INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Približavamo se inverterovom cilju. moram priznati da nisam vjerovao da će doći do toga ali što se može. tko zna možda zaronimo još i niže

Izgleda da se možete riješit cijelog poduzeća po ovoj cijeni, guta se velikim zalogajima, priključio se i ja raspoloživim snagama.

Evo tko želi ima priliku izaći na 10. Pa vi poslije rušite dalje, neću se ljutiti, ja nemam vremena za čekati. [wink]

Evo tko želi ima priliku izaći na 10. Pa vi poslije rušite dalje, neću se ljutiti, ja nemam vremena za čekati. [wink]

neki dan napisao sam da treba prodati na 12 kn jer ide jako dolje uskoro, a ti si se hvalio kupnjom na 12 kn i meni se rugao
sad se je krcam na 10 kn, a što ti radiš stvrno ne znam
10 kn – BUY TIME!

moje poruke na forumu su izraz mog trenutnog mišljenja! nisu invest. savjeti nisu preporuke za ulaganje!

superhik9

bestija2, 23.09.2011. u 15:45
Približavamo se inverterovom cilju. moram priznati da nisam vjerovao da će doći do toga ali što se može. tko zna možda zaronimo još i niže

Nemoj mi reć da si prodao!
Ako jesi dobro su te na_uzili.

bit će bolje................

@ šta vi kažete za ovo šta se događa? Lp

Kaos s brojevima.

Možda se bliži amargedon?

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

@ šta vi kažete za ovo šta se događa? Lp
[/quote]
Nemam pojma! Ili netko zna nešto što mi drugi ne znamo ili je jednostavno prekrcaj zbog margina, ili se netko srednje velik jednostavno poigrava sa ovom dionicom, a u međuvremenu uzima razliku u džep. Strah je velik, pa mu sve prolazi, a idu mu na ruku i burze vani. Mislim da je malo onih koji trenutno imaju viziju budućih zbivanja. [huh]

barem je promet narastao 😉

superhik9

Anonimno, 23.09.2011. u 16:02

Nemoj mi reć da si prodao!
Ako jesi dobro su te na_uzili.
[/quote]

Izgleda da su mnogi naguženi a na kraju bi se moglo desiti da budu naguženi ovi koji sada kupuju. na žalost nemam municije za kupovinu, ali kako ovo izgleda nisam siguran kakav će biti daljnji razvoj događaja

Mnogi su si za stop-loss zbog okrugle brojke odredili bas broj 10, a bas tu su i popucale mnoge margine, dodajte k tome i vlak panicara te lose stanje na ostatku crobexa kao i na svjetskim burzama i bit ce jasnija danasnja situacija.

9,96-10000 komada

peyo

New Report

Close