Još samo jedno razmišljanje pa odoh na ćorku.INGRA ima 13545200 komada ukupno izdanih dionica,a to bi značilo da bi trenutna vrijednost Ingre bila sto trideset pet miliona kuna………………Pa jel Vam se poštovani kolege to ne čini malo,jer malo veći posao u brutu premašuje tu svotu.I uzmite da je nominalna cijena ipak 20 kuna na službenim stranicama ZSE.
@peyo
a izračunaj koliko vrijedi sama Arena i koliko mjesečno para donosi, pa ćeš tek onda vidjeti nelogičnost ove cijene
Upravo pratite moja razmišljanja poštovani kolega bolivar 22,nadam s,e a mogu skoro 100 posto potvrditi da tako razmišlja većina investitora ,a i forumaša.Kupujem i čekam.SRETNO.
Htio bi prokomentirati post kolege Kanabisa kojeg inače cijenim i poštujem,ali ovaj put se ne slažem.Zašto?Zato šta znamo da su svi naši bauštelci u hurcu,ali po meni jedina je Ingra prošla restruktuiranje odnosno ono šta tek čeka i Igh i Dalekovod i ostale,i to čini mi se sa odličnim za uvjete kakvi vladaju na tržištu.Cijena ju je pratila u cijelom tom procesu i pala je više od 60 %.Mislim a na ta moja razmišljanja sam ušao sa lijepom svotom unutra,jer mislim da je tu negdje dno.E sad šta veli frend Kanabis glupo je i nezahvalno govoriti o cijeni koju očekujem,ali pošto su u top 10 najjači igrači na tržištu danas ,mislim da bi poletarac prema gore mogao biti i veći nego šta se očekuje.Na prvu dobru vijest,odnosno ili novi posao ili povrat iz Iraka,ili strahovito veliko tržište na bliskom istoku koje čeka kraj sukoba i izgradnju ne jedne zemlje nego njih ohoho,pa uzmite da su izbori uskoro,i bit će šminkanja bez obzira na sve,Arena je još uvijek tu……………kad sve skupa uzmem u obzir mislim da sam pametno uložio lovu.Mada su me ovi majstori izbacili iz takta šta nije teško,jer sam brz na okidaču i ne volim nepravdu,mislim ući sa još toliko.Imam jednostavno nos i idem do kraja.SRETNO SVIMA.
@peyo ovdi "poletarac" traje od 389kn al prema dolje! Lp
U pravu ste kolega ali da li mi možete objasniti zašto onda ne bi Ingra mogla na recimo tri puta manju cijenu od 389,pa neka bude i četiri puta,pa možemo reći-OK bila je precijenjena ,ali sad joj je to prava cijena,normalno ne sad dok je ovakvo s-t-ranje u cijelome svijetu??????????????????LP.
vidim da vi svi na forumu kupujete ili držite ingru. Pa tko onda prodaje i što će dobiti sa tim ako spuste cijenu na 6-7kn? Sigurno na toj razini neće skupiti neki veći broj dionica, a koliko bi mogli izgubiti do te razine.
Nisam kupovao ingru jer izbjegavam firme koje koje stalno izdaju nove dionice. I mislim da građevinski sektor još dugo neće zaživjeti. Osobno mi je tenika sada bolje od ingre, ali ingra bi ako krenu poslovi u Libiji mogla odraditi bolji rast
Na prvo pitanje frende stvarno ne znam odgovor,a mislim da bi nas većina voljela saznati,a zadnje šta ste naveli šta ste naveli je jedan od razloga mog kupovanja Ingre.Sretno ma gdje bili.
peyo@
Ma pusti ovog STFACU, on ti je ovdje samo da provocira! Nikada još od njega nisam pročitao smislen komentar osim provokacije. Valjda čovjek uživa u tome, pa mu daj malo oduška!
Pozdrav!
Htio bi prokomentirati post kolege Kanabisa kojeg inače cijenim i poštujem,ali ovaj put se ne slažem.Zašto?Zato šta znamo da su svi naši bauštelci u hurcu,ali po meni jedina je Ingra prošla restruktuiranje odnosno ono šta tek čeka i Igh i Dalekovod i ostale,i to čini mi se sa odličnim za uvjete kakvi vladaju na tržištu.Cijena ju je pratila u cijelom tom procesu i pala je više od 60 %.Mislim a na ta moja razmišljanja sam ušao sa lijepom svotom unutra,jer mislim da je tu negdje dno.E sad šta veli frend Kanabis glupo je i nezahvalno govoriti o cijeni koju očekujem,ali pošto su u top 10 najjači igrači na tržištu danas ,mislim da bi poletarac prema gore mogao biti i veći nego šta se očekuje.Na prvu dobru vijest,odnosno ili novi posao ili povrat iz Iraka,ili strahovito veliko tržište na bliskom istoku koje čeka kraj sukoba i izgradnju ne jedne zemlje nego njih ohoho,pa uzmite da su izbori uskoro,i bit će šminkanja bez obzira na sve,Arena je još uvijek tu……………kad sve skupa uzmem u obzir mislim da sam pametno uložio lovu.Mada su me ovi majstori izbacili iz takta šta nije teško,jer sam brz na okidaču i ne volim nepravdu,mislim ući sa još toliko.Imam jednostavno nos i idem do kraja.SRETNO SVIMA.
kolega ušli ste u ovu vršu zvanu ingra i to je to, nemojte sad tražiti odgovore i opravdanja za to, kako bi si olakšali trenutnu situaciju, uvjeravajući sebe o pravilnosti svoje odluke.to što pišete provlači se mjesecima po ovom forumu. pustite sad to, donijeli ste odluku misleći da znate ingrinu situaciju, a morate shvatiti da to što znate o igri , kao što svi mi mislimo da znamo, znači samo,da ne znate ništa, jer da znamo onda ne bi sad u čudu razglabali šta se ode dešava.
shvatimo jednom da znamo da ne znamo ništa, i da još dugo nećemo znati. a do tad.
I-demo, N-azad, G-otov. R-ast, A-dio.
I-demo, N-azad, G-otov. R-ast, A-dio.
kakav hebeni rast?!? gdje si ti vidio rast Ingre?! [yawn]