Ovaj što izlazi, izlazi na krajnje glup način… ruši sam sebi cijenu, a i vrijeme za iskrcaj mu je idealan…
Da vjerojatno stalno po 20.000 komada izlazi netko sitan [lol]
[/quote]
izlazi netko veći, to je jasno, ali blizu 500.000 dionica u par dana nisu sigurno pokupili samo mali ulagači
[/quote]
Je još samo malo manje od 900.000 dionica ima prvi dioničar. Znači za 2 dana će potpuno izači [tongue]
sada lijepo još malo popunite bid da mogu izači što prije
[/quote]
ne moraš stalno pokazivati svoje neznanje [bye]
zbog T+3 nisu evidentirana zadnja 3 dana trgovanja niti današnji dan, a u te dane promet je bio oko 480.000 dionica. čak i da izlazi 1. dioničar (što nije uopće sigurno) ostalo bi mu još oko 400.000 komada, upola manje od onoga što ti navodiš [bye]
U nedostatku bilo kakvih vijesti vezanih za poslove firme pitanje dana je što će biti prije? Ispražnjenje prodavača ili zasićenje kupaca…
Čiste špekulacije…
Kupiti ili prodati, oće li prije dolje ili gore… trla baba lan.
Fora bi bilo da INGR-a (i ne samo ona) konačno krene…
Sretno svima koji su nutra, ja sam se prestao živcirat nedavno.
Kolega Loris, sto mislite, sto se ovdje desava?
Da vjerojatno stalno po 20.000 komada izlazi netko sitan [lol]
[/quote]
izlazi netko veći, to je jasno, ali blizu 500.000 dionica u par dana nisu sigurno pokupili samo mali ulagači
[/quote]
Je još samo malo manje od 900.000 dionica ima prvi dioničar. Znači za 2 dana će potpuno izači [tongue]
sada lijepo još malo popunite bid da mogu izači što prije
[/quote]
Ovo je i meni,kao nesudjelujućem promatraču,brutalno za gledati.Ovakvo nešto sam samo vidio negdje prije na Magmi.Šta će tek biti sa IGH kad se Jadrankapital počme rasipati!?Ali ne kužim ,šta se novoga dogodilo sa Ingrom?Da nije stopiran onaj posao u Alžiru?
Ovo je i meni,kao nesudjelujućem promatraču,brutalno za gledati.Ovakvo nešto sam samo vidio negdje prije na Magmi.Šta će tek biti sa IGH kad se Jadrankapital počme rasipati!?Ali ne kužim ,šta se novoga dogodilo sa Ingrom?Da nije stopiran onaj posao u Alžiru?
Ovdje je jedino stopirana zdrava pamet…
Ovo mi više izgleda na pretovar i usputni utovar slučajnih prodavatelja nego izlaz. Ova zadnja velika transakcija mi više liči na kapitulacija nekoga tko je pokušavao braniti margin i shvatio je da neće uspjeti te je sve prosu po bidu s namjerom da sve još više dodatno sruši.
24699 komada po bidu.
do sada je kipao okrugle cifre,pa možda ovakva brojka znači da je KONAČNO rasprodao sve do kraja?
Jadran kapital je izašao iz IGH, ako niste primjetili, IGH će imati bolestan rast.
A mene ovdje opet opljačkalo, kad god kupim na ATL, sutra je novi ATL, ali tješi me da možemo past još samo 9 kuna, to nije strašno.
zbilja ne kuzim ovu upravu… pa ne bi li bilo fer prema dionicarima da se ocituje u vezi ovih brutalnih padova cijenbe njihove dionice … ili … ili se mozda i to uklapa u zavrsetak 1. faze restruktuiranja ?!
Kolega Loris, sto mislite da se ovdje desava? Jel sumnjate u sto?