hrvatskoj.Ko danas nije u dubiozi.
Oni su bar javno priznali i krenuli u rekonstrukciju dok drugi građevinari
još nisu ni rekli kako loše stoje a kamoli da nešto poduzimaju.
zbilja ne kuzim ovu upravu… pa ne bi li bilo fer prema dionicarima da se ocituje u vezi ovih brutalnih padova cijenbe njihove dionice … ili … ili se mozda i to uklapa u zavrsetak 1. faze restruktuiranja ?!
možda upravo uprava iskrcava pa ne stigne vama dojaviti
Pitam se kako se osjećaju oni koji su išli glavom kroz zid i kupovali na oko 10 kn pa u roku od 3 dana izgubili 10 000 kn. Onak ko od šale. Jel barem gorak okus???? [huh] [huh]
zašto bi izgubili? već sutra cijena može otići preko 10 kn ako je ovaj gotov s rasprodajom [thumbsup]
Vidim da je dosta kolega out na ovoj dionici, a to može samo jedno značiti… [thumbsup]
Stvarno frende nije ugodno,sa dokupom se gubitak smanjuje,ali ja bi više volio da nam svima koji su unutra postaviš isto pitanje kroz recimo sljedećih mjesec dana,onda ću ti objasniti kako je to kad poduplaš ulog.
I da demantiram samog sebe, da ovdje netko veći izlazi i da mu je sila, već bi otresao do 9 kn ponovno jer je jednom pokazao da mu je to dovljno…
Biće prije da se neki mali ukakio…
Evo šta smo pričali svi i zašto bi Hanfa trebala reagirati.Cijeli tjedan osim jučer je cijeli svijet bio u plusu i to lijepo,naše sve dionice su se oporavile a Ingru neko namjerno ruša.Da ide u dokup ili trejda ni po jada ali ide ispod svih zabilježenih cijena ikada.Pa kakav je to fond koji svjesno puši i to moju lovu,i naše mirovine.
Ovo je i meni,kao nesudjelujućem promatraču,brutalno za gledati.Ovakvo nešto sam samo vidio negdje prije na Magmi.Šta će tek biti sa IGH kad se Jadrankapital počme rasipati!?Ali ne kužim ,šta se novoga dogodilo sa Ingrom?Da nije stopiran onaj posao u Alžiru?
Događa se ono što sam napisao prije nekoliko tjedana, dok je cijena još bila 15 i više kuna.
Događa se da prodaju kooperanti koji su dobili dionice, na to sam upozoravao, sjećam se prepiska sa kolegom Megido1 koji me uvjeravao da tome nije tako i da su oni odavno prodali dionice.
Eto sada, nažalost pad od ca. 40 %.
K tome još jučer 1. dioničar počeo prodavati, tj. skrbnički račun PBZ-a ( moguće da je tu više pravnih / fizičkih osoba )
lp i sretno
[/quote]
PBZ-prodavao popucale margine. Nisu svi kooperanti prodali nego su već počeli prodavati tada.