jos nitko ne proziva HANFU….dobro je….ima nade
Još smo svi strpljivi na bidu. Pitam se kada će krenuti lupanje po asku i uzimanje ove jeftinoće. U 15:00, 15:30 ili u 15:45? Bumo vidli?
s ovim silovanjem/rušenjem cijene u petak, a pogotovo danas se debelo pretjeralo….prezrelo je za odbijanac, ali tko zna, ovo je trula ZSE gdje nema pravila! [rolleyes]
@kandilce
možda ide, možda ne ide….ali ono što je sigurno da će prije nego cijeli svijet "ode vrit" biti na desetine odbijanaca. hoćeš li ti sudjelovati u njima ili ne, tvoja odluka [thumbsup]
kakve igre! počelo se skidati s prodaje, crobex se vratio na 0, a onda brže bolje netko opali po kupnji Ingre i sruši cijenu nazad…
svaka čast brokerčići, nemate mozga al imate muda, samo molite Boga da vam HANFA ne ispita ove zadnje transakcije! [bye]
Nisu mi jasni ovi likovi koji trguju Ingrom… situacija nije baš tako crna, a cijena ide dole i dole…kužim ove što kupuju i ja kupujem, ali da prodaju iz dana u dan sve niže??? čemu, pa nije ovo dionica za jednodnevni trejd kad će to večina shvatiti???
Al ste se raspisali! Teško vas je pratiti, a nitko ništa nezna, pišu se samo gluposti.
Samo se vi prepucavajte
Al ste se raspisali! Teško vas je pratiti, a nitko ništa nezna, pišu se samo gluposti.
Samo se vi prepucavajte
ode ovo i mimo 10 kn, još nedavno smo čekali 20
Još smo svi strpljivi na bidu. Pitam se kada će krenuti lupanje po asku i uzimanje ove jeftinoće. U 15:00, 15:30 ili u 15:45? Bumo vidli?
ja cekam da pocnem kupovati da mi ne pobjegne…. [undecid] proslo je i 15.30 i 15.45 [huh]