INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@

Neko drži i ne da gore………..ali i ne ruša……….tu neko nekog lagano……….Ja ću u dokup ali na lagano,a ako se krene,udaram……….ovisi kakva će biti situacija u svijetu sutra,da li će euforija zelenila nastaviti ili ne.Ni sam ne znam koliko puta sam bio u Ingri i vjerujte nikad u životu nisam imao toliko komada u portfelju,a spremam se za još toliko.Zašto to rade ne znam,jako me živciraju,ali hebiga za sada je tako,ali sutra je novi dan.SRETNO SVIMA, vidim da nisam samo ja zbunjen i razočaran.Da li će sutra u novostima biti "SEGMENT PROMATRANJA" ne znam,ali već se duže vrijeme šuška da Hanfa nekoga promatra ispod povećala,da li je to šort i da li jeto Ingra, ne znam,ali informacije kolaju.Osobno bi volio da se takve stvari ne sakrivaju i konkretno iznesu pred sve nas,a takve macane u ćuzu………………..ali zasad je kako je.Ja se ne predajem i sutra opet na bid.
@ peyo vi čak ni niste ni klasični druker,nego onako reda radi vi pišete. mislite jadna raja će nasjest? A to vam više ne pali omf,hanfa,stečaj,tehnička analiza,niko ne prodaje iz top10 pa to je više postala priča ritual.
[yawn] Lp STFACA

Vidim da se i danas nastavlja blokiranje rasta i da se čita forum…

Prijedlog je maknuti se sa ZSE i trgovati na stranim burzama.

Imaju financijske zakonitosti…ili pad ili rast…ili pozitivni ili negativni trendovi. Jednostavno i poslovno, zar ne?

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Nevjerojanto je koliko su vlasnici prodajnih naloga sigurni u sebe da ih nitko neče poskidati sa aska. Evo za što služi ovaj forum. Ingra je tu najbolji primjer. Kombinacija pljuvanja i crtkanja začinjena sa lupanjem po bidu tuđim dionicama i svi su napunili gaće i povukli se sa kupnje.

može li netko poslati bid i ask ingre na kojem se vide skriveni nalozi

netko se ludo zabavlja s ovim 477-micama kupnje

Koja je svrha trgovanje Ingrom ovih dana?
To je čista zahebancija.

glavno da postoji hanfa i ostali genijalci
u svakoj normalnoj državi bi ovakva ekipa koja se iživljava već bila u samici
nisam u ovoj dionici ali šta je previše je previše

Postanite Eu-robovi

Kupovao sam na 10,20-10,15-9,80 i sada na 9,60 i nemam pojma zašto mi se čini da sam uranio i bio darežljiv, a kad tako mislim, obično se varam.

Za danas su obavili posao, spustili je za još 2%

Kuda vam se žuri? Zar mislite da su se utukle tolike količine u svrhu snižavanja cijene da bi je se sada tek tako pustilo da se digne na 11,12,…??? NEE! Prvo se treba dobro nakrcati na ovim cijenama do 10 a to će potrajati. Onda ide poznati scenarij-dobre vijesti iz građevine, sklapanje suradnje, najava posla, plaćanje zakupa Arene za 2 godine, objava posla koji je već negdje dogovoren… i odeeeee to na cca 18-20 ili više, ovisno o klimi oko nas. Zar nam to nije poznato iz nekoliko desetaka scenarija na raznim dionicama pa i na ovoj. Pozz strpljivima i onima koji mudro raspoređuju kešš. Pozdrav investitorima.

neće uvijek biti ovako.

Za danas su obavili posao, spustili je za još 2%

evo sad -3,73%, rekordi su tu zato da se obaraju! [lol]

moji postovi su odraz osobnog mišljenjaa bez sugestija i odgovornosti te nisu financijski savjeti niti nagovor za kupoprodaju

New Report

Close