Ako netko od koperanata zaista mora izaći na ovoj cijeni jer mu je "priša" ili ako je netko dobio dionice u zamjenu za neki dug, neka se lijepo javi na ovaj forum. Neka kaže koliko ima i po kojoj najnižoj cijeni je spreman prodati ostatak. Postavimo se svi zainteresirani na recimo 9,50 i neka opali po nama i doviđenja.
Ovdje bi mnogi još kupili, ali su jednostavno u strahu da ne sklizne još niže, kao i sam što sam.
Sve bi bilo po zakonu, a zadovoljan i prodavač i mi, a i ova bi trakavica došla svome kraju. [rolleyes]
Postaje sve očitije da želi van, a ne želi izgubiti previše od onoga po koliko je preuzeo dug.
Ali u svakom slučaju bid se oporavio ,a ask je osiromašen.Do 10 nema puno.Pa evo braćo ima nas na bidu sa lijepom svoticom pa izvolite,moći ćete se pohvaliti da ste prodavali Ingru na najnižim cijenama ikada.A vidjet ćemo sutra oćemo li mi u proboj obruča.
Kupiš 100 000 komada od 13-12 i sa time rušiš do 10, onda od 10-9,50 kupiš 200 000 komada, i pokreneš raketicu pa kada opet dođe na onih 12-13 ti izračunaj koji je plus.
Teško mi je povjerovati u takav scenarij jer se previše toga mora poklopiti da bi kupio duplo veću količinu od prodane uz diskonr 30%, a skoro da bi morao i budućnost psihologije na TK predviđati…
Ako netko od koperanata zaista mora izaći na ovoj cijeni jer mu je "priša" ili ako je netko dobio dionice u zamjenu za neki dug, neka se lijepo javi na ovaj forum. Neka kaže koliko ima i po kojoj najnižoj cijeni je spreman prodati ostatak. Postavimo se svi zainteresirani na recimo 9,50 i neka opali po nama i doviđenja.
Pa i taj testira maksimum koji može dobiti…
Idemo se postaviti na 7 pa će onda valjda samo prodavati onaj tko mora…
titulus@
Očito da je tako, jer da je netko htio ovo sabiti na 8 kuna, mogao je to još neki dan bez problema napraviti. Ask je bio šupalj ko kanalizacijska cijev. Njemu je cilj da proda i da pri tome izgubi što manje, a dodatno ga ometaju i oni koji u strahu trče na ask ispod njega.
Premda je Ingra trenutno bestseller na ZSE i mnogi prosipaju pamet kao da je imaju previše, predlažem da nas koji kupujemo puste na miru da sami izgubimo svoje novce i da nam ne pokušavaju u tome pomoći. Kako došlo tako i ošlo.
titulus@
Očito da je tako, jer da je netko htio ovo sabiti na 8 kuna, mogao je to još neki dan bez problema napraviti. Ask je bio šupalj ko kanalizacijska cijev. Njemu je cilj da proda i da pri tome izgubi što manje, a dodatno ga ometaju i oni koji u strahu trče na ask ispod njega.
Mislio sam na na šupalj bid, a ne na ask gore. Štamparska greška!
Mogu si misliti što će se desiti sa askom ako se ova teorija pokaže istinitom. Već danas pred kraj dana se dalo primijetiti da ovom "zelenašu" što je preko nečijih dionica "prebio" svoj dug nije ostalo još puno za prodati. [rolleyes]
Mogu si misliti što će se desiti sa askom ako se ova teorija pokaže istinitom. Već danas pred kraj dana se dalo primijetiti da ovom "zelenašu" što je preko nečijih dionica "prebio" svoj dug nije ostalo još puno za prodati. [rolleyes]
@ma mene još muči oni vaš margin na 14kn jel on puka il se još drži? Lp
Premda je Ingra trenutno bestseller na ZSE i mnogi prosipaju pamet kao da je imaju previše, predlažem da nas koji kupujemo puste na miru da sami izgubimo svoje novce i da nam ne pokušavaju u tome pomoći. Kako došlo tako i ošlo.
ako su vaši novci po osnovi nekog tzv.viška, rezerve itd. i ili sl. … ok, al što ako nisu… i ako ste oženjeni, imate djecu… što će ista reći, ako ste… (iako dobronamjerno i u pravilu upravo zbog njih…) promašili centar pikada… jer ako je iznenada nešto tzv.došlo, zbog mjerila tzv. gratis vrijednosti istog, onda ok… kako došlo tako pošlo… al, ako riskiraš bez financijskog ili imovinskog pokriča? što i kako onda… Ne želim nikome pametovati…al, zapamtite tj. prisjetite se ponekad ovih mojih (ne citiranih sa neta – barem kolko meni poznato…) riječi…: Burza je stvorena za mnoge, al ne za sve…
@ma mene još muči oni vaš margin na 14kn jel on puka il se još drži? Lp
[/quote]
Drži kolega, bilo sve skupa 20 000 komada, naterali me da pojačam na 30 000 komada.
Više mi se stvarno ne kupuje, iako i dalje čekam 9,50.
Na svaki pad od 0,50 lipa nova tisuća, i sve do sada. Za izluditi više!
Sad htjeo ili ne htjeo moram odigrati do kraja, pa kako ispadne!
Pozdrav!
Htio bi prokomentirati post kolege Kanabisa kojeg inače cijenim i poštujem,ali ovaj put se ne slažem.Zašto?Zato šta znamo da su svi naši bauštelci u hurcu,ali po meni jedina je Ingra prošla restruktuiranje odnosno ono šta tek čeka i Igh i Dalekovod i ostale,i to čini mi se sa odličnim za uvjete kakvi vladaju na tržištu.Cijena ju je pratila u cijelom tom procesu i pala je više od 60 %.Mislim a na ta moja razmišljanja sam ušao sa lijepom svotom unutra,jer mislim da je tu negdje dno.E sad šta veli frend Kanabis glupo je i nezahvalno govoriti o cijeni koju očekujem,ali pošto su u top 10 najjači igrači na tržištu danas ,mislim da bi poletarac prema gore mogao biti i veći nego šta se očekuje.Na prvu dobru vijest,odnosno ili novi posao ili povrat iz Iraka,ili strahovito veliko tržište na bliskom istoku koje čeka kraj sukoba i izgradnju ne jedne zemlje nego njih ohoho,pa uzmite da su izbori uskoro,i bit će šminkanja bez obzira na sve,Arena je još uvijek tu……………kad sve skupa uzmem u obzir mislim da sam pametno uložio lovu.Mada su me ovi majstori izbacili iz takta šta nije teško,jer sam brz na okidaču i ne volim nepravdu,mislim ući sa još toliko.Imam jednostavno nos i idem do kraja.SRETNO SVIMA.