INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nema više po bidu? pa nije valjda da si sve rasprodao?!? [angry]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija ili odgovornosti.

Ovo je i meni,kao nesudjelujućem promatraču,brutalno za gledati.Ovakvo nešto sam samo vidio negdje prije na Magmi.Šta će tek biti sa IGH kad se Jadrankapital počme rasipati!?Ali ne kužim ,šta se novoga dogodilo sa Ingrom?Da nije stopiran onaj posao u Alžiru?

Događa se ono što sam napisao prije nekoliko tjedana, dok je cijena još bila 15 i više kuna.
Događa se da prodaju kooperanti koji su dobili dionice, na to sam upozoravao, sjećam se prepiska sa kolegom Megido1 koji me uvjeravao da tome nije tako i da su oni odavno prodali dionice.

Eto sada, nažalost pad od ca. 40 %.
K tome još jučer 1. dioničar počeo prodavati, tj. skrbnički račun PBZ-a ( moguće da je tu više pravnih / fizičkih osoba )

lp i sretno

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ovdje se već cijelu vječnost zahvaljuje prodavačima.
Tko je u stanju odrediti dno na ovoj dionici ?
Teško bilo tko na ovom forumu.
Čista lutrija.

Ovaj što izlazi, izlazi na krajnje glup način… ruši sam sebi cijenu, a i vrijeme za iskrcaj mu je idealan…

Savjetuje ga broker,? onda…da li ti je jasno???

neće uvijek biti ovako.

Ovdje se već cijelu vječnost zahvaljuje prodavačima.
Tko je u stanju odrediti dno na ovoj dionici ?
Teško bilo tko na ovom forumu.
Čista lutrija.

iskreno;

ja nisam nikad otkrio dno….

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

Ovo je moje razmišljanje i nije nagovor na kupnju.Kreće rast jer će ovi indikatori explodirati,ošišalo se i više nego što se htjelo(RSI,DMS).Narast ćemo 20-ak% i onda dolazi vijest da je dobiven posao.Sve je ovo jedna prljava igra kao i u ostalom sve stvari oko kojih se vrti lova.

bit će bolje................

Pa nema nikakvog razloga za pad ali ni za rast, za sada
¨Mislim da kompanija za razliku od nekih drugih iz ove branše ima šanse i da će ulaganja u kupnju na ovim razinama donijeti dobre rezultate.

@LORIS

Kolega Loris, sto mislite da se ovdje desava? Jel sumnjate u sto?

Znam da je na ovoj dionice puno dobrih, ako ne i najboljih trejdera na ZSE. Njima je svejedno dali dionica raste ili pada, bitno je samo da vrte promet.
Znam i da je puno , previše, dionica kupljeno ispod 10 Kuna.
Vidim i da prvi dioničar polako izlazi.
Ostalo samo nagađam pa je najbolje da znanje dopunite i sami zaključak donesete.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

ponavljam pitanje..
pominjali ste posao u Alžiru..

da li je to vojna bolnica?
kaj ste dobili bank garanciju

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Oni koji su se prestrašili pada ispod 10kn,polako se prazne dionicama.
To je i bio cilj,pametni sad skupljaju,dok ne krene strijela kao i x puta na bilo kakvu vijest.
Onda će ponovo kupovati kad dođe na 15,20 ,kad mi budemo prodavali.

ingra je već odavno trebala u stečaj, ali kad nema pravne države onda može raditi tko što i kako hoće

Dovoljno je pogledati ovaj graf s strane ,tipična špekulativna manipulacija dionicom
pad od 80% u tri mjeseca,trebaju živci za to..
Na to maf…. i ja računa,zato strpljenja
Samo neka ruše ,kad tad okrenuti će oni smjer .Ipak treba okrenuti lovu,a to ne mogu ako ne bude i raslo.

New Report

Close