INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mislim da je razlog potopa sažet u ovoj rečenici: "Grčki ministar financija Evangelos Venizelos izjavio je danas da je jedan od tri scenarija za rješenje dužničke krize u toj zemlji i upravljani bankrot, u okviru kojeg bi vlasnici grčkih državnih obveznica ‘izgubili’ 50 posto njihove vrijednosti."

mislim da je razlog potopa sažet u ovoj rečenici: "Grčki ministar financija Evangelos Venizelos izjavio je danas da je jedan od tri scenarija za rješenje dužničke krize u toj zemlji i upravljani bankrot, u okviru kojeg bi vlasnici grčkih državnih obveznica ‘izgubili’ 50 posto njihove vrijednosti."

Tj. Francuska i Njemačka. Kakve veze s Ingrom?

loris jel stečaj u pitanju ovdi ili klasika igra svježeg keša,ko zna čijeg? Lp

Nema me 3 dana i gle što ste napravili. Lijepo sam vas savjetovao da ne kupujete INGRU na margin. Eto sad plačete. Naravno da odabrani znaju gdje je margin i kako do njega doći. Pa informacije i dezinformacije vladaju svijetom, tj. oni koji njima upravljaju. Oni koji misle da su pogodili TA grdno se varaju ili misle da su poproci za Grčku u Italiju. Pa neka nam kažu što će uskoro učiniti Angloamerička dvojna sila-ako su već znalci za TA? Tada je target sigurna 0 za sve burze, no otom potom. Sve u svemu čestitke kupcima.Šteta što nisam bio pri kompu i propustio sam kupnju popucalih margina. Pokušati ću nešto u pon. Ponavljam savjet-NE KUPUJTE INGRU NA MARGIN! Samo kešovina. Pozz svim Ingrašima-sada vas je puuuno više, čak i oni koji su zazivali stečaj sada je imaju. Nema ljutnje-burza je špekulativno tržište na kojoj je sve dopušteno-pa i ono što nije.

neće uvijek biti ovako.

Nema me 3 dana i gle što ste napravili. Lijepo sam vas savjetovao da ne kupujete INGRU na margin. Eto sad plačete. Naravno da odabrani znaju gdje je margin i kako do njega doći. Pa informacije i dezinformacije vladaju svijetom, tj. oni koji njima upravljaju. Oni koji misle da su pogodili TA grdno se varaju ili misle da su poproci za Grčku u Italiju. Pa neka nam kažu što će uskoro učiniti Angloamerička dvojna sila-ako su već znalci za TA? Tada je target sigurna 0 za sve burze, no otom potom. Sve u svemu čestitke kupcima.Šteta što nisam bio pri kompu i propustio sam kupnju popucalih margina. Pokušati ću nešto u pon. Ponavljam savjet-NE KUPUJTE INGRU NA MARGIN! Samo kešovina. Pozz svim Ingrašima-sada vas je puuuno više, čak i oni koji su zazivali stečaj sada je imaju. Nema ljutnje-burza je špekulativno tržište na kojoj je sve dopušteno-pa i ono što nije.

Iskreno se nadam da će i ovoj umreženoj grupi brokera na kraju netko stati na "vrat"!

danas je bilo vrijeme za kupnju, ako bude sreće još će se nešto u pon. ubost na 10-10,30 kn i onda idemo gore
EU burze danas su zaustavile pad, USA indexi su također u zelenom, još ako se ovaj vikend održe najavljeni sastanci za stabilizaciju tržišta bit će dobro [cool]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje, a ne savjet za K/P dionica!

Iskreno se nadam da će i ovoj umreženoj grupi brokera na kraju netko stati na "vrat"!

uvik ista priča kad ingra padne 3-4% pucanje margina fondovi ingra gradnja prodaje/kupuje stečaj pa dokle vi mislite da će neko stalno p.šit tu priču,i onda na kraju @drako danas je bilo vrijeme za kupnju, ako bude sreće još će se nešto u pon. ubost na 10-10,30 kn i onda idemo gore
EU burze danas su zaustavile pad, USA indexi su također u zelenom, još ako se ovaj vikend održe najavljeni sastanci za stabilizaciju tržišta bit će dobro Lp STFACA

Mora se početi napokon nešto graditi i raditi, jer ako se u narednih par mjeseci konačno nešto i ne konkretizira onda sve ode u ponor. I država i građevinari, a za njima lančana reakcija. Najviše radnih mjesta upravo građevina može otvoriti. Niti jedan drugi sektor, osim sezonskog turizma i građevine nema takav potencijal. Pri tome ne mislim na stanogradnju, to će još dugo "lapiti". Investicije u energetska postrojenja, željeznica i turistički kompleksi. Tu leži lova i prilika. Samo što nam je državna birokracija kao "puževi na izletu", pa sve koči. Para bi se vani i našlo, ali nitko više nema volje da se "nateže" sa domaćim lokalnim moćnicima i debeloguzim birokratima.

http://www.poslovni.hr/vijesti/privlacenjem-globalnih-ulagaca-rh-moze-udvostruciti-hotelski-kapacitet-187106.aspx

A evo ne padaju samo dionice, počeo potop i na zlatu. Možda slijedi prekrcaj iz metala u "papiriće", pa se čisti teren! [rolleyes]
http://www.seebiz.eu/potop-trzista-metala-zlato-s-najtezim-tjednim-padom-od-veljace-1983/ar-14172/

pa šta vi mislite zašto je naš NEGA NEGA-RUMKE uzea hotel marjan i zašto mu se širi obala…

Naravno da odabrani znaju gdje je margin i kako do njega doći. Pa informacije i dezinformacije vladaju svijetom, tj. oni koji njima upravljaju. Oni koji misle da su pogodili TA grdno se varaju ili misle da su poproci za Grčku u Italiju. Pa neka nam kažu što će uskoro učiniti Angloamerička dvojna sila-ako su već znalci za TA? Nema ljutnje-burza je špekulativno tržište na kojoj je sve dopušteno-pa i ono što nije.

[/quote]

odviše prozirno, kako pojedini scenaristi, tj.crtači TA su i sami režiseri i akteri istovremano. a hanfa funkcionira ko naš pravosudni sustav,od pustih predmeta oni odaberu jedan, pa ga rješavaju mjesecima, jer ko će sve to stić.
ovo je koji, drugi treći put , iste rabote na istoj dionici. samo za razliku od prošlog rušenja možemo zaboraviti ondašnji rast, jer je tad on iznenadio i same režisere prošlog scenarija, pa su prerano izletili van. a scenaristi i akteri su ovaj put stavili target na 14,5, sad samo da vidimo kako će to izrežirat.
sad mogu samo citirat naše stare:- di si švabo sad šta nas opet ne osvojiš i porobiš.

New Report

Close