INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

James Knox@ Kolega, od Vas sam očekivao neki ozbiljniji komentar!
Ako imate ovom gore što prigovoriti ili nešto dodati bilo bi mi drago da napišete. Obično se jave svi oni koji imaju neki interes u ovoj dionici, sa nekim "ironičnim" komentarom a sami ništa konkretno ne žele napisati.
Poslije ako krene loše, hvale se na sva usta da su oni to i očekivali i govorili, a ako bude suprotno, jednostavno se više ne javljaju.
Kada Vas netko jači "siluje" jedino što Vam preostaje je da vičete na sav glas. A evo ovi nas "siluju" već dvije godine, a većina ni glasa ne bi pustila. Možda i Vi volite da vas "siluju" ili ste jedan od "silovatelja"?

Konkretno sam danas poslao mail u tvrtku sa upitom o razlogu neočitovanja povodom medijskih napisa vezanih za naplatu potraživanja od 19 milijuna dolara temeljem Iračkog duga.
Da li će odgovoriti, stoji na njima!
Kada me već "strižu", barem ću na glas "blejati", i to sve glasnije!
Sutra ujutro ću također uputiti mail na adresu Hanfe. Jer o vijestima o kojima ovisi cijena dionica iz sastava Crobexa uprave tih tvrtki bi se trebale javno očitovati. A ovdje imamo upravo taj slučaj transparentnosti, povlaštenih informacija i zaštite malih ulagača, a Hanfina zadaća kao regulatora tržišta je da nešto konkretno i poduzme.
Jedan sam od tisuća malih ulagača koji su ovdje zaglavili i to nikada nisam niti krio. Međutim mislim da je konačno došlo vrijeme da ova tvrtka ako je takvo stanje totalno propadne (da ne bacamo više novac u bunar) neka se to javno obznani. Ili u suprotnom da krene ka oporavku, a tome bi doprinijelo i transparentno obavještavanje dioničara o svim relavantnim stvarima koje mogu utjecati na cijenu dionice.
Pozdrav do sutra!

"pa znaš da riba od glave najviše smrdi, a to se na ingri vidi jako dobro,i ti to jako dobro znaš pa te ne treba čudit. mnoge stvari se skrivaju, prvenstveno mislim na one pozitivne. evo i ovaj zadnji posao u alžiru, da nije pukla informacija, pitanje kad bi se službeno objavio, možda ni do danas. previše čudnih koincidencija od početka ove godine se događa na ovoj dionici da bi bile slučajne. šalu na stranu s moje strane, slažem se sa napisanim da će rast biti ka hod po trnju, spor i bolan. a je li u petak uistinu sve prekrcano uz novi atl, čisto sumnjam. "

Jako mi se sviđa Vaš pst kolega nisam znao za neke informacije,ali to mi je još dodatni poticaj da u ponedjeljak budem prvi na bidu.Uzeo sam sve skupa 28000 komada ,a u ponedjeljak idemo po još,normalno ako europa i ameri budu zeleni.Nova bomba na zse-INGRA.

peyo

Evo malo crtanja na godišnjem i trogodišnjem grafu. Vidljiv je prostor za još jedan manji pad do nekih
9 – 9,5 kn a nakon toga bi morao biti odbijanac. nisam zlonamjeran već samo iiznosim mišljenje na osnovu skromnog znanja iz teh. analize.

Evo malo crtanja na godišnjem i trogodišnjem grafu. Vidljiv je prostor za još jedan manji pad do nekih
9 – 9,5 kn a nakon toga bi morao biti odbijanac. nisam zlonamjeran već samo iiznosim mišljenje na osnovu skromnog znanja iz teh. analize.

aha ipak si spustio targete,,, [tongue] vidis da TA radi [wink]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

[/quote]

TA je isto kao i ona "što je starije : jaje ili kokoš ". Netko nešto nacrta i onda radi po temo dok ne dostigne svoje targete. Nisam vjerovao da će Ingra doći na ove bjedne razine jer nema apsolutno nikakvog razloga, ali kad sindikat ili konzorcij tako hoće, ništa se tu nemože. Oni koriste svaku priliku tj. vijesti i kretanje svjtskih burzi za provedbu svog plana. Dali ste i vi njihov član ili simpatizer?

"pa znaš da riba od glave najviše smrdi, a to se na ingri vidi jako dobro,i ti to jako dobro znaš pa te ne treba čudit. mnoge stvari se skrivaju, prvenstveno mislim na one pozitivne. evo i ovaj zadnji posao u alžiru, da nije pukla informacija, pitanje kad bi se službeno objavio, možda ni do danas. previše čudnih koincidencija od početka ove godine se događa na ovoj dionici da bi bile slučajne. šalu na stranu s moje strane, slažem se sa napisanim da će rast biti ka hod po trnju, spor i bolan. a je li u petak uistinu sve prekrcano uz novi atl, čisto sumnjam. "

Jako mi se sviđa Vaš pst kolega nisam znao za neke informacije,ali to mi je još dodatni poticaj da u ponedjeljak budem prvi na bidu.Uzeo sam sve skupa 28000 komada ,a u ponedjeljak idemo po još,normalno ako europa i ameri budu zeleni. Nova bomba na zse-INGRA.

ha,ha ne bih želio da vas imam na duši ako vam bomba eksplodira u dvorištu ili ne daj bože u džepu.
kako vidim vi kupujete ingru a gledate europu i amere, znači niste dugoročni, pa mi se čini da će vam ovo biti više petarda.

@ nevidim nikakvog razloga da se ovo ne dovede na 0kn. Lp STFACA

Slažem se kolega ,ja više ne štopam Belje,probili su me i nemam više živaca.Nakupio popriličnu svotu,pa evo krenuo na Ingru i krećem odmah na startu.Uvjeti su više nego dobri.

bit će nas sutra poprilično na kupnji na 10 kn [cool]

sve što pišem je osobno mišljenje, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

Slažem se kolega ,ja više ne štopam Belje,probili su me i nemam više živaca.Nakupio popriličnu svotu,pa evo krenuo na Ingru i krećem odmah na startu.Uvjeti su više nego dobri.

bit će nas sutra poprilično na kupnji na 10 kn [cool]
[/quote]
identičan,klasičan drukeraški-trik,to se isto pričalo kad je ingra bila na 22kn Lp

@ nevidim nikakvog razloga da se ovo ne dovede na 0kn. Lp STFACA

da doista misliš tako ne bi ovdje svaki dan drukao za pad s ciljem da kupiš što jeftinije [lol]

[/quote]

TA je isto kao i ona "što je starije : jaje ili kokoš ". Netko nešto nacrta i onda radi po temo dok ne dostigne svoje targete. Nisam vjerovao da će Ingra doći na ove bjedne razine jer nema apsolutno nikakvog razloga, ali kad sindikat ili konzorcij tako hoće, ništa se tu nemože. Oni koriste svaku priliku tj. vijesti i kretanje svjtskih burzi za provedbu svog plana. Dali ste i vi njihov član ili simpatizer?
[/quote
Potpuno ste u pravu. Od kada to TA vidi krizu u GRČKOJ i smanjenje rejtinga Italiji??? Da ja imam milijun ili barem 500 000 kunelića sa kompanjonom od još toliko, lagano bi dao TA i radio na njemu i 100% bi pogodio. Stoga te priče o TA prodajite burzovnim pilićima. Kao što rekoh Burza je špekulativno("mulj") tržište, ali svi koji ulazimo prihvaćamo ga kao takvog i nema ljutnje. Tko jači taj kvači. Sutra idem u kupnju od 10-10,50. Prihvaćam i manje-što da ne. Pozz

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

New Report

Close