INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zapravo bilo bi odlično da napiše koliko još ima toga na prodaju?

Puno forumaša je u Ingri, neki i sa zavidnim brojem dionica. Možda ne bi bilo da se mali dioničari organiziraju i traže sazivanje izvanredne skupštine, promjenu rukovodstva, dodatne informacije o firmi, natječajima u tijeku itd.?
Po svemu sudeći, mali dioničari imaju zavidan broj rasprešnih dionica s kojim bi i te kako mogli utjecati na samu firmu, pogotovo ako se uspostavi kontakt s fondovima koji su zaglavili ovdje! Pogledajte top 10 pa ćete vidjeti da priča nije tako besmislena!

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Prvi i najveći dioničar vam izlazi ….

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Zapravo bilo bi odlično da napiše koliko još ima toga na prodaju?

zadnja 4 dana prodano je oko 380.000 dionica, danas već 60.000, tako da ne može to još dugo potrajati

Prvi i najveći dioničar vam izlazi ….

Zato ja ulazim,Loris bolje ti je da ne kupuješ.

bit će bolje................

još 20.000 komada protrgovano u par sekundi!
bogami i ulazi netko veći! [thumbsup]

pisanje na forumu nije savjet za ulaganje, niti za kupoprodaju dionica ili drugih financ.-instrumenata!

stvarno, što ne stavi sve što mu je ostalo na 9,40 kn pa da to pokupimo i gotova priča, a ne ovakvo besmisleno davljenje danima… [yawn]

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

nevjerovatno mi je kako se netko tolikog broja dionica riješava s očitim gubitkom?????

ma kakav cash-r-a, 100% in

nevjerovatno mi je kako se netko tolikog broja dionica riješava s očitim gubitkom?????

pomalo podsjeća na situaciju prije 2 godine kad su fondovi prisilno morali rasprodali ADPL na 4x kn…a gdje je sad cijena ADPL to vidimo….. ne kažem da je ista situacija, ali nešto slično bi moglo biti [rolleyes]

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

Netko je predlagao da se postavimo svi sa foruma na jednu cijenu pa neka prodaje onaj tko je prisiljen. Idemo na 9 pa što bude.? Ja sam za.

Radije neka prodavač ovdje napiše ispod čega neda(i još napiše zašto prodaje), pa da zgotovimo ovu priču!
[/quote]
Prodavač nije na forumu 100%. Sada prodaje kooperant 100%. znalo se od prije cca mjesec dana pa se skidalo na 9, 100%. Ne pitajte me kako znam da je 100%, svoje mišljenje zadržite za sebe. Pogriješio sam samo na cijeni, trebala je biti oko 8,90, možda i bude ako nema navale na 9,40.

neće uvijek biti ovako.

.ebate, kako je tuku…da mi je samo znati sa čijim dionicama

ingrinim. cca 700 t kom prodano od početka rušenja. je li ovo drugi dokap.

točno tako, ako je točno ono što su nam plasirali. a ako su nas lagali ???

o bogte…pa ovom nema kraja
saučešće dioničarima

New Report

Close