Ovo može biti i kontra efekt,odnosno domoći se 43595 dionica kupljenjem po asku do 10 kuna,uz prosjek 9,85.Vjerujte mi da je malo bolja situacija probao bih.Ne znam do kada će a znam da su jači od mene.Čekam i dokupljujem-za sada.
pad sa 18 na 9,50 kn (skoro -50%) bez ikakve nove loše vijesti, dapače uz dobiven posao u Alžiru od 50 milja EUR-a!
suluda burza, suludi ulagači…
ako nakon provedenog restrukturiranja, sporazuma s rusima i talijanima o zajedničkim nastupima/ponudama i sređivanja financija sad nije prilika za kupnju po 9,50 kn, onda stvarno neki pojma nemaju o ulaganjima! kupovali su tisuće komada Ingre iznad 20 kn dok nije imala riješeno ništa od ovoga što sam napisao,a sad im ne valja?!? prejeftina im je ili što?!? [rolleyes]
Nije mi jasno zašto ovaj koji "mora" prodati ne drži svoju cijenu npr. 9,96 nego svaki dan traži 2% manje? Da se cijena ustabili i ne bude svaki dan crveno uz INGRA-u i kupci bi prije kupovali po 10 i više. Ovako naravno da svi čekaju po koliko će najniže moći kupiti. Nije da nema kupaca.
pad sa 18 na 9,50 kn (skoro -50%) bez ikakve nove loše vijesti, dapače uz dobiven posao u Alžiru od 50 milja EUR-a!
ako nakon provedenog restrukturiranja, sporazuma s rusima i talijanima o zajedničkim nastupima/ponudama i sređivanja financija sad nije prilika za kupnju po 9,50 kn, onda stvarno neki pojma nemaju o ulaganjima! kupovali su tisuće komada Ingre iznad 20 kn dok nije imala riješeno ništa od ovoga što sam napisao,a sad im ne valja?!? prejeftina im je ili što?!? [rolleyes]
kolega, uskoro će se ponovno kupovati kao sumanuto po 15 kn, ali to će biti neke nove okolnosti, sada kada ulagači vide da je nekome sila izaći, ti isti ne žele platiti niti lipe više od minimuma po kojem mogu kupiti…
Strpljenja i sve će uskoro doći na svoje, a isto tako ne vjerujem da može niže…
[cool]
Ovo može biti i kontra efekt,odnosno domoći se 43595 dionica kupljenjem po asku do 10 kuna,uz prosjek 9,85.Vjerujte mi da je malo bolja situacija probao bih.Ne znam do kada će a znam da su jači od mene.Čekam i dokupljujem-za sada.
[/quote]
Tocno to, do prije 3 mjeseca se nije znalo oce li u stecaj ili ne, a danas ima sklopljen posao od 50 mil. eura u Alžiru, od 8 mil. eura godišnje u Iraku, gradnju autoceste u Osjeku, sklopljene suradnje s vodecim ruskim i taljianskim firmama, natjecaje za najvece investicjske projekte u HR bez prevelike konkurencije, uspjesno provedenu rekonstrukciju i za razliku od nekih – IMOVINU!!
INGRA ne da je izbjegla stecaj nego je boljoj situaciji od vecine drugih građevinara u HR!
Kako objasniti ovu cijenu, ne znam, vjerovatno se radi o manipulacijama ili prisilnim prodajama ali to ne moze potrajati dugo jer prava vrijednost ce prije ili kasnije izaci na vidjelo.
Nevjerovatno,pa kud srljaju ovi s prodajom.
Pa vjerovatno im je nešto poznato u svezi ovog društva što ih tjera da prodaju dionice po bilo kojoj
mogućoj cijeni.
Pozdrav
Netko je predlagao da se postavimo svi sa foruma na jednu cijenu pa neka prodaje onaj tko je prisiljen. Idemo na 9 pa što bude.? Ja sam za.
Netko je predlagao da se postavimo svi sa foruma na jednu cijenu pa neka prodaje onaj tko je prisiljen. Idemo na 9 pa što bude.? Ja sam za.
za sad je spontano okupljanje na 9,40 kn..možda ni neće niže, pad je i ovako nebulozno pretjeran!?! [rolleyes]
Alžir – vojna bolnica ili?
Su dobili bank garanciju?
Radije neka prodavač ovdje napiše ispod čega neda(i još napiše zašto prodaje), pa da zgotovimo ovu priču!