Ja pjevam svoj bluz bez namjere bitne i najveće ribe za mene su sitne to je bar poznata stvar………..Mislim da ste se malo zahebali kolega Klisko,takvih priča sam se naslušao na fest dionica ,a ja sam se uvijek nasmijao zadnji.Ne igram za burek,nego za ozbiljnu lovu.Ne slušam nikoga i radim po svom.Sretno.
Ja pjevam svoj bluz bez namjere bitne i najveće ribe za mene su sitne to je bar poznata stvar………..Mislim da ste se malo zahebali kolega Klisko,takvih priča sam se naslušao na fest dionica ,a ja sam se uvijek nasmijao zadnji.Ne igram za burek,nego za ozbiljnu lovu.Ne slušam nikoga i radim po svom.Sretno.
ništa se ja nisam zahebao, samo kažem da ne trebate sad kad ste unutra na sva zvona lupat onim informacijama koje su izlupane tijekom ove godine, jer se dobiva osjećaj da sad kad ste ušli unutra idete samo drukat na rast, iako ja to osobno ne mislim. nema potreba da pišete neke hvalospjeve ingri već ih držite za sebe.ja vam samo želim sreću ko svima unutra, jer ako vi postanete srećković s ovom dionicom ja ću biti još veći.
To bi prevedeno značilo da se na forumu ne bi smjela iznositi svoja mišljenja,nego samo slušati pojedince.EEEEEEEEEEEEEEE- frende,ti ili gadno pušiš,ili si tu isto kao i pojedinci trla baba lan,a bez ijedne dionice???????????
Ne samo da je dionica jeftina nego je totalno podcijenjena i najbolja kupnja na burzi.
tako je!!! al će je biti uskoro i po 7kn vjerovatno. jer ovo je Hrvatska!
.ebate, kako je tuku…da mi je samo znati sa čijim dionicama
Ovo može biti i kontra efekt,odnosno domoći se 43595 dionica kupljenjem po asku do 10 kuna,uz prosjek 9,85.Vjerujte mi da je malo bolja situacija probao bih.Ne znam do kada će a znam da su jači od mene.Čekam i dokupljujem-za sada.
peyo, koja je to ozbiljna lova 10.000, 100.000, 1.000 000, …………………, daj molim te
Ovo može biti i kontra efekt,odnosno domoći se 43595 dionica kupljenjem po asku do 10 kuna,uz prosjek 9,85.Vjerujte mi da je malo bolja situacija probao bih.Ne znam do kada će a znam da su jači od mene.Čekam i dokupljujem-za sada.
Kolega skinite ovo do 9.7 i ja ću vam aplaudirati iz topline doma svoga… [proud]